Lifestyle

Μυριέλλα Κουρεντή: Ολόγυμνη σε κούνια η αγαπημένη ηθοποιός

Μυριέλλα Κουρεντή: Ολόγυμνη σε κούνια η αγαπημένη ηθοποιός
Μυριέλλα Κουρεντή: Η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε δύο φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram που θα συζητηθούν πολύ.

Η Μυριέλλα Κουρεντή ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες που θα κάνουν γνωστές influencer, όπως η Σία Βοσκανίδου ή Έφη Γκούτα να θελήσουν να τη μιμηθούν.

Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να βρεθεί στη φύση, επέλεξε έναν ειδυλλιακό καταρράκτη και έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίσεις που έχουμε δει τελευταία. Με χρυσό body paint σε όλο της το σώμα, η Μυριέλλα πέταξε τα ρούχα της και φωτογραφήθηκε σε καλλιτεχνικές πόζες.

Το υπέροχο αποτέλεσμα ανέβασε στη συνέχεια στο Instagram με αποτέλεσμα να το… ρίξει. Οι ακόλουθοί της ξετρελάθηκαν αφού οι φωτογραφίες ήταν απολαυστικές. Δείτε τις παρακάτω και κρίνετε μόνοι σας:

Μυριέλλα Κουρεντή: Ολόγυμνη σε κούνια η αγαπημένη ηθοποιός

Μυριέλλα Κουρεντή: Ολόγυμνη σε κούνια η αγαπημένη ηθοποιός

Μυριέλλα Κουρεντή: «Μου λείπει η τόλμη που είχα παλιότερα»

Σε παλιότερη συνέντευξή της στον «Χ-τύπο», η γνωστή ηθοποιός είχε δηλώσει ότι της λείπει η τόλμη που είχε παλιότερα, αν και αυτό δεν φαίνεται να ισχύει με τη φωτογράφιση που έκανε. Στην ίδια συνέντεξη είχε μιλήσει και για το τι της λείπει εν μέσω πανδημίας.

Η όμορφη ηθοποιός είχε πει: «Σίγουρα η ανθρώπινη επαφή. Το να μπορείς να κοιτάς τον άλλο στα μάτια και να σου λέει τα δικά του και να βγαίνεις από το “εγώ” σου. Γιατί εγώ το έχω πάρα πολύ αυτό, όταν επικοινωνώ με τους ανθρώπους μπαίνω στα “παπούτσια” τους, οπότε λίγο ξεχνιέμαι. Η δουλειά που κάνουμε, η πρόβα πάρα πολύ δεν το συζητώ.

Όχι η παράσταση, η πρόβα. Να είσαι εκεί και να δημιουργείς από το μηδέν πράγματα, να έχεις αυτή την αλληλεπίδραση με το συνάδελφό σου. Όλη αυτή η δημιουργικότητα και η εκτόνωση. Τα παιδιά εκτονώνονται όταν παίζουν και εμείς οι ηθοποιοί “παίζουμε”, δεν λέμε “πάω να δουλέψω”, λέμε “πάω να παίξω”. Είναι μια οργανική δουλειά, οπότε σου λείπει.

Όχι ότι δεν μου λείπει και η επαφή με το κοινό. Δηλαδή, φέτος δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε με το κοινό όταν τελείωναν οι παραστάσεις και φεύγαμε και δεν επιτρεπόνταν οι αγκαλιές, οι φωτογραφίες. Σε κάποια θέατρα επειδή ήταν ανοιχτά από πίσω και μπορούσαν να μας δουν, μας φώναζαν “ευχαριστουμε παρά πολύ”, “δεν φαντάζεστε πόσο καλό μας κάνατε”, γιατί είναι μια παράσταση που το 95% των θεατών κρατάνε την κοιλιά τους απ’τα γέλια. Εδώ εγώ κρατιέμαι να μη γελάσω στη σκηνή με τους άλλους (Σπ. Πούλη, Σπ. Σπαντίδα, Στ. Νικολαΐδη) και με τα τεχνάσματά τους. Επειδή εγώ έκανα κυρίως δράμα δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο εύκολο είναι να γελάσεις και όταν φέτος δούλεψα σε δύο κωμωδίες, και στα δύο με έπιαναν τα γέλια. Ανυπομονώ να ξανανοίξουμε και να συνεχιστεί η παράσταση, γιατί δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments