Video

Αγγελική σήμερα: Τι θα γίνει την Πέμπτη 15/04

Αγγελική σήμερα: Τι θα γίνει την Πέμπτη 15/04
Αγγελική σήμερα: Ο Θωμάς συγκλονισμένος από το ψέμα της Λένας πηγαίνει να συναντήσει τη Μαριάνθη, όμως εκείνη δεν θα του δώσει αυτό που αναζητά. Η Τζένη λέει στον αστυνόμο ότι ήταν με την Αγγελική το βράδυ της δολοφονίας του Σταυριανού.

Στο προηγούμενο επεισόδιο στην «Αγγελική», ο Δημήτρης και ο Παύλος αποκάλυψαν στην Αθηνά την πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής, αυτή δεν τους πίστεψε και θεώρησε πως είναι άλλο ένα κόλπο της Τζένης και του Παύλου.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Θωμάς συγκλονισμένος από το ψέμα της Λένας πηγαίνει να συναντήσει τη Μαριάνθη, όμως εκείνη δεν θα του δώσει αυτό που αναζητά. Η Τζένη λέει στον αστυνόμο ότι ήταν με την Αγγελική το βράδυ της δολοφονίας του Σταυριανού.

Η Αθηνά προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να μάθει από την Κατερίνα αν ο Μιχάλης ξέρει ποια είναι πραγματικά η Αγγελική, αλλά εκείνη δεν καταλαβαίνει ότι την ψαρεύει. Η Αθηνά βαθιά μέσα της δεν θέλει να πιστέψει ότι η Αγγελική την έχει κοροϊδέψει και ζητάει από τη Τζένη τα στοιχεία που βρήκε ο ντετέκτιβ για την Αγγελική ώστε να τα αξιολογήσει.

Η Τζένη λέει στον Παύλο ότι το παιδί που κουβαλάει μέσα της είναι δικό του και του ζητάει να μάθει την αλήθεια για την Αγγελική. Ο Παύλος όμως δεν είναι τόσο ειλικρινής μαζί της όσο ήταν εκείνη. Ο Στέφανος σκέφτεται να αγοράσει το σπίτι της Σοφίας και η Αγγελική προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη μιας και ο στόχος της είναι να πάρει την Δανάη και το Στέφανο και να φύγουν όσο πιο μακριά γίνεται από το κτήμα και τους υπόλοιπους Αργυρούς.

Ο Νικόλας μπαίνει κρυφά στο ιατρείο του Δημήτρη και ψάχνει να βρει κάτι που να επιβεβαιώνει με έναν τρόπο τα όσα του είπε ο Μιχάλης και τελικά το βρίσκει. Μετά από αυτό αποφασίζει να πει τα πάντα στο Στέφανο. Άραγε θα τον πιστέψει;

Αγγελική: Η δραματική σειρά του Alpha

Μπορεί ο έρωτας να νικήσει τον πόνο; Μία μητέρα αρχηγός. Τέσσερις γιοι καλά προστατευμένοι. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή τους, θύμα και θύτης μαζί. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και παλεύει να βρει τη λύτρωση από ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη. Όλα  ανατρέπονται. Ευγενική, συνεπής, σωστή επαγγελματίας. Αυτά είναι τα μόνα στοιχεία που ξέρει η οικογένεια Αργυρού για την Αγγελική, όταν την προσλαμβάνουν ως αποκλειστική νοσοκόμα της Αθηνάς Αργυρού. Η πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής όμως είναι άλλη, όπως άλλος είναι και ο πραγματικός λόγος που μπήκε στο σπίτι των Αργυρών, στη σειρά του Alpha.

Η κεφαλή της οικογένειας Αργυρού. Θέλει να τα γνωρίζει και να τα ελέγχει όλα. Η απόλυτη μητριάρχης. Με σιδερένια γροθιά, ενίοτε κρυμμένη σε βελούδινο γάντι διοικεί και ορίζει την εταιρεία αλλά και τις ζωές των γύρω της. Έτοιμη για όλα προκειμένου να υπερασπιστεί το όνομα της οικογένειας και των γιων της. Μερικές φορές χωρίς να ενδιαφέρεται κατά πόσον αυτό είναι δίκαιο ή άδικο. Η Αγγελική ήρθε στη ζωή της για να τη βοηθήσει να αναρρώσει. Θα έρθει κοντά της και θα εκτιμήσει τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση της κοπέλας. Θα σταθεί ακοίμητος φρουρός όμως, προκειμένου να την κρατήσει μακριά από τους γιους της.

Σκηνή από την «Αγγελική»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments