Ελλάδα

AstraZeneca: Νέα καταγγελία για θάνατο 61χρονης

AstraZeneca: Νέα καταγγελία για θάνατο 61χρονης
AstraZeneca: Μία 61χρονη γυναίκα έφυγε από τη ζωή, λίγα 24ωρα μετά τον εμβολιασμό της με το συγκεκριμένο σκεύασμα.

Μία νέα καταγγελία για το εμβόλιο της AstraZeneca είδε το φως το δημοσιότητας. Αυτή τη φορά μία 61χρονη γυναίκα πέθανε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το συγκεκριμένο εμβόλιο. Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που καταγγέλλεται σοβαρή παρενέργεια που συνδέεται με το εμβόλιο της AstraZeneca, καθώς ένας 60χρονος άντρας από τη Σύρο έπαθε εγκεφαλικό λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του και η οικογένεια του υπέβαλλε μήνυση εναντίον της εταιρίας. Την ίδια στιγμή ο ΠΟΥ επιμένει σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca ότι υπερτερούν τα οφέλη από τους κινδύνους.

Ο γιος της άτυχης γυναίκας μίλησε στο STAR, όπου και ανέφερε ότι η μητέρα του είχε νικήσει τρεις φορές τον καρκίνο και πέθανε τελικά από ένα εμβόλιο. «Είναι κρίμα. Μια χαρά εργαζόταν, πήγαινε στη δουλειά της. Μου έχουν κοπεί τα γόνατα» είπε.

Το χρονικό του θανάτου της 61χρονης γυναίκας

Η άτυχη 61χρονη είχε ακυρώσει ήδη μια φορά το ραντεβού της για τον εμβολιασμό, καθώς φοβόταν πιθανές παρενέργειες. Εν τέλει έκανε το εμβόλιο, όμως πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό της, στις 31 Μαρτίου, απεβίωσε.

«Την ίδια μέρα της πέφτει το οξυγόνο. Την Κυριακή το πρωί ξύπνησε μια χαρά, το βράδυ της έφτασε το οξυγόνο στο 85.8. Τη Δευτέρα σηκώθηκε, πήγε στη δουλειά της. Ξαφνικά την Τετάρτη στις 5 το πρωί με ξυπνάει, είχε δυσφορία. Μιλάγαμε ανά μισή ώρα, μίλησε με τον ογκολόγο της και της είπε καλό είναι να έρθεις στο νοσοκομείο να σε δει ένας πνευμονολόγος για να δουμε τι γίνεται» ανέφερε ο γιος της.

Βασιλακόπουλος

«Έκανε τεστ για κορωνοϊό και βγήκε αρνητικό και η ακτινογραφία θώρακα ήταν καθαρή. Με πήρε τηλέφωνο ότι έρχεται σπίτι και μετά από λίγο την κάλεσα εγώ και δεν το σήκωνε. Ήταν στον καναπέ, είχε βάλει το οξυγόνο και είχε σβήσει ήδη» συνέχισε.

H γυναίκα είχε διαγνωστεί με θρομβοφιλία και έπαιρνε αντιπηκτικά φάρμακα. Πριν κάνει το εμβόλιο, είχε ενημερώσει τους γιατρούς της και τον ΕΟΔΥ.

«Ο γιατρός που της έκανε το εμβόλιο, έχει κάνει και κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ. Ο ογκολόγος της έχει ζητήσει ιστολογική και τοξικολογικές. Έχω και το χαρτί της νεκροψίας, που λέει πως πιθανόν έμφραγμα να είναι η αιτία» είπε τέλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments