Lifestyle

Ορφέας Αυγουστίδης: Έγινε πατέρας πρώτη φορά

Ορφέας Αυγουστίδης: Έγινε πατέρας πρώτη φορά
Ορφέας Αυγουστίδης: Μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης, ο ηθοποιός και η καλή του αποφάσισαν να κάνουν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του, Γεωργία οι οποίοι έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης, ο ηθοποιός και η καλή του αποφάσισαν να κάνουν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Εξάλλου, ο γιος της Μαρίας Τζομπανάκη είχε εκφράσει σε συνέντευξη, την επιθυμία του να κάνει οικογένεια και παιδιά, ενώ είχε αποκαλύψει ότι μένει μαζί με τη σύντροφό του.

Ορφέας Αυγουστίδης: H γέννηση του παιδιού 

Παρότι, ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή και η Γεωργία δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, το “μυστικό” τους διέρρευσε από τη Δανάη Μπάρκα.

Κατά τη διάρκεια της πρωινής της εκπομπής, η παρουσιάστρια είπε τα ευχάριστα νέα και ευχήθηκε στους δύο γονείς. “Έχω να σας πω ευχάριστη είδηση. Έχουμε γεννητούρια. Μου ήρθε μια πληροφορία ότι ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος που είχαμε πει πάλι εδώ ότι η σύντροφός του περιμένει μωράκι, μου ήρθε μια πληροφορία σήμερα ότι χθες γέννησαν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης παιδιά. Να τους ζήσει, να είναι γερό, καλότυχο και να κυνηγάει πάντα τα όνειρά του” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έτσι πλέον, η Μαρία Τζομπανάκη, που ήρθε στην Αθήνα από την Αμερική προκειμένου να δει το εγγόνι της, έγινε για πρώτη φορά γιαγιά. Καλεσμένη πρόσφατα στην εκπομπή ΦλΕΡΤ, μίλησε γι’αυτό αποκαλύπτοντας ότι είναι αγοράκι.

“Τώρα ο Ορφέας θα γίνει και πατέρας που σημαίνει ότι… μου λένε όλοι “Α θα γίνεις γιαγιά, τι ωραίο πράγμα, καμάρι”! Λέω ναι, χαίρομαι πάρα πολύ. Αλλά πιο πολύ χαίρομαι που ο γιος μου θα γίνει πατέρας. Θα μπει σε αυτόν τον εκλεκτό κύκλο των ανθρώπων που θα υποφέρουν για όλη τους τη ζωή μέχρι να φύγουν. Υποφέρουν από αγάπη. Η μάνα και ο πατέρας αγαπούν βαθιά. Αλλά ταυτόχρονα με απασχολεί που θα μεγαλώσει αυτό το παιδί, εγώ δεν μπορώ να είμαι σε όλη του τη ζωή δίπλα. Φεύγουν οι παλιότεροι, έρχονται οι νεότεροι…” εξομολογήθηκε η αγαπητή ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments