Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [08/04/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [08/04/21]
Ζώδια σήμερα: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βοηθήσουν τα ζώδια τη σχέση τους να εξελιχθεί.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου και για τα δώδεκα ζώδια.

Κριός

Ο εραστής σου ή κάποιο πολύ κοντινό σου άτομο, μπορεί να βιώνει κάτι δύσκολο ή προκλητικό αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τον βοηθήσεις και να του αναπτερώσεις το ηθικό. Περισσότερο χρειάζεται κάποιον να τον ακούσει κι όχι κάποιον για να τον συμβουλέψει, αυτή τη στιγμή. Ακόμη κι αν στέκεσαι δίπλα του σιωπηλή, μπορεί για αυτόν να είναι παρήγορο.

Ταύρος 

Οι εύλογες ή πρακτικές ερωτικές συμβουλές που μπορείς να προσφέρεις σε κάποιον, είναι περισσότερο βασισμένες στην εμπειρία σου, παρά στη διαίσθησή σου. Με άλλα λόγια, ίσως είχες βρεθεί σε παρόμοια θέση, λειτούργησες με τον ίδιο τρόπο και μπορείς τώρα να προσφέρεις τη σοφή και χρήσιμη συμβουλή σου, χάρη στην εμπειρία σου. Είτε πρόκειται για ένα φίλο είτε για το ταίρι σου, πίστεψε πως η συμβολή σου θα εκτιμηθεί.

Δίδυμοι

Όσο κι αν είσαι υπέρμαχη της ανοιχτής επικοινωνίας θα γίνει σαφές όταν κάποιος υπερβεί τα όρια ή πει κάτι οδυνηρό. Μπορεί να εκτιμήσεις πως αυτό έγινε ακούσια ή πως δεν είχε αυτή την πρόθεση. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως ό, τι ειπώθηκε, πρέπει να αγνοηθεί. Αν πρέπει να του επισημάνεις πως έχει αγγίξει ένα ευαίσθητο νεύρο σου, μην διστάσεις να μιλήσεις.

Καρκίνος

Αν ένα θέμα που αφορά τη σχέση σου, έχει προκαλέσει τελευταία σύγχυση ή αν δυσκολεύεσαι να φτάσεις στη ρίζα του προβλήματος που αντιμετωπίζεις να ξέρεις πως σύντομα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Ίσως μάλιστα επιβεβαιωθεί κάποια υποψία σου. Όμως, καθώς καταφτάνουν περισσότερες πληροφορίες, τόσο περισσότερο θα ξεκαθαρίζουν τα πράγματα. Γι’ αυτό άφησε λίγο χρονικό περιθώριο αν έχεις την υπομονή και τη διάθεση. svg%3E

Λέων 

Ίσως να μην πιστεύεις πως το ρομαντικό παρελθόν της σχέσης σου μπορεί να προσφέρει νέες και χρήσιμες πληροφορίες.. αλλά μάλλον μπορεί. Μια ήρεμη βόλτα στις αναμνήσεις, θα σου υπενθυμίσει πόσο ευγνώμον πρέπει να είσαι για το παρόν. Μερικές φορές, πρέπει να σταματήσεις για να δεις πόσο μακριά έχεις φτάσει. Κι αυτό είναι κάτι που το σύμπαν φαίνεται πρόθυμο να σε βοηθήσει να επωφεληθείς, κάνοντάς το τώρα.

Παρθένος

Αν η επικοινωνία με τον εραστή σου τώρα, δημιουργεί περισσότερη σύγχυση παρά σαφήνεια, τότε προσπάθησε να του μιλήσεις αργότερα. Μπορεί να έχεις τους λόγους σου που θέλεις η συζήτηση μεταξύ σας να είναι σύντομη. Όμως μόλις ανοίξουν ή διευρυνθούν οι γραμμές επικοινωνίας σας, μπορεί να έχετε πολλά να συζητήσετε. Η έναρξη αυτής της χρήσιμης και πιθανώς θεραπευτικής διαδικασίας ξεκινά από σένα.

Ζυγός 

Ακόμα κι αν στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, φαίνεται πως επικρατεί βαρύ κλίμα ή κάποιο δράμα περιμένει να εκδηλωθεί, δεν χρειάζεται να παγιδευτείς σε κανένα απ’ αυτά. Ίσως, η λέξη-κλειδί αυτή τη στιγμή είναι «δράμα». Ο εραστής σου ή κάποιος με τον οποίο είσαι πολύ κοντά, μπορεί να έχει διάθεση να κάνει κάτι υπερβολικό. Χαλάρωσε κράτησε κάποιες αποστάσεις και επέστρεψε μόνο όταν αισθανθείς πως έχει επανέλθει η αρμονία και η ισορροπία.

Σκορπιός

Το να σκέφτεσαι μεγαλόπνοα και πιο τολμηρά δεν σημαίνει πως πρέπει να το παρακάνεις ή να βρεις ιδέες που θα τρέψουν τον εραστή σου σε φυγή. Όμως, μια καινούργια εστίαση σε αυτό που θέλεις να ζήσεις, βοηθά στη δημιουργία μιας καινούργιας πορείας στο ταξίδι της ερωτικής σου ζωής. Ξεκαθαρίζοντας μάλιστα στον εραστή σου, πως θα ήθελες να σε συνοδέψει δεν θα το κάνει μόνο ξεχωριστό αλλά θα ενισχύσει τις πιθανότητες, ένα όραμα να γίνει πραγματικότητα. svg%3E

Τοξότης 

Θα εστιάσεις έντονα στο παθιασμένο σου μέλλον τώρα. Αν κι αυτό δεν σημαίνει πως είσαι απαραίτητα δυσαρεστημένη με τις τρέχουσες συνθήκες, θέλεις να κάνεις βήματα για την ανανέωση της ερωτικής σου ζωής. Οι ιδέες σου είναι πιο «πικάντικες» και ασυνήθιστες τώρα! Και οτιδήποτε έχει γίνει αδιάφορο και κουραστικό στα ερωτικά σου, σύντομα μπορεί να κατευθυνθεί σε νέες, πιο εμπνευσμένες κατευθύνσεις.

Αιγόκερως

Παρόλο που η αγάπη και η στοργή μπορεί να είναι έντονα στο δεσμό σου, μπορεί η συναισθηματική πλευρά των πραγμάτων, να χρειάζεται μια πιο προσεκτική ματιά ή αντιμετώπιση τώρα. Αν μπορείς να αλλάξεις την εστίασή σου και να δεις πιο λογικά τα πράγματα, θα συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς συμβαίνει όσον αφορά την ενίσχυση της εμπιστοσύνης στη σχέση σου.

Υδροχόος

Επιβράδυνε λιγάκι και χαλάρωσε για να σκεφτείς αυτά για τα οποία πρέπει να νιώθεις ευγνωμοσύνη…και είναι η αγάπη και η υποστήριξη που λαμβάνεις στη ζωή σου. Μπορεί να μην είναι μόνο ο αγαπημένος σου που ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την ευημερία σου αυτή τη στιγμή. Στενοί φίλοι ή μέλη της οικογένειας μπορεί να θέλουν να κάνουν τη ζωή σου άνετη ή να σου υπενθυμίσουν πόσο ξεχωριστή είσαι. Το βάθος της ευγνωμοσύνης που αισθάνεσαι θα είναι ίσως υπερβολικό αλλά δεν θα μπορούσε να είναι πιο γνήσιο.

Ιχθύες

Ο συναισθηματικός σου κόσμος ή η ερωτική σου ζωή, θα ωφεληθεί από την προθυμία σου να επανασυνδεθείς με ένα δημιουργικό σου ταλέντο τώρα. Υπενθυμίζοντας στον εαυτό σου τι μπορεί να δημιουργήσει η μοναδική σου φαντασία όταν σου δοθεί μια ευκαιρία, θα σε βοηθήσει να εκφραστείς με άλλους τρόπους. Τίποτα δεν σε εμποδίζει να προσκαλέσεις αυτόν που αγαπάς να συμμετέχει ή να μάθει μαζί σου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments