Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [05/04/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [05/04/21]
Ζώδια σήμερα: Η διασκέδαση και η ευχαρίστηση περιμένουν σήμερα Δευτέρα 5 Απριλίου τα ζώδιά μας.

Η αγάπη λειτουργεί με μυστηριώδεις τρόπους, σύμφωνα με τις ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις, και μια συζήτηση του κάθε ζωδίου με τον εραστή του, θα δώσει «τροφή» για σκέψη.

Κριός

Aν μπορέσεις με λίγη προσπάθεια να πείσεις τον εραστή σου για μια ιδέα ή ένα σχέδιο, τότε θεώρησε τον εαυτό σου τυχερό. Παρόλο που θέλεις να ξεκαθαρίσεις γιατί αυτό είναι σημαντικό για σένα, μπορεί να χρειαστεί να καταβάλλεις υπερβολική προσπάθεια για να του εξηγήσεις, ή να επαναλάβεις τα λεγόμενά σου, ακόμα και να δικαιολογηθείς. Είναι μια ταλαιπωρία που θα μπορούσες να αποφύγεις μα μην πιστέψεις ούτε στιγμή, πως προσπαθείς το αδύνατο!

Ταύρος 

Η διασκέδαση και η ευχαρίστηση σε περιμένουν! Το ίδιο όμως κάνει και ένας μεγάλος κατάλογος από εργασιακές ευθύνες, που ακόμα και μια απλή ματιά σ’ αυτές, θα εξαντλήσει την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σου. Μην κολλήσεις όμως, γιατί τίποτε δεν σ’ εμποδίζει να προγραμματίσεις τη μέρα σου δημιουργικά. Σίγουρα η δουλειά πιθανότατα πρέπει να έρθει πριν από την ευχαρίστηση. Εστίασε όμως, στη συγκίνηση που θα νιώσεις, μόλις καταφέρεις να ολοκληρώσεις γρήγορα τις υποχρεώσεις σου και αφιερώσεις την αδιαίρετη προσοχή σου, σε αυτό που πραγματικά σε εμπνέει και σε παρακινεί.

Δίδυμοι

Μια οικογενειακή υπόθεση μπορεί να είναι δύσκολο να αγνοηθεί αυτή τη στιγμή. Πιθανότατα να είσαι πρόθυμη να της αφιερώσεις όλη σου την προσοχή αλλά κάποια άλλη στιγμή. Επειδή ένα ερωτικό σου θέμα, φαίνεται πως έχει προτεραιότητα. Αυτό που πρέπει να διαχειριστείς τώρα, είναι οι ισορροπίες. Όμως μια ήρεμη, και σταθερή προσέγγιση, θα σου αφήσει έγκαιρα ελεύθερο χρόνο, για να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου.

Καρκίνος

Η διάθεσή σου σήμερα θα έχει διακυμάνσεις. Γι’ αυτό και πρέπει να ενημερώσεις τον εραστή σου και τους κοντινούς σου ανθρώπους, για να σε βοηθήσουν. Για να μειώσεις ή να εξαλείψεις την ένταση, εξήγησε σε όσους βρίσκονται κοντά σου ή στον εραστή σου, όλα όσα νιώθεις και για ποιο λόγο. Αν χρειάζεσαι παρηγοριά κι ενθάρρυνση, τότε ζήτησέ τη και θα σου προσφερθεί. svg%3E

Λέων 

Η ερωτική σου ζωή ή η σχέση σου, δεν επιτρέπεται να ξεστρατίσει. Μόλις αντιληφθείς να συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα είσαι αυτή που θα το αντιμετωπίσει. Αν το ζήτημα αφορά τον εραστή σου, που εκμεταλλεύεται την γενναιοδωρία σου τότε μπορεί να το πάρεις προσωπικά. Όμως αν κάποιος κινείται λάθος, τότε καλά κάνεις και το επισημαίνεις.

Παρθένος

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις τους φυσικούς περιορισμούς που υπάρχουν στην ενέργεια και στις δυνάμεις σου αυτή τη στιγμή. Επειδή σύντομα θα νιώσεις συναισθηματικά εξαντλημένη αν ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Μπορείς να κρίνεις καλύτερα από τον καθένα το πώς και πού να ισορροπήσεις ό,τι απαιτεί την προσοχή σου στον κόσμο σου. Το να αγνοήσεις όμως την ανάγκη να το κάνεις, δεν είναι επιλογή.

Ζυγός 

Πρέπει να διαχειριστείς τη φυσική και συναισθηματική σου ενέργεια τώρα. Η ερωτική σου ζωή ή η σχέση σου, μπορεί να απαιτήσει άμεση προσοχή. Ωστόσο, δεν είναι κακό να ενημερώσεις τον εραστή σου, για το χρόνο που χρειάζεσαι ώστε να την αντιμετωπίσεις. Αυτό που χρειάζεσαι από τον εραστή σου τώρα, είναι υπομονή και κατανόηση. Ζήτησε τα και θα τα λάβεις.

Σκορπιός

Υπάρχουν οφέλη από την αποχώρηση και τον απολογισμό της σχέσης σου. Αν και η ερωτική διασκέδαση όπως και η επιπολαιότητα είναι βασικά συστατικά, η καρδιά σου μπορεί να σε ενθαρρύνει να εστιάσεις, σε κάτι βαθύτερο στο δεσμό σου. Έχεις ν’ αντιμετωπίσεις ένα ανήσυχο πνεύμα τώρα. Γι’ αυτό να είσαι ειλικρινής γι’ αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι στο όνομα της αγάπης και της οικειότητας. svg%3E

Τοξότης 

Η αγάπη λειτουργεί με μυστηριώδεις τρόπους και μια συζήτηση με τον εραστή σου, θα σου δώσει πολλά να σκεφτείς. Αν είσαι ελεύθερη, τότε ίσως αυτό συμβαίνει με κάποιον που δεν θα κοίταγες δεύτερη φορά σε άλλη περίπτωση. Ίσως όμως μια επαγγελματική σχέση που ποτέ δεν ονειρεύτηκες σου δείξει πως υπάρχει δυνατότητα να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Να ξέρεις πως μια ανταλλαγή, θα σου ανοίξει τα μάτια στην κυριολεξία.

Αιγόκερως

Θα αντιμετωπίσεις μια εισροή έντονης ενέργειας στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου σήμερα. Συνήθως έχεις την ικανότητα να πειθαρχείς και να διαχειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις, πριν σε ελέγξουν. Όμως μπορεί σ’ αυτή την περίπτωση, να μην ισχύει κάτι τέτοιο. Αν αυτός που αγαπάς είναι υπεύθυνος για την αρνητικότητα που επικρατεί, πρέπει να του εξηγήσεις πως σε επηρεάζει. Επειδή μπορεί να μην το έχει καταλάβει.

Υδροχόος

Η ανάλαφρη κι εκφραστική σου ικανότητα, σε καθοδηγεί σωστά ανά πάσα στιγμή. Αν όμως καταστέλλεις οποιαδήποτε πτυχή της προσωπικότητάς σου με την πεποίθηση πως αυτό ωφελεί τον αγαπημένο σου…τότε είναι καιρός να σταματήσεις να το κάνεις. Όντας ο πραγματικός, απρόβλεπτος και αυθεντικός εαυτός σου θα είναι πολύ πιο εύκολο να είσαι συνεπής και αληθινή στο δεσμό σου. Όσο περισσότερο μπορείς να τον αναδείξεις τώρα, τόσο πιο εύκολα θα ανθίσει ο έρωτάς σας.

Ιχθύες

Το να εκφράζεις αυτό που σκέφτεσαι ή νιώθεις στον αγαπημένο σου, δεν είναι το ίδιο με το να παραπονιέσαι ή να εστιάζεις στα λάθη ή τα ελαττώματα του. Αν κάτι που κάνει ή λέει αγγίζει ένα ευαίσθητο νεύρο μέσα σου, τότε πρέπει να το ξέρει. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να ξεκαθαριστεί με μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση ανάμεσά σας. Γι’ αυτό πες του τις απόψεις σου και περίμενε ν’ ακούσεις τις εξηγήσεις του. Ο ανοιχτός διάλογος είναι ιδιαίτερα ουσιαστικός, σε μια σχέση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments