Lifestyle

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Έκπληξη για τα γενέθλιά της

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Έκπληξη για τα γενέθλιά της
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μία τηλεοπτική έκπληξη επιφύλαξε για τα γενέθλια της ηθοποιού η παρουσιάστρια Αντελίνα Βαρθακούρη.

Στον καναπέ του τηλεοπτικού «σπιτιού» της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη κάθισε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανήμερα των γενεθλίων της. Η οικοδέσποινα υποδέχτηκε την φιλοξενούμενή της η οποία πήρε θέση στο πλατό του «Σου κου family», χωρίς να περιμένει την έκπληξη που της επεφύλασσε η εκπομπή.

Η αγαπημένη ηθοποιός πέρασε δύσκολες στιγμές όταν έχασε τον πατέρα της, κάτι που είχε μοιραστεί με τους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έλαβε χώρα άλλη μια ιστορία με την ηθοποιό,η οποία είχε αναρτήσει το διαδικτυακό αντιναζιστικό αυτοκόλλητο σε φωτογραφία στο λογαριασμό της. Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η έκπληξη στην ηθοποιό

Από το πουθενά έφτασε μπροστά της μία τούρτα με ένα κεράκι, με την ίδια να ενθουσιάζεται. Η ηθοποιός έσβησε το κεράκι της και στη συνέχεια μίλησε με το ζευγάρι για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και στο γεγονός ότι η ίδια βρέθηκε σε περιστατικά τα οποία ωστόσο μπόρεσε να διαχειριστεί.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη, το 1990. Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες. Τον Νοέμβριο του 1998 παντρεύτηκε για πρώτη φορά και ο γάμος αυτός διήρκεσε 3,5 χρόνια. Στις 11 Οκτωβριου 2011 παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μητρογιάννη, με τον οποίο χώρισε το 2014.

Μιλώντας για το 2020, μία δύσκολη χρονιά για αυτή είχε πει: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, από όλες τις πλευρές. Μια χρονιά με απανωτά χτυπήματα. Οι απώλειες άρχισαν από τον πρώτο μήνα του χρόνου. Τον Ιανουάριο χάνω τη γάτα μου, που τη βρήκα αδέσποτη. Αυτό πραγματικά με διέλυσε. Ήμασταν πέντε χρόνια μαζί αλλά ήμουν συνεχώς από πάνω της. Να την τρέχω μέσα στη νύχτα για νοσηλεία, να στέλνω μαγνητικές στη Βοστώνη, ασχολήθηκα πολύ γιατί την αγάπησα πολύ.

«Ήταν το πρώτο πλάσμα λοιπόν που με εγκατέλειψε το 2020. Και εκεί είπα «αυτή η χρονιά πολύ καλή δεν είναι». Λίγο καιρό πριν είχα πάει καλεσμένη στην εκπομπή της Άσης Μπήλιου και μου είχε πει: «Να είσαι προετοιμασμένη γιατί θα είναι μια χρονιά με απώλεια». Και, δυστυχώς έπεσε μέσα. Ύστερα έχασα τον μπαμπά μου. Πέθανε τη μέρα που έγινε το απόλυτο απόλυτο lockdown στη χώρα, στις 23 Μαρτίου. Οπότε ναι, ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά θεωρώ πως στάθηκα στα πόδια μου.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments