Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [11/04/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [11/04/21]
Ζώδια σήμερα: Η σημερινή Νέα Σελήνη επηρεάζει όλες τις ερωτικές σχέσεις.

Η σημερινή Νέα Σελήνη προσφέρει στο κάθε ζώδιο την ευκαιρία να δει και την παραμικρή λεπτομέρεια στην επόμενη ερωτική του περιπέτεια, όποια κι αν είναι.

Κριός

Οι επιρροές που σε είχαν εξαντλήσει το προηγούμενο διάστημα, μπορούν να απαλειφθούν από τον κόσμο σου με μια απλή κίνηση, χάρη στην ευγενική προσφορά της σημερινής Νέας Σελήνης στο ζώδιό σου. Όμως πριν προβείς σε άμεσες και δραστικές κινήσεις, ανέλυσε τι λειτουργεί και αξίζει, για να το χρησιμοποιήσεις. Θα διαπιστώσεις πως μια ανοιχτή συζήτηση με το ταίρι σου για το τι πρέπει να αλλάξει και τι μπορεί να παραμείνει ως έχει, θα οδηγήσει σε μια ευχάριστη και παθιασμένη πρόοδο.

Ταύρος 

Με τη σημερινή Νέα Σελήνη θα θελήσεις να απομονωθείς και να απομακρυνθείς από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Θα νιώσεις μεγαλύτερη μελαγχολία και συναισθηματισμό, καθώς ανατρέχεις στο ερωτικό σου παρελθόν. Αυτό είναι εντάξει, αρκεί να εστιάζει σ’ αυτά που σε κάνουν ευτυχισμένη για τη σημερινή σου κατάσταση. Κοίταξε πίσω μόνο αν θέλεις να δεις πώς τα ερωτικά μαθήματα του παρελθόντος έβαλαν τα θεμέλια για το σημείο που βρίσκεσαι τώρα.

Δίδυμοι

Η δημιουργία ή η ενίσχυση των σχέσεων στον κόσμο σου θα γίνουν για σένα αρχική προτεραιότητα σήμερα. Ίσως θελήσεις να συνδεθείς με νέους τρόπους με κάποιους φίλους, ειδικά αν νιώθεις πως μια συγκεκριμένη φιλία, έχει τη δυνατότητα να γίνει κάτι βαθύτερο. Είσαι πρόθυμη να κάνεις το καλύτερο που μπορείς, για να διευρύνεις τις γραμμές επικοινωνίας και τον κοινωνικό σου κύκλο. Η ερωτική σου ζωή θα ωφεληθεί πολύ από αυτό!

Καρκίνος

Επιτρέποντας στον εραστή σου να γνωρίζει τι είναι στο μυαλό ή στην καρδιά σου, ανοίγεις την πόρτα σε μια συζήτηση που ίσως απέφευγες τελευταία. Μην κρύψεις τα παθιασμένα σημεία, όμως φρόντισε να επιλέξεις προσεκτικά τα λόγια σου. Ίσως να μην μπορέσεις να βοηθήσεις αυτόν που αγαπάς να αντιδράσει διαφορετικά αλλά μπορείς να μιλήσεις με στοργή και να δείξεις ευρύτητα αντίληψης. svg%3E

Λέων 

Η σημερινή Νέα Σελήνη σου προσφέρει την ευκαιρία να δεις και την παραμικρή λεπτομέρεια στην επόμενη ερωτική σου περιπέτεια, όποια κι αν είναι. Μπορεί να είναι φιλόδοξος ο στόχος σου και ίσως χρειαστεί να κάνεις αρκετές αλλαγές σε αρκετούς τομείς της ζωής σου για να τον πετύχεις. Συνδέσου τώρα με τις εμπνευσμένες αποκαλύψεις που προσφέρονται. Επωφελήσου από την ευκαιρία που σου παρουσιάζεται και κάνε μεγαλόπνοα ερωτικά όνειρα. Επειδή στο τέλος θα αποδώσουν.

Παρθένος

Με τη σημερινή Νέα Σελήνη να επηρεάζει τη βαθιά κοινή χρήση, μπορείς να σκεφτείς τι αρνήθηκες στον εαυτό σου, σχετικά με τον έρωτα και τις σχέσεις. Μπορεί να σκάψεις βαθιά μέσα σου και να κοιτάξεις πέρα από το προφανές για να αξιολογήσεις την αλήθεια για έναν σημαντικό ερωτικό δεσμό. Η κοσμική σου αποστολή στα θέματα που αφορούν τα ερωτικά σου, είναι να αξιοποιήσεις τη θετική ενέργεια και να εξαφανίσεις την αρνητική, που εσύ η ίδια μεταφέρεις, στην προσπάθειά σου να βρεις και την παραμικρή ρωγμή για να την επικρίνεις.

Ζυγός 

Η επιρροή της Νέας Σελήνης στον τομέα των συνεργασιών σου, θα σε ωθήσει να αλλάξεις τις σχέσεις σου, γρήγορα και χωρίς σκέψη. Όμως είναι σημαντικό να κάνεις ακριβώς το αντίθετο. Επιβράδυνε και αναλογίσου τις ανάγκες σου στις φιλίες και τον έρωτα. Το πάθος σου για εξέλιξη είναι κρυστάλλινο. Όμως θα ήταν σοφό να εξετάσεις το ενδεχόμενο να κάνεις μικρότερα και πιο λογικά βήματα, προς το παρόν.

Σκορπιός

Θα συνειδητοποιήσεις πως κάποιος που ήταν ικανός να σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα στο παρελθόν, τώρα έχει λιγότερη επίδραση πάνω σου. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι έχεις υιοθετήσει μια πιο λογική προσέγγιση σε ό,τι σε ενόχλησε παλαιότερα. Αξιολόγησε τώρα πόσο έχεις εξελιχθεί. Πιθανόν αυτό να σου προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για ένα θέμα που αφορά την παρούσα σχέση σου. svg%3E

Τοξότης 

Έχεις δίκιο που αγνοείς την δυσάρεστη ή αβέβαιη ενέργεια και εστιάζεις σε ό,τι κινείται σε μια εμπνευσμένη κατεύθυνση τώρα. Η θετικότητα, η προσοχή ή η στοργή που επιθυμείς, προσφέρονται, όμως δεν είναι τόσο άμεσες ή προσβάσιμες όσο θα ήθελες. Με περισσότερους από έναν τρόπους, η σωστή ρύθμιση του χρόνου σου για τα ερωτικά σου, είναι απαραίτητη. Κάνε υπομονή και τα προβλήματα θα εξαφανιστούν.

Αιγόκερως

Με μια Νέα Σελήνη που προσφέρει ένα νέο ξεκίνημα στα συναισθηματικά σου θεμέλια, η υπομονή και η ανοιχτή σκέψη είναι απαραίτητες. Αυτό σημαίνει πως απαιτείται επιπλέον φροντίδα στον τρόπο που επικοινωνείς με τον εραστή σου. Παράλληλα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στις ανάγκες του. Μπορεί να έχεις υποτιμήσει το πόσο περισσότερη προσοχή χρειάζεται το αντικείμενο του πόθου σου τελευταία.

Υδροχόος

Με τη Νέα Σελήνη που επηρεάζει τις σκέψεις και την επικοινωνία, θα αναζητήσεις νέους τρόπους για να εκφραστείς. Μπορείς να ενθαρρύνεις μια όμορφη συνεργασία κι αυτό να βοηθήσει ώστε να ξεκινήσεις κάτι με τον εραστή σου. Πίστεψε πως αυτό φέρνει καλύτερα αποτελέσματα από οποιαδήποτε ανυπόμονη ή χειριστική στάση.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τις αξίες και τα υπάρχοντά σου, αλλά θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση να μιλήσεις για ένα θέμα που χρειάζεται ευαίσθητο χειρισμό. Επομένως, μην προσπαθήσεις να κάνεις επικοινωνιακές συντομεύσεις. Επέλεξε προσεκτικά τα λόγια σου και με την αυξημένη αυτοπεποίθησή σου καθησύχασε τον αγαπημένο σου για την ειλικρίνεια όσων λες. Αυτό είναι ό,τι έχει περισσότερη ανάγκη ν’ ακούσει τώρα, το ταίρι σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments