Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [09/04/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [09/04/21]
Ερωτοσκόπιο: Αυτό είναι το τρέχον πλανητικό σκηνικό για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια αύρα ανανέωσης στα ζώδια αν και οι ερωτικές προβλέψεις αναφέρουν ότι μερικά θα έχουν δυσκολίες.

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί απίστευτα την ερωτική σας ζωή. Εάν είστε ήδη σε μόνιμη σχέση, τότε ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε ξανά με τον/την σύντροφό σας. Αν ψάχνετε ακόμη το άλλο σας μισό, τότε μπορεί να το βρείτε και να νιώσετε την καρδιά σας να χτυπάει σαν τρελή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε στη συνέχεια είναι να βρείτε έναν τρόπο να τον/την προσεγγίσετε.

Ταύρος 

Κάποιο γεγονός εμφανίζεται στην ερωτική σας ζωή και σας βάζει σε κατάσταση συναγερμού. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να εξαγριωθείτε, όχι από θυμό ή απογοήτευση, αλλά από καθαρή έλξη για κάποιον/α. Δεν θέλετε να πιστέψετε ότι συμβαίνει, γιατί κάτι τέτοιο θα φέρει τα πάνω – κάτω στην ζωή σας, αλλά συμβαίνει: Eρωτεύεστε κεραυνοβόλα.

Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να εμβαθύνετε τον δεσμό προς τον/την σύντροφό σας. Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, καθώς θα πρέπει να καταβάλλετε προσπάθεια για να τους βοηθήσετε να δουν ότι αυτό θα σας κάνει καλό. Δεν είναι ότι δεν θέλει να προχωρήσει μαζί σας, απλά ίσως φοβάται τη δέσμευση.

Καρκίνος

Το γραφείο ή ο τόπος εργασίας σας θα μπορούσε να είναι το μέρος που θα βρείτε το πάθος σήμερα. Παρόλο που στο παρελθόν ίσως δεν έχετε δώσει μεγάλη προσοχή σε αυτό το άτομο, σίγουρα θα το κάνετε σήμερα, όταν μια συζήτηση που θα κάνετε θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει μια αναμφισβήτητη και δυνατή χημεία μεταξύ σας. svg%3E

Λέων 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια αύρα ανανέωσης στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι κάποιο άτομο που βλέπατε σαν φίλο/η είναι πιθανώς κάτι πολύ περισσότερο από αυτό, αλλά κανένας από εσάς δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο βαθιά ήταν η σχέση μεταξύ σας. Μια ευκαιρία να βρεθείτε μόνοι σας αναδεικνύει τα βαθύτερα συναισθήματά σας, κάτι που σας φαίνεται συναρπαστικό και συνάμα αγχωτικό.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δυσκολεύει να κάνετε σχέδια ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Μπορεί να αναρωτιέστε πώς καταλήξατε σε ένα συγκεκριμένο συμπέρασμα και ίσως αρχίσετε να αμφισβητείτε τη λογική σας. Αφήστε να περάσουν λίγες μέρες και κάντε ό,τι σας φανεί πιο λογικό τότε.

Ζυγός 

Παρόλο που έχετε την τάση να δοκιμάζετε καινούρια πράγματα προκειμένου να ευχαριστήσετε τον/την σύντροφό σας, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε τι θα θέλατε να κάνετε εσείς. Όχι τόσο με την έννοια να βρείτε το πιο λογικό επόμενο βήμα, αλλά να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και να ακούσετε πολύ προσεκτικά αυτά που έχουν να σας πουν.

Σκορπιός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να βγάλετε τον/την ποιητή/ποιήτρια από μέσα σας. Είστε από τους ανθρώπους που μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό και δεν μασάτε τα λόγια σας, όπου αυτό που απαιτείται. Ωστόσο, σήμερα αισθάνεστε μια δημιουργική ανησυχία και επιθυμείτε να την μοιραστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Απολαύστε αυτήν την έκρηξη έμπνευσης. svg%3E

Τοξότης 

Μπορεί να δυσκολευτείτε να πάρετε μια ευθεία απάντηση σε μια ευθεία ερώτηση, με το τρέχον πλανητικό σκηνικό. Αν προκύψει κάποιο κρίσιμο ζήτημα, το πιθανότερο είναι ότι ο/η αγαπημένος/η σας θα αποφύγει να απαντήσει και θα προσπαθήσει να αλλάξει θέμα. Μπορεί να μην ακούσετε την αλήθεια από το στόμα του/της αλλά θα την ανακαλύψετε και στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε τις αποφάσεις σας για το τι θα κάνετε στη συνέχεια!

Αιγόκερως

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μια κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας που έβαζε εμπόδια στην επικοινωνία σας έχει αρχίσει να εξομαλύνεται. Μπορεί να αρχίσετε να αναρωτιέστε τι πήγε στραβά αρχής εξαρχής και πώς μπορείτε να αποφύγετε παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον. Το κλειδί είναι να είστε ευγενικοί και να ακούτε πραγματικά ο ένας τον άλλον.

Υδροχόος

Μπορεί να βρείτε την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας υπερβολικά συναισθηματική και ρομαντική για τα γούστα σας και αυτό να σας κάνει κάπως απόμακρους. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας φέρνει σε βαθύτερη επαφή με τα συναισθήματά σας και αυτό σας κάνει να νιώθετε άβολα. Να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας.

Ιχθύες

Είναι λες και η σημερινή μέρα φτιάχτηκε ειδικά για εσάς και τον/ σύντροφό σας. Αξιοποιήστε την στο έπακρο χαλαρώνοντας και κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Αλλά αν θέλετε να την κάνετε πραγματικά ξεχωριστή, αφιερώστε χρόνο για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα και χρησιμοποιήστε κάθε ερωτικό κόλπο για να γιορτάσετε την αγάπη σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments