Πολιτική

Γιώργος Αμανατίδης: Έπαθε έμφραγμα από ένα σάντουιτς

Γιώργος Αμανατίδης: Έπαθε έμφραγμα από ένα σάντουιτς
Γιώργος Αμανατίδης: Μια περιπέτεια υγείας πέρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Πώς έπαθε έμφραγμα εξαιτίας ενός σάντουιτς που έφαγε.

Ο Γιώργος Αμανατίδης πέρασε μια απίστευτη περιπέτεια υγείας, την οποία πετριέγραψε ο ίδιος. Όχι, δεν είναι από τους πολιτικούς που νόησαν από κορωνοϊό, όπως ο Μιχάλης Τρεμόπουλος που, δυστυχώς, νοσηλεύεται διασωληνωμένος ή ο Γιάννης Πλακιωτάκης που, ευτυχώς, ξεπέρασε τη νόσο, αλλά αιτία του προβλήματός του ήταν ένα… σάντουιτς.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έπαθε έμφραγμα, όπως ανέφερε ο ίδιος, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Την περιπέτεια με την υγεία του που έζησε πριν από μερικές μέρες την περιέγραψε ο ίδιος ο βουλευτής, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN. Είπε πως το σάντουιτς που προκάλεσε δηλητηρίαση, με τον εντερόκκοκο να καταλήγει στην καρδιά και να του προκαλεί έμφραγμα.

Γιώργος Αμανατίδης: Έπαθε έμφραγμα από ένα σάντουιτς ο βουλευτής

Γιώργος Αμανατίδης: Έπαθε έμφραγμα από ένα σάντουιτς ο βουλευτής

Αφού έφαγε το σάντουιτς, το ίδιο βράδυ, ο βουλευτής άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα δηλητηρίασης. Όπως περιέγραψε: «Την επόμενη μέρα έκανα και ένα τεστ COVID γιατί τα συμπτώματα έμοιαζαν. Δεν ήταν COVID. Ανέβηκα στην Κοζάνη για Σαββατοκύριακο, ανέβηκε ένας πυρετός 37,5 – 38. Ξεκίνησα τις αιματολογικές, έδειχναν στοιχεία πολύ παράξενα, που σημαίνει ότι υπάρχει φλεγμονή.

Προσπαθήσαμε να δούμε αν είναι σαλμονέλα ή κάτι άλλο. Έφτασα στο σημείο να παρακαλάω να είναι κάτι απ’ αυτά. Τελικά ήταν εντερόκοκκος ο οποίος μέσα από τη δηλητηρίαση, μέσω του εντέρου μπήκε στο αίμα και από εκεί στην καρδιά. Υπήρχε διαδικασία βλάβης στην καρδιά. Ο πνευμονολόγος με διέταξε να φύγω στη Θεσσαλονίκη, η διαπίστωση εκεί ήταν ότι είναι ενδοκαρδίτιδα. Και όχι μόνο αυτό. Έχει κάνει και βλάβη σημαντική στην αορτική βαλβίδα, η οποία πρέπει να αντικατασταθεί», τόνισε.

Με αυτόν τον τρόπο από ένα σάντουιτς έφτασε στην εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, που ευτυχώς πήγε καλά και ο βουλευτής έχει επιστρέψει στα καθήκοντά του. Όπως είπε, θα επικοινωνήσει με το μαγαζί απ’ όπου πήρε το σάντουιτς για να τους ενημερώσει.

Ποιος είναι ο Γιώργος Αμανατίδης

Γεννήθηκε στη Μεσιανή Κοζάνης. Προέρχεται από αγροτική οικογένεια, γιος του Ισαάκ και της Ευδοκίας. Είναι έγγαμος με τη Ζωή Γκερεχτέ και έχουν μία κόρη, την Ευδοκία.

Αποφοίτησε από το εξατάξιο Γυμνάσιο Αρρένων Κοζάνης. Σπούδασε Γεωπονία, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μεταπτυχιακές σπουδές στο Στρατηγικό Management (MBA). Από το 1986 εργάστηκε στην Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ, στην αρχή σαν Γεωπόνος. Το 1993 οι μέτοχοι της Εταιρείας τον τίμησαν με το ρόλο του Γενικού Διευθυντή της ΑΝΚΟ.

Για πρώτη φορά πολιτεύθηκε στις εκλογές του Ιουλίου 2019 και εξελέγη βουλευτής στην Π.Ε. Κοζάνης με τη Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments