Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [07/04/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [07/04/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ευχάριστες εξελίξεις σε άλλους τομείς της ζωής φέρνουν ένα νέο κι αναζωογονητικό κλίμα στην ερωτική ζωή.

Ακόμα κι αν υπάρχει πολλή δραστηριότητα στον συναισθηματικό κόσμο για όλα τα ζώδια, η επιρροή της Σελήνης θα μπορούσε βοηθήσει να βρεθούν τρόποι για να βελτιωθεί η ρουτίνα.

Κριός

Οι ευχάριστες εξελίξεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, φέρνουν ένα νέο κι αναζωογονητικό κλίμα στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Οποιαδήποτε αλλαγή, θα σε κάνει πιο προσιτή και πιο επικοινωνιακή με το σύντροφό σου. Φέρνεις την ανανέωση και την εμπιστοσύνη στο δεσμό σου κι αυτό θα βοηθήσει το ταίρι σου, να ανταποδώσει.

Ταύρος

Οι πρακτικές σου ικανότητες δημιουργούν δομές στην ερωτική σου ζωή τώρα. Άφησε ένα εμπνευσμένο όραμα να σε ενθαρρύνει να κάνεις τα λογικά βήματα που απαιτούνται για την επίτευξή του. Τώρα μπορείς να δημιουργήσεις μια λίστα και να εξερευνήσεις μερικές σταθερές επιλογές, για να κάνεις παθιασμένη πρόοδο. Αυτά τα ρομαντικά όνειρα, αξίζουν μεγαλύτερη φροντίδα και προσοχή από οτιδήποτε άλλο!

Δίδυμοι

Η ανάγκη να ξοδέψεις χρήματα για τον εραστή σου, θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή τώρα. Όμως από την άλλη πλευρά, έχεις μια οικονομική ευαισθησία που σχετίζεται με τις δαπάνες. Τα παθιασμένα σχέδια ή οι περιπέτειες που σχεδιάζετε με τον αγαπημένο σου, μπορεί να χρειαστούν περαιτέρω σκέψη και αναθεώρηση. Δείτε πώς η ανάμειξη της φαντασίας με την πρακτικότητα σας βοηθά να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε.

Καρκίνος

Η λήψη ηθικής υποστήριξης από τον αγαπημένο σου, θα σου αποκαλύψει πως βρίσκεστε στην ίδια σελίδα…κάτι που δεν πίστευες μέχρι τώρα. Ευθυγραμμίζετε τους φιλόδοξους στόχους με το αντικείμενο του πόθου σου και θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός απέναντί σου. Η εξερεύνηση παθιασμένων δυνατοτήτων μπορεί να δημιουργήσει ευχάριστες εξελίξεις, σε πολλά επίπεδα τώρα. Αν ο εραστής σου προσφέρει νέες και ενδιαφέρουσες προοπτικές για εξέταση… τότε ακόμη καλύτερα! svg%3E

Λέων

Ο κοινωνικός κι εξωστρεφής χαρακτήρας σου θα αντικατασταθεί από την ανάγκη σου για απομόνωση κι απομάκρυνση από τον κοινωνικό σου κύκλο. Το φεγγάρι που επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, θα διαδραματίσει ρόλο σε περισπασμούς που απειλούν να διαταράξουν τον ποιοτικό χρόνο που επιθυμείς με τον εαυτό σου. Επομένως, αν θεωρηθεί απαραίτητο ξεκαθάρισε στον σύντροφο ή την παρέα σου, γιατί χρειάζεσαι το δικό σου χώρο τώρα. Η επανασύνδεση μαζί τους θα συμβεί όταν νιώσεις έτοιμη.

Παρθένος

Ακόμα κι αν υπάρχει πολλή δραστηριότητα στον συναισθηματικό σου κόσμο, η επιρροή της Σελήνης θα μπορούσε βοηθήσει να βρεις τρόπους για να βελτιώσεις τη ρουτίνα σου. Αν είσαι ελεύθερη, η ιδιαίτερη προσοχή από κάποιον που σε χρειάζεται θα σε κάνει να αναπροσαρμόσεις, αυτό που κάνεις καθημερινά. Θα ανακαλύψεις, πως αν γίνεις πιο αποτελεσματική και παραγωγική αυτό θα έχει ευχάριστη επίδραση στην ερωτική σου ζωή.

Ζυγός

Η όποια επιθυμία σου να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου, πιθανότατα έχει να κάνει με το να μάθεις τις χρήσιμες βελτιώσεις που μπορείς να κάνεις στο δεσμό σου, παρά στο να ακουστεί απλά η φωνή σου. Έχεις κάποια τολμηρά οράματα για το μέλλον που υποστηρίζονται από θετικότητα. Θέλεις επίσης να επισημάνεις πως η αγάπη ανάμεσά σας, είναι τόσο θεραπεία όσο κι έμπνευση για την συναισθηματική και φυσική σας εγγύτητα. Κάτι που μπορεί να συμβεί!

Σκορπιός

Η εσωτερική σου σοφία προσφέρει ισχυρές γνώσεις, αλλά θα δείξεις αποφασισμένη να διευρύνεις το μυαλό σου, με άλλους τρόπους. Η καθοδήγηση από την περιέργεια θα έχει επίσης μια χρήσιμη επίδραση στην ερωτική σου ζωή. Ωστόσο, η αναζήτησή σου για διανοητική διέγερση δεν αφορά μόνο εσένα. Αυτό που μαθαίνεις ή ανακαλύπτεις είναι κάτι που θέλεις να μοιραστείς με το σύντροφό σου. Θα νιώσεις ευτυχισμένη, βλέποντας πόσο δεκτικός είναι σε αυτό. svg%3E

Τοξότης

Θα συνειδητοποιήσεις πως αυτοί που βρίσκονται κοντά σου ή ο αγαπημένος σου, δεν ενδιαφέρονται για μακρές, φιλοσοφικές συζητήσεις τώρα. Επομένως, ίσως χρειαστεί να μεταφέρεις τέτοιου είδους συζητήσεις για μια άλλη στιγμή. Όμως τίποτα δεν σε εμποδίζει να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις έναν πνευματικό δεσμό με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι το εισιτήριό σου για μια συγκινητική ανάπτυξη που περιμένει να συμβεί.

Αιγόκερως

Ανεξάρτητα από τη σοβαρότητα που αιωρείται πάνω από την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, το αντικείμενο του πόθου σου, θα έχει μερικές φανταστικές ιδέες για ν’ απολαύσετε κάτι διασκεδαστικό! Θα νιώσει επίσης ενθουσιασμένος, ανακαλύπτοντας πως δεν υπάρχουν όρια στην αγάπη που του προσφέρεις, ειδικά αν είχε λόγους να σκέφτεται διαφορετικά πρόσφατα. Οι οικείες συζητήσεις είναι διαφορετικό από την οικειότητα σε βαθύτερο επίπεδο επειδή η τελευταία είναι πραγματικά ανεκτίμητη.

Υδροχόος

Έχεις την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς την ψυχραιμία που προσφέρεται και μπορεί να είναι ιδιαίτερα πρόθυμος να αξιοποιήσει στο έπακρο ο εραστής σου. Το φεγγάρι στο ζώδιό σου θα σε κάνει επιπλέον δεκτική σ’ αυτό που προτείνει. Υπενθυμίζοντας στον εαυτό σου πόσο όμορφο συναίσθημα είναι να μπορείς να γελάς δυνατά ή να κάνεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα θα δημιουργήσουν την αίσθηση μιας καλής δόνησης που αντηχεί υπέροχα!

Ιχθύες

Τα κουραστικά καθήκοντα θα μπορούσαν να γίνουν πολύ πιο ευχάριστα αν εσύ και αυτός που αγαπάς μπορείτε να προσθέσετε λίγη επιπολαιότητα και σπιρτάδα σε αυτό που αναλαμβάνετε. Φυσικά, μπορείτε να διασκεδάσετε και να είστε υπεύθυνοι και παραγωγικοί. Αλλά αυτό που είναι βαρετό ή χωρίς έμπνευση θα μετατραπεί σε σέξι, παιχνιδιάρικες συνεργασίες!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments