Video

Άγριες Μέλισσες spoiler: Χαμός με την Ασημίνα στο σπίτι των Σεβαστών

Άγριες Μέλισσες spoiler: Χαμός με την Ασημίνα στο σπίτι των Σεβαστών
Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ασημίνα θα εισβάλει στο σπίτι των Σεβαστών, θα ειπωθούν πάρα πολύ βαριές κουβέντες και η κατάσταση αυτή τη φορά θα ξεφύγει.

Ένα spoiler κυκλοφόρησε για τις «Άγριες Μέλισσες», την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 η οποία έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή. Εξάλλου, ήδη βαδίζουμε σε λίγους μήνες προς την ολοκλήρωση της δεύτερης σεζόν. Και όπως ήδη ξέρουμε, η Ασημίνα και η Δρόσω θα διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια του μικρού Σέργιου.

Στην αρχή το δικαστήριο δεν θα επιτρέψει επαφές του παιδιού με την Ασημίνα, μα αφήνει μία χαραμάδα αισιοδοξίας να μπορεί να βλέπει κάποιες φορές το παιδί. Η Ασημίνα και η Δρόσω, περιμένουν, στις «Άγριες Μέλισσες», με ανυπομονησία τον μικρό Σέργιο στο σπίτι των Σταμίρηδων. Εκεί όμως, ο Νικηφόρος κάνει την ανατροπή και τη δυσάρεστη έκπληξη, δεν επιτρέπει στο παιδί να πάει να δει τη μητέρα του.

Παραβαίνει την εντολή του δικαστηρίου. Όπως λέει για τις «Άγριες Μέλισσες» ο Αλέξης Μίχας, συμβαίνει ένα συγκλονιστικό γεγονός. Η Ασημίνα θα πάει και θα κάνει το σπίτι των Σεβαστών εμπόλεμη ζώνη. Θα εισβάλει στο σπίτι, θα ειπωθούν πάρα πολύ βαριές κουβέντες και η κατάσταση αυτή τη φορά θα ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο.

Άγριες Μέλισσες: Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό  τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Άγριες Μέλισσες

Σκηνή από τις «Άγριες Μέλισσες»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments