Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Γονέας – αρνητής των self test αναστάτωσε μία ολόκληρη τάξη

Θεσσαλονίκη: Γονέας – αρνητής των self test αναστάτωσε μία ολόκληρη τάξη
Θεσσαλονίκη: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής του σχολείου κατέθεσε μήνυση.

Άλλο ένα περιστατικό που αφορά αρνητές των self test έρχεται από την Θεσσαλονίκη. Μία ολόκληρη τάξη έχασε σήμερα το μάθημά της, καθώς μαθητής, ο οποίος συνοδευόταν από τον πατέρα του απαιτούσε να μπει στην σχολική αίθουσα χωρίς self test.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των self test, ενώ στο 1ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου δύο μαθητές-αρνητές των self test έκαναν κατάληψη.

Το επεισόδιο έγινε το πρωί στη Θεσσαλονίκη, όταν ο μαθητής πήγε μαζί με τον πατέρα του στο σχολείο και απαιτούσε να μπει στην τάξη χωρίς να έχει κάνει το self test. Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, η οποία περιλάμβανε και λεκτικές αντιπαραθέσεις, και τελικά δεν πραγματοποιήθηκε μάθημα στην συγκεκριμένη τάξη. Σημειώνεται ότι στις υπόλοιπες τάξεις το μάθημα έγινε κανονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής του σχολείου πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση μετά το περιστατικό.

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των self test

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των self test και των εμβολίων πραγματοποίησαν δεκάδες άτομα στο άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου στο πλακόστρωτο της παραλίας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το grtimes, οι συγκεντρωμένοι που, στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν φορούσανν μάσκα, διαμαρτυρήθηκαν για το παρατεταμένο lockdown αλλά και για τη διενέργεια των self test στα σχολεία, μοιράζοντας μάλιστα έγγραφα τύπου υπευθύνων δηλώσεων στα οποία αναφέρεται ότι τα self test είναι ιατρική πράξη και δεν συναινούν να την κάνουν τα παιδιά τους.

Στη διάρκεια ομιλίας , κάποιος εκ των συμμετεχόντων αναφερόμενος στα εμβόλια είπε ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο «της νέας τάξης πραγμάτων» επικαλούμενος μάλιστα πολλές φορές τα fake news περί μικροτσίπ. Μάλιστα οι συγκεντρωμένοι άναψαν και καπνογόνο φωνάζοντας συνθήματα και χειροκροτώντας τον τελευταίο ομιλητή που καλούσε τον κόσμο σε ανυπακοή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments