Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [08/04/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [08/04/21]
Ερωτοσκόπιο: Αυτές είναι οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου.

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό των δώδεκα ζωδίων δίνει την ευκαιρία να μειωθούν οι εντάσεις στις ερωτικές σχέσεις τους.

Κριός

Βάλτε ένα φρένο στον γρήγορο ρυθμό με τον οποίο εξελίσσονται τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας, να ανασάνετε και να χαλαρώσετε λίγο. Σε ότι αφορά την τρέχουσα ερωτική σας σχέση, μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε και να κάνετε ειρήνη με τον εαυτό σας, με τον/την σύντροφό σας και με τις συνθήκες.

Ταύρος 

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να μειώσετε τις εντάσεις στην σχέση σας. Αυτή η προσέγγιση σας ταιριάζει καλύτερα, καθώς προτιμάτε την ηρεμία και οι υπερβολικές αλλαγές σας βγάζουν εκτός ισορροπίας. Προς το παρόν χαλαρώστε, κάντε ήρεμες σκέψεις και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει.

Δίδυμοι

Μπορεί να δυσκολευτείτε να αρθρώσετε δυο προτάσεις σήμερα, παρά τις άψογες επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό θολώνει την σκέψη και την κρίση σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά για μια τρέχουσα σχέση, αλλά στην πραγματικότητα θα ήταν καλύτερο αν δεν το κάνατε. Απλώς αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας βάζει σε μια θαυμάσια διάθεση. Δεν μπορείτε να περιμένετε για να προσκαλέσετε σπίτι σας το αντικείμενο του πόθου σας, να δημιουργήσετε ένα ήρεμο και χαλαρωτικό περιβάλλον και να του ψιθυρίσετε γλυκόλογα ενώ ακούτε ρομαντική μουσική και δειπνείτε υπό το φως των κεριών. svg%3E

Λέων 

Ίσως δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνετε σημαντικές αλλαγές ή να πάρετε αποφάσεις που αφορούν την σχέση σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό θολώνει τα όρια και τις διαδικασίες σκέψης γενικά, έτσι ώστε να μην μπορείτε να δείτε με σαφήνεια ποιο βήμα θα ακολουθήσετε. Ίσως είναι καλύτερο να συντονιστείτε με την διαίσθησή σας εάν θέλετε μερικές πραγματικές απαντήσεις.

Παρθένος

Μπορεί να αισθάνεστε ότι ξεπερνάτε τον εαυτό σας σήμερα, όταν αποφασίζετε να κάνετε κάποιες εξαιρετικά ριζοσπαστικές αλλαγές στην εμφάνιση και τη στάση σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αν και αυτό φαίνεται σαν μια σημαντική ανακάλυψη για εσάς, ο/η σύντροφός σας μπορεί να αναρωτιέται γιατί σας πήρε τόσο καιρό. Σύντομα θα νιώσετε ευχαριστημένοι με τη νέα σας εικόνα.

Ζυγός 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια συνάντηση, που όχι μόνο σας εκπλήσσει αλλά και έχει μια βαθιά επαναστατική επίδραση στη σκέψη και τις προοπτικές σας. Ακριβώς εκεί που πιστεύατε ότι ήσασταν ευχαριστημένοι με τον γαλήνιο τρόπο ζωής που έχετε επιλέξει ξαφνικά αισθάνεστε έτοιμοι για μια αλλαγή. Αυτό το άτομο θα μπορούσε να γίνει ο/η επόμενος/η σας σύντροφος ή ένας/μία πολύ καλή φίλος/η, αλλά η επιρροή του θα παραμείνει μαζί σας για πάντα.

Σκορπιός

Τα πράγματα μπορεί να μην πάνε ακριβώς όπως τα είχατε προγραμματίσει σήμερα. Οι εκπλήξεις, ειδικά αυτές που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή, είναι σίγουρα στην ημερήσια διάταξη. Ίσως το πρώτο μεγάλο σοκ θα μπορούσε να προέλθει, όταν ανακαλύπτετε ότι κάποιος άτομο που θεωρούσατε δεδομένο σας ξαφνιάζει με τις κινήσεις του. Καλύτερα να προσέχετε! svg%3E

Τοξότης 

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε νέες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας. Παρόλο που πρόσφατα περάσατε από μια περίοδο μεγάλου πάθους κυριολεκτικά ερωτοχτυπημένοι από την τελευταία σας κατάκτηση, δεν είχατε πολύ χρόνο να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσετε πραγματικά την κατάσταση. Τώρα σε δίνεται αυτή η ευκαιρία. Μην την προσπεράσετε.

Αιγόκερως

Μερικές φορές χρειάζεται προσπάθεια για να φτάσετε το κέλυφος. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι σήμερα μπορεί να έχετε ακριβώς αυτό το δίλημμα σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στην σχέση σας. Ωστόσο, φαίνεται ότι το πεπρωμένο παίζει σημαντικό ρόλο στο πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ώθηση που ψάχνατε εδώ και καιρό. Οι επαναστατικοί χαρακτήρες θα κάνουν την επανάστασή τους, ειδικά στα πλαίσια της τρέχουσας σχέσης σας. Μετά από μήνες υπομονής και διαπραγματεύσεων, περιμένοντας να αλλάξουν τα πράγματα, τελικά αποφασίζετε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές μόνοι σας. Πλέον αναρωτιέστε γιατί σας πήρε τόσο πολύ.

Ιχθύες

Μπορεί να αναρωτιέστε τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα, καθώς το σύμπαν φαίνεται να έχει ένα σχέδιο για εσάς, αλλά πρώτα θα πρέπει να φύγει κάτι για να αφήσετε χώρο για αυτό που πρόκειται να έρθει. Το τρέχον πλανητικός σκηνικό υποδεικνύει ότι είστε έτοιμοι να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην σχέση σας. Ίσως τελικά να συμβούν πιο γρήγορα από ότι είχατε υπολογίσει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments