Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [18/04/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [18/04/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί τα ζώδια ώστε να πάρουν πρωτοβουλίες στη σχέση τους ή να γνωρίσουν νέα πρόσωπα.

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αναλάβετε δράση σχετικά με κάποιο πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει. Όταν θέλετε κάτι ή κάποιον, τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Ευτυχώς, φαίνεται ότι αισθάνεται με τον ίδιο τρόπο για εσάς, και έτσι οποιαδήποτε κρούση κάνετε για να συναντηθείτε σίγουρα θα είναι επιτυχημένη.

Ταύρος

Εάν θέλετε να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να προσελκύσετε κάποιον/α χαριτωμένο/η, τότε θα πρέπει να επιδείξετε περισσότερο ενθουσιασμό. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να σηκωθείτε από τον άνετο καναπέ σας, να απενεργοποιήσετε την τηλεόραση και να αποφασίσετε να κάνετε κάτι θετικό για την κατάσταση της ερωτικής σας ζωής. Ίσως έχε παρεξηγήσει την στάση σας. Δείξτε του/της πόσο τον/την θέλετε.

Δίδυμος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει μια υπέροχη ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον/α πολύ καλύτερα. Αν και γενικά σας αρέσει να μιλάτε, πιθανότατα θα σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο αν κανονίσετε να βγείτε ραντεβού και να κάνετε κάτι ενδιαφέρον μαζί. Εάν και οι δύο απολαμβάνετε τις αθλητικές δραστηριότητες, τότε αυτός θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός τρόπος για να γνωριστείτε καλύτερα και να διασκεδάσετε ταυτόχρονα.

Καρκίνος

Εάν το πάθος ανάμεσα σε εσάς τον/την αγαπημένο/η σας έχει χαθεί τον τελευταίο καιρό, τότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι το σημερινό πλανητικό σκηνικό βοηθά στην αναβίωση της σχέσης σας. Ανακαλύψτε ξανά πόσο χαίρεστε ο ένας την παρέα του άλλου, βρίσκοντας χρόνο για να κάνετε κάτι ενδιαφέρον μαζί. Προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί και αυθόρμητοι.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα λάμψετε σε κοινωνικές συγκεντρώσεις. Αν ψάχνετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή, θα διαπιστώσετε ότι ο η γοητεία σας είναι ακαταμάχητη. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α με τον/την οποίο/α μοιράζεστε την ίδια αγάπη για ορισμένες δραστηριότητες και ότι έχετε περισσότερα κοινά από ό, τι θα φανταζόσασταν. Καλή τύχη!

Παρθένος

Η επικοινωνία είναι η λέξη-κλειδί της σημερινής μέρας. Θα ανοίξουν τα κανάλια επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας ή κάποιον/α υποψήφιο/α σύντροφο, κάτι που θα βρείτε ιδιαίτερα καθησυχαστικό. Παρά τις προηγούμενες ενδείξεις για το αντίθετο, θα διαπιστώσετε ότι έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας.

Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και να τα μοιραστείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αντί να μιλάτε για το πώς θα πρέπει να αισθάνεστε, αποδεχτείτε την σχέση σας ως έχει. Εάν μπορείτε να απολαύσετε το που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή και εμπιστευθείτε την καρδιά σας για να σας καθοδηγήσει, όλα θα πάνε καλά.

Σκορπιός

Σήμερα σας δίνεται μια υπέροχη ευκαιρία να αφήσετε μερικά από τα πιο τρυφερά συναισθήματά σας να βγουν στην επιφάνεια και να τα μοιραστείτε με κάποιον/α που αγαπάτε και θαυμάζετε ειλικρινά. Εάν εξακολουθείτε να δυσκολεύεστε να του/της μιλήσετε απευθείας, δοκιμάστε να του/της στείλετε ένα ερωτικό γράμμα ή ένα ποίημα.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε αυτό που προσπαθεί να σας πει κάποιος/α και να διαβάσετε πίσω από τις λέξεις αν είναι απαραίτητο. Μόνο έτσι θα ανακαλύψετε γιατί συμπεριφέρεται με τον τρόπο που το κάνει. Έχετε την τάση να αγνοείτε τα διακριτικά σήματα που προσπαθούν να σας στείλουν οι άλλοι, αλλά αν μπορέσετε να δείξτε περισσότερη ευαισθησία, σίγουρα θα μάθετε κάτι που θα σας ωφελήσει.

Αιγόκερως

Μην υποτιμάτε την αξία ενός ερωτικού σημειώματος ή μιας όμορφης κάρτας. Εάν τον τελευταίο καιρό ήσασταν πολύ απασχολημένοι και δεν έχετε δώσει στον/στην σύντροφό σας την προσοχή που του/της αξίζει, τότε το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να δημιουργήσετε ένα κλίμα ευτυχίας και αρμονίας στη σχέση σας. Για αυτό, πάρτε το στυλό σας και ξεκινήστε να γράφετε.

Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να νιώσετε τα συναισθήματά σας. Γίνεται αλλιώς; Μπορεί να αναρωτηθείτε. Λοιπόν, στην περίπτωσή σας έχετε την τάση να αποφεύγετε να τα αισθάνεστε, γιατί είστε πολύ ευαίσθητοι σε όλα αυτά που θα μπορούσαν να συνεπάγονται. Κάποιος/α όμως μπορεί να έχει ανάγκη να ακούσει από τα χείλη σας πόσα σημαίνει για εσάς.

Ιχθύς

Το σημερινό πλανητικό σας σας ενθαρρύνει να προσπαθήσετε να γράψετε ερωτική ποίηση ειδικά αν έχετε τον τρόπο σας με τα λόγια. Στην χειρότερη περίπτωση, προσπαθήστε να βρείτε έναν πραγματικά δημιουργικό τρόπο για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας σε κάποιο ξεχωριστό άτομο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments