Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [02/04/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [02/04/21]
Ζώδια σήμερα: Πέρα από τα ερωτικά, πολλά ζώδια θα έχουν και οικονομικές σκέψεις που θα επηρεάσουν τη σχέση τους.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις και για τα δώδεκα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 2 Απριλίου.

Κριός

Η αξιολόγηση των εσόδων και των εξόδων σου ειδικά σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη σήμερα. Αν είσαι ελεύθερη, η περικοπή στα οικονομικά σου μπορεί να αφορά τη χρήση μιας ιστοσελίδας ή μιας εφαρμογής γνωριμιών, αντί για τέσσερις! Αν είσαι σε σχέση, η ρεαλιστική κατανόηση του πού βρίσκεσαι οικονομικά εσύ και ο εραστής σου, θα χρειαστεί μεγεθυντικό φακό για να εξετάσετε όσα κερδίζετε και όσα ξοδεύετε.

Ταύρος

Η επιθυμία να απολαύσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου συνεχίζεται σήμερα. Μάλλον επειδή η ενέργεια του εραστή σου είναι λίγο πιο έντονη ή πιο άβολη για τις προτιμήσεις σου. Μ’ αυτό τον τρόπο όμως, μπορείς να επανασυνδεθείς συναισθηματικά με τον εαυτό σου. Όταν νιώσεις πως είσαι έτοιμη να στρέψεις την εστίασή σου σε θέματα ερωτικά, τότε θα το κάνεις με μεγαλύτερο ενθουσιασμό.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, οι κινήσεις και η όλη συμπεριφορά σου, θα καθοδηγούνται από την καρδιά σου. Όμως η παθιασμένη ενέργεια, χρειάζεται θετική αντιμετώπιση. Κι αυτό σημαίνει πως δεν θα χρειαστείς προσπάθεια για να ξετρελάνεις τον εραστή σου. Δες πόσο μακριά μπορεί να σε πάει, η εφαρμογή έστω και μιας μικρής ποσότητας από την μοναδική σου ενέργεια!

Καρκίνος

Αν θέλεις ειλικρινές απαντήσεις για μια παθιασμένη σου φιλοδοξία, άκουσε αυτά που θα σου πει ο εραστής σου. Πιθανώς δεν θα σε πειράξει ν’ ακούσεις την αλήθεια από το στόμα του. Ίσως μάλιστα κάποιες ιδέες του, να σου δώσουν την έμπνευση που χρειάζεσαι. Αν έχεις θέσει μεγαλύτερους στόχους για το δεσμό σου, το να κρατάς ενήμερο τον εραστή σου για όσα σκέφτεσαι, επιθυμείς κι έχεις ανάγκη, είναι απαραίτητο.

Λέων

Θα νιώσεις αρκετά χαρούμενη που θα στρέψεις τον προβολέα στο σύντροφό σου σήμερα. Μπορεί να έχεις συνειδητοποιήσει πως είσαι σε θέση να προσφέρεις τις συμβουλές ή την καθοδήγηση που θα βρει χρήσιμη ο αγαπημένος σου. Είσαι σε θέση να δημιουργήσεις ένα ισχυρότερο κλίμα εμπιστοσύνης με τον σύντροφό σου τώρα. Προσφέροντας την ειλικρινή συμβολή σου, θα ενισχύσεις περαιτέρω τη σχέση σου.

Παρθένος

Θα φέρεις στη θύμησή σου το παρελθόν και θα εστιάσεις άσκοπα σε ρομαντικές σχέσεις που τελείωσαν άδοξα. Όμως όλες αυτές ωχριούν σε σύγκριση με αυτό που έχεις τώρα στην καρδιά σου. Τώρα νιώθεις πως πλησιάζεις ακόμα περισσότερο, στο να μετατρέψεις ένα όραμα σε πραγματικότητα. Διατήρησε αυτή τη θετική ορμή. Μερικά όνειρα βρίσκουν συχνά τον δρόμο τους, στον πραγματικό κόσμο!

Ζυγός

Μια μικρή σπίθα θα μπορούσε να μετατραπεί σε οργισμένη κόλαση και όχι απαραιτήτως θετικά. Αν το δράμα μετατραπεί σε κάτι μεγαλύτερο θα μπορούσε να καταλαγιάσει, χάρη στη δική σου αντιμετώπιση. Για αυτό περιόρισε κάθε συναίσθημα απογοήτευσης, επειδή μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε θυμό. Κι αυτό σίγουρα θα πυροδοτήσει κάτι, που θα γίνει έντονα άβολο.

Σκορπιός

Μην αποθαρρυνθείς αν η απάντηση του εραστή σου, δεν είναι αυτή που περίμενες. Αυτό που λαμβάνεις είναι η αλήθεια! Και είναι αυτό, που θα προτιμούσες να ακούσεις. Αν έχει θετική κατεύθυνση η συζήτησή σας, μπορεί να σε εμπνεύσει ν’ ακολουθήσεις διαφορετική τακτική. Μπορεί να μην το βλέπεις αυτή τη στιγμή αλλά θα το συνειδητοποιήσεις σύντομα.

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα διαδραματίσει ιδιαίτερο ρόλο στον τρόπο που διαθέτεις το χρόνο και την ενέργειά σου. Η παθιασμένη σου ενέργεια, μπορεί να επεκταθεί περισσότερο από ό,τι συνήθως γι’ αυτό προσπάθησε να μην εστιάσεις μόνο σε μια περιοχή. Βρες λίγο χρόνο για ν’ απολαύσεις την ερωτική σου ζωή. Θα ανακαλύψεις πως αν η δουλειά σου λάβει το μερίδιο του λέοντος θα «δολοφονήσει» σαφώς το πάθος ανάμεσά σας.

Αιγόκερως

Θα δημιουργήσεις με το ταίρι σου σχέδια, για έργα και δραστηριότητες που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σας. Αν αυτά εντείνουν την επιθυμία σας για δημιουργικότητα, τότε μην την αγνοήσετε ή μην την καταπνίξετε! Η φαντασία θέλει να ρέει τώρα. Και μπορεί να εφαρμοστεί σε κάτι εντυπωσιακό που θα δημιουργήσετε μαζί.

Υδροχόος

Το πώς προσεγγίζεις τα ερωτικά σου, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, είναι δική σου δουλειά. Αν κάποιος έχει διάθεση να τα κριτικάρει, τότε μπορείς να του πεις να κοιτάει τη δουλειά του. Μην ανησυχείς αν οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν τη μοναδική σου προσέγγιση τόσο στη ζωή όσο και στον έρωτα. Ξέρεις πως λειτουργείς σύμφωνα με ό,τι σε κάνει ευτυχισμένη κι αυτό για σένα, έχει τη μεγαλύτερη σημασία.

Ιχθύες

Προσπάθησε να μην βάλεις την ερωτική σου ζωή, κάτω από το μικροσκόπιο. Γιατί όχι μόνο θα την περάσεις από κόσκινο, αλλά θα επιλέξεις και τρόπους, που δεν βοηθούν τη σχέση σου και δεν χρειάζονται. Ο εραστής σου μπορεί να πιστέψει πως το μόνο που κάνεις, είναι να βρίσκεις ελαττώματα. Αναρωτήσου αν αυτό που κάνεις θα σας φέρει πιο κοντά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments