Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [06/04/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [06/04/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε το σημερινό πλανητικό σκηνικό.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι ίσως χρειαστεί να καταβληθεί επιπλέον προσπάθεια από κάποια ζώδια, για αυτό και χρειάζονται παραπάνω βοήθεια ή στήριξη.

Κριός

Δεν θα δυσκολευτείτε να αποπλανήσετε σήμερα τον/την διανοούμενο/η της παρέας, με λίγη βοήθεια από τον σημερινό πλανητικό σκηνικό. Ξέρετε ότι σας βρίσκει γοητευτικούς αλλά η φύση του/της δεν του/της επιτρέπει να εκφράσουν τα συσσωρευμένα του/της συναισθήματα. Προφανώς χρειάζεται λίγη βοήθεια, την οποία σίγουρα σκοπεύετε να του/της προσφέρετε.

Ταύρος 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι ίσως χρειαστεί να καταβάλετε επιπλέον προσπάθεια για να πείτε σε κάποιο άτομο το πώς αισθάνεστε. Έχει καταλάβει ότι ενδιαφέρεστε και αισθάνεται με τον ίδιο τρόπο για εσάς, αλλά αυτήν τη στιγμή περνά μια ελαφρώς εγωκεντρική φάση. Θα χρειαστεί να κάνετε κάτι ριζοσπαστικό για να του/της κεντρίσετε το ενδιαφέρον.

Δίδυμοι

Δεν είστε ιδιαίτερα συναισθηματικά άτομα αλλά το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να είστε αποστασιοποιημένοι και εμπλεκόμενοι ταυτόχρονα, κάτι που δυσκολεύεστε να χωνέψετε. Ξέρετε τι θέλετε να πείτε σε αυτόν/αυτήν που αγαπάτε, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις. Πάρτε τον χρόνο σας και θα το βρείτε.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι βρίσκεστε στο απόγειο της σχέσης σας. Εξακολουθείτε να προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε ο ένας τον άλλον αλλά και να κατανοήσετε ο ένας τα κίνητρα του άλλου. Ανταλλάσσετε ακόμη μικρά δωράκια και ψιθυρίζετε γλυκόλογα κρυφά από τους άλλους. Απολαύστε αυτή την τόσο ρομαντική φάση. ζευγάρι ζώδια σήμερα

Λέων 

Παρόλο που η καρδιά σας χτυπά σαν ταμπούρλο κάθε φορά που πλησιάζετε αυτό το άτομο, σήμερα καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στο πώς θα το προσεγγίσετε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει τη θετική και την αρμονική επικοινωνία, αλλά με την μορφή ενός απαλού αγγίγματος και όχι μιας παθιασμένης κίνησης. Κάντε κάτι χαλαρό μαζί.

Παρθένος

Είναι καλύτερα να αναλάβετε το ρίσκο και να εκφράσετε πώς αισθάνεστε για κάποιο άτομο σήμερα, παρά να προσποιηθείτε ότι δεν αισθάνεστε τίποτα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι δεν έχετε τίποτα να χάσετε αν είστε ειλικρινείς. Η αλήθεια είναι ότι το άτομο αυτό είναι πιο επιφυλακτικό από εσάς. Κάποιος από τους δυο σας πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση, αλλιώς τίποτα δεν θα συμβεί.

Ζυγός 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί την ερωτική σας ζωή. Αν αναρωτιόσασταν πώς θα κάνετε τον/την σύντροφό σας να δεσμευτεί περισσότερο στην σχέση σας αλλά δεν θέλατε να ανοιχτείτε πολύ γιατί φοβάστε την απόρριψη, πάρτε κουράγιο. Σήμερα έχετε τόσο μεγάλο θάρρος που σχεδόν δεν ενδιαφέρεστε για το ποια θα είναι η απάντησή του/της. Εξάλλου, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αναλάβετε δράση. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσετε μια συναρπαστική συζήτηση με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει που θα μπορούσε να καταλήξει σε ραντεβού. Η χημεία ανάμεσα σας είναι αδιαμφισβήτητη. Εκμεταλλευτείτε την γοητεία σας. svg%3E

Τοξότης 

Η ενέργεια της σημερινής μέρας ενθαρρύνει τη δεκτικότητα και τον πειραματισμό. Γενικά, είστε ανοιχτόμυαλοι ως άτομα αλλά μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχετε κολλήσει σε μια ρουτίνα, βλέποντας τις μέρες και τις εβδομάδες να περνούν με τον ίδιο τρόπο, χωρίς εκπλήξεις και ανατροπές. Αναλάβετε δράση και ανακαλύψτε ξανά την περιπετειώδη φύση σας.

Αιγόκερως

Μια συζήτηση που κάνατε πρόσφατα με κάποιο ξεχωριστό άτομο σας έκανε να τον καταλάβετε καλύτερα και σας έφερε πιο κοντά. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό απαιτεί τώρα να κάνετε κάτι για να διασφαλίσετε αυτό που καταφέρατε με τόση προσπάθεια. Κάντε του/της μια πρόταση που δεν θα μπορεί να αρνηθεί. Οργανώστε κάτι πρωτότυπο και δημιουργικό.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με κάποιον/α που έχει μια πολύ ζεστή, έντονη και ενθουσιώδη φιλοσοφία ζωής. Αυτή η σύνδεση θα κάνει πολύ καλό και στους δυο σας. Αυτό το άτομο θα ωφεληθεί από την ικανότητά σας να βλέπετε πιο λογικά τις καταστάσεις και να σχεδιάζετε μια πορεία δράσης, ενώ εσείς θα επωφεληθείτε από την παθιασμένη στάση του, δοκιμάζοντας νέα πράγματα και υπερνικώντας τους φόβους σας.

Ιχθύες

Μερικές φορές μπορεί να βυθιστείτε τόσο βαθιά στα συναισθήματά σας που να αμελήσετε να δείτε αν κινείστε ακόμη προς την σωστή κατεύθυνση ή αν έχετε εκτροχιαστεί. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι θα ήταν καλό να κάτσετε και να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας μερικά από τα σχέδιά σας με μια νέα προοπτική. Αυτό, από μόνο του, θα σας δώσει κάτι να περιμένετε από το μέλλον.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments