Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [31/03/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [31/03/21]
Ζώδια σήμερα: Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα.

Διλήμματα, εκπλήξεις και αποκαλύψεις περιλαμβάνει το αστρολογικό πλάνο για σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Αν είσαι έτοιμη για μια ρομαντική περιπέτεια, τότε η ανοιχτή σκέψη είναι το εισιτήριό σου για να τη ζήσεις. Όμως είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, η φιλοδοξία σου να κάνεις ό,τι μπορείς για να βαδίσεις σε άγνωστα μονοπάτια θα τροφοδοτήσει έντονα τις αυθόρμητες ενέργειές σου.

Ταύρος

Προσφέρονται αρκετές αποκαλύψεις αυτό το διάστημα, αν είσαι πρόθυμη να κοιτάξεις πέρα από το προφανές και αντιμετωπίσεις αυτά που επιθυμείς κι αυτά που θέλεις ν’ αποφύγεις στα ερωτικά σου. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, οι ιδέες και οι παρατηρήσεις που αποκαλύπτονται, θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο εραστής σου ή το μελλοντικό ταίρι σου. Θα συνειδητοποιήσεις επίσης, πως όσα αποκαλύψεις, θα είναι αυτά ακριβώς που ήθελε ν’ ακούσει ο εραστής σου.

Δίδυμοι

Θα εστιάσεις σε κάτι «προσωπικό» σου σήμερα. Όμως αντιμετωπίζεις ένα δίλημμα σχετικά με το αν πρέπει να το κρατήσεις για τον εαυτό σου και παράλληλα να βρίσκεσαι δίπλα στο ταίρι σου όταν σε χρειάζεται. Ανεξάρτητα από το τι κρατάς για τον εαυτό σου τώρα, ο τρόπος που αναλαμβάνεις την υποχρέωση για να βοηθήσεις τον εραστή σου, σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητος.

Καρκίνος

Καθώς εξελίσσονται οι περιστάσεις της ρομαντικής σου ζωής, αναπτύσσεσαι κι εσύ μαζί τους. Αυτό σημαίνει πως αποχαιρετάς ρουτίνες ή μοτίβα που μέχρι τώρα σε εξυπηρέτησαν καλά. Η δημιουργία ή η ενίσχυση του δεσμού σου, ξεκινά με την προσπάθεια να ξαναγνωριστείς με τον εαυτό σου. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, αυτό είναι το πρώτο ουσιαστικό βήμα για να γίνεις καλύτερη σύντροφος για το ταίρι σου.

Λέων

Η ηρεμία σου, μπορεί να είναι το τέλειο τονωτικό για το φιλικό σου περιβάλλον. Όμως κι ο εραστής σου θα θεωρήσει πως η ιδέα σου για διασκέδαση, είναι μοναδική ή ριζοσπαστική. Αυτό θα σε κάνει πολύ δελεαστική στα μάτια στου! Γι’ αυτό λοιπόν, αφέσου στην έμπνευσή σου και απομακρύνσου από τετριμμένες καταστάσεις, προχωρώντας στο άγνωστο. Εξάλλου το ταίρι σου, επιθυμεί να συμμετέχει!

Παρθένος

Ίσως χρειαστεί να βάλεις ορισμένα άτομα «στην εικόνα» σχετικά με την ερωτική σου ζωή. Ο προσωπικός σου κόσμος φαίνεται να ενδιαφέρει αρκετούς. Θέλεις να βεβαιωθείς όμως, πως τα γεγονότα ξεπερνούν τη μυθοπλασία και πως η κατάστασή σου θα γίνει κατανοητή με ακρίβεια. Πιθανόν να μην υπάρχει κανένα μυστήριο. Όμως μόλις οι άλλοι προσπαθήσουν να ενώσουν το παζλ, τότε θ’ αρχίσει το κουτσομπολιό.

Ζυγός

Μην διστάσεις να δημιουργήσεις μια παιχνιδιάρικη και υπέροχη ατμόσφαιρα στην ερωτική σου ζωή σήμερα. Αν μπορείς να κάνεις και το ταίρι σου χαρούμενο, τότε ακόμα καλύτερα. Όμως, η διασκέδαση και η παιχνιδιάρικη διάθεση, δεν αφορά μόνο τα αστεία. Μπορεί να εκπλαγείς με το σύντροφό σου, για το πόσο κοντά μπορείτε να έλθετε στη διαδικασία.

Σκορπιός

Όσο έντονα και αν θέλεις να εστιάσεις στην ερωτική σου ζωή, προσπάθησε να αποδεχτείς πως χρειάζεται να μην ξεπερνάς κάποια όρια. Θα διαπιστώσεις ότι η έμφυτη ικανότητά σου να βλέπεις πέρα από το προφανές, αποκαλύπτει κάτι που χρειάζεται ο εραστής σου. Μπορεί να είναι ένας ώμος για ν’ ακουμπήσει ή ένα άτομο για ακούσει τους προβληματισμούς του. Η διαίσθησή σου θα το εντοπίσει και θα τον βοηθήσεις πριν προλάβει καν να σου το πει.

Τοξότης

Αν είσαι ελεύθερη και δεν πίστευες πως υπήρχε πιθανότητα να σου κάνει «κλικ» κανένας, τότε θα εκπλαγείς ευχάριστα. Όμως είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, η αγάπη μπορεί να σχηματιστεί ή να ανθίσει όχι μόνο αντιμετωπίζοντας τις διαφορές του άλλου, αλλά βλέποντάς τες ως μοναδικές. Αυτά θα είναι αρκετά θέματα για να τα συζητήσετε – και ποιος ξέρει ποια θα είναι η κατάληξη!

Αιγόκερως

Θα καταπλήξεις τον εραστή σου με τη ζωντάνια και τη θετική σου ενέργεια σήμερα. Αν το αντικείμενο του πόθου σου, χρειάζεται έμπνευση ή κίνητρο, τότε θα τον βοηθήσεις πολύ. Όμως, φρόντισε στην προσπάθειά σου να τον συμβουλέψεις για ό,τι πιστεύεις πως είναι καλύτερο γι’ αυτόν…. να μην τον «πνίξεις». Δώσε τις συμβουλές σου και άφησέ τον να αποφασίσει.

Υδροχόος

Ο αυθορμητισμός σου θα είναι αυτό που χρειάζεται τώρα ο εραστής σου. Τα παθιασμένα σχέδια που γίνονται τώρα μπορούν να αναζωογονήσουν την ενέργεια και των δυο σας. Θα εξισορροπήσετε επίσης την επιείκεια και την υπερβολή με όλους τους απαραίτητους τρόπους. Θεώρησέ το ευχάριστο καθήκον το γεγονός πως μπορείς να φέρεις μια νέα σπίθα στη σχέση σου!

Ιχθύες

Αν κοιτάξεις πίσω στο παρελθόν την σχέση σου, θα καταλάβεις πόσο πιο εύκολη και απλή ήταν. Όμως να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, αν αυτό το κάνεις για να δημιουργήσεις ξανά μια ευτυχισμένη ανάμνηση. Μια ματιά προς τα πίσω μπορεί να είναι χρήσιμη, αν σε βοηθήσει να εκτιμήσεις την παρούσα σχέση σου. Διαφορετικά, προσπάθησε η επίσκεψή σου να είναι σύντομη.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments