Αθλητισμός

Τσακίρης: Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μπερκ

Τσακίρης: Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μπερκ
Τσακίρης: Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τις σκέψεις που υπάρχουν στο στρατόπεδο της Ένωσης για τις μεταγραφές, ενώ αναφέρθηκε στον Όλιβερ Μπερκ.

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, αφού το τελευταίο διάστημα υπάρχει μεγάλη συζήτηση για την στρατηγική που θα ακολουθήσει η Ένωση, ανάλογα και με το πλασάρισμά της στα play offs της Super League. Να σημειώσουμε ότι έχει γίνει γνωστό από τις προηγούμενες μέρες ότι η ΑΕΚ κοιτάει παίκτες στη Γαλλία και την Αγγλία. Ειδικά, στη Γαλλία η γνώση της αγοράς που έχει ο Στάθης Ταυλαρίδης αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις της Ένωσης.

Ο γνωστός ρεπόρτερ της Ένωσης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εξάρτηση που θα έχουν οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις γίνουν εν όψει της νέας σεζόν, σε σχέση με το αν η ΑΕΚ καταφέρει ή όχι να βγει στην Ευρώπη.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, επιβεβαιώνοντας, παράλληλα, για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον για τον Νταμιάν Ντα Σίλβα, στους Αντώνη Καρπετόπουλο και Αντώνη Πανούτσο, «προηγούνται τα αγωνιστικά των μεταγραφών. Άλλωστε, πώς θα πείσεις έναν παίκτη σαν τον Ντα Σίλβα να έρθει αν δεν βγεις στην Ευρώπη; Και αυτό ισχύει και για τις ανανεώσεις».

Για την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Ρεν, πάντως, σημείωσε πως «όπλο» της «Ένωσης» είναι το οικονομικό και η διάρκεια του συμβολαίου που του προτείνεται.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή, που φαίνεται να απασχολεί την ΑΕΚ, τον 23χρονο Σκωτσέζο μεσοεπιθετικό Όλιβερ Μπερκ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ! «Υπάρχει στη λίστα της ΑΕΚ και δεν συνδέεται με την υπόθεση της ανανέωσης του Ολιβέιρα», σχολίασε ο Γιώργος Τσακίρης.

Τσακίρης: Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μπερκ

Τσακίρης: Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μπερκ

Δείτε τι δήλωσε ο Γιώργος Τσακίρης για τα μεταγραφικά της Ένωσης:

Ο 24χρονος διεθνής Σκωτσέζος επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όμως όλα εξαρτώνται από το αν υποβιβαστεί η αγγλική ομάδα.

Φέτος, ο Μπερκ θεωρείται βασικός στην ουραγό της Premier League μετρώντας 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 2 γκολ και μία ασίστ, ενώ έχει φορέσει 13 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο (στην Ανδρών). Επίσης, στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Αλαβές, με την οποία μέτρησε 31 συμμετοχές στην Primera Division, αλλά και στις Γουέστ Μπρομ, Σέλτικ και Λειψία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments