Lifestyle

Survivor: Η τρυφερή έκπληξη του Σάκη στη Μαριαλένα

Survivor: Η τρυφερή έκπληξη του Σάκη στη Μαριαλένα
Survivor: Παρά την μη επιβεβαίωση για επανένωση, Σάκης και Μαριαλένα ζουν μια «ντόλτσε βίτα» στο ειδυλιακό τοπίο του Αγίου Δομίνικου.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, όπου τα spoiler θέλουν την Μπλε ομάδα να κερδίζει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα, θα δούμε μια άκρως ρομαντική σκηνή ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που ήταν ζευγάρι στο παρελθόν και απ’ όσα βλέπουμε έχουν έρθει πολύ κοντά μέσα από τη συμβίωσή τους στην παραλία του Αγίου Δομίνικου. Κάτι που είχε φανεί αρκετά και στο πλάνο με την καυτή σκηνή, όταν οι δυο τους νόμιζαν ότι δεν τους καταγράφει η κάμερα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής, «Love It» στον ΣΚΑΪ, αναμένεται απόψε να δούμε τον Σάκη να ζητά από τη Μαριαλένα να επιλέξει ανάμεσα στα δυο του χέρια λέγοντάς της πως αν πετύχει το σωστό θα δώσουν ρομαντικό ραντεβού στο La casa blanca για να δουν μαζί το ηλιοβασίλεμα.

Λίγο αργότερα ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας, φωνάζει την παίκτρια των Μπλε, να πάει κοντά του για να της δώσει το δώρο-έκπληξη. «Είπα να σου κάνω ένα δώρο και είπα να το κάνουμε σωστά», λέει ο Σάκης και της δίνει ένα κοχύλι μέσα στο οποίο είχε βάλει ένα κολιέ που της είχε φτιάξει με τα χέρια του. «Στο έφτιαξα για δυο λόγους, για γούρι και για φυλαχτό». Το απόσπασμα έκλεισε με τον Σάκη και την Μαριαλένα να κοιτάνε αγκαλιασμένοι το ηλιοβασίλεμα.

Αυτό θυμίζει σκηνή από αισθηματική ταινία με τους δυο Survivors να δείχνουν ξανά ερωτευμένοι και να έχουν ήδη επανενωθεί, κάτι που μέχρι στιγμής, βέβαια, δεν έχουν επιβεβαιώσει. Την ίδια ώρα που ο Γιώργος Λιβάνης, ο σύντροφος της Μαριαλένας, τουλάχιστον πριν μπει στο παιχνίδι ο Σάκης, παρακολουθεί τις εξελίξεις, πιθανότητα με απογοήτευση.

Μένει να δούμε τι θα επακολουθήσει στη συνέχεια του ριάλιτι και κυρίως μετά το τέλος αυτού, στην έξω ζωή. Θυμίζουμε πως Σάκης και Μαριαλένα είχαν ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα κατά το παρελθόν που έληξε άδοξα, ενώ οι φήμες ήθελαν την Χριστίνα Κεφαλά να είναι η επόμενη σύντροφος του Σάκη. Χριστίνα και Σάκης είχαν μπει μαζί, περίπου στα μισά του φετινού Survivor, κάτι που είχε ενοχλήσει αρχικά τη Μαριαλένα, η οποία όμως ήρθε σύντομα κοντά και με τον μεν και με τη δε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments