Lifestyle

Survivor: Ποιος δεν θέλει να ξαναδεί τον Αλέξη Παππά

Survivor: Ποιος δεν θέλει να ξαναδεί τον Αλέξη Παππά
Survivor: Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ένας παλιός γνωστός του Αλέξη Παππά στην Κύπρο, όπου και συγκατοικούσαν. Ο συγκάτοικος του δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ!

Μια από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του φετινού Survivor και ένας από τους πιο εκκεντρικούς χαρακτήρες είναι αδιαμφησβήτητα ο Αλέξης Παππάς, που σύμφωνα με τα τελευταία spoiler θα τον δούμε σήμερα να βγαίνει για ακόμα μια φορά υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο ηθοποιός που φαίνεται να είναι μετρ στην ίντριγκα έχει καταφέρει να δημιουργήσει δυο άκρα. Τους φανατικούς haters και τους φανατικούς υποστηρικτές του…

Οι Survivors τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας και όλοι θέλουν να μάθουν όσα περισσότερα γίνεται για άγνωστες πτυχές και ιστορίες της ζωής τους. Μετά τη σύντροφο του Αλέξη Παππά, που μίλησε για τη σχέση της με το μοντέλο, ήρθε ακόμα ένα γνωστό πρόσωπο να μιλήσει, προχωρώντας, μάλιστα, σε σκληρές αποκαλύψεις.

Αυτές θέλουν τον Αλέξη Παππά να μην είναι και το καλύτερο παιδί και εκτός παιχνιδιού, με βάση τα λεγόμενα του Γρηγόρη Μπάκα. Ο δημοσιογράφος είπε στην εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε» πως είχε συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν με τον Αλέξη Παππά, όταν ήταν στα backstage της σειράς, «8 λέξεις», στην οποία έπαιζε ο ηθοποιός.

Όπως αποκάλυψε ο ρεπόρτερ, ο Survivor είχε τσακωθεί με τον τότε συγκάτοικό του στην Κύπρο.

«Τον Αλέξη Παππά τον ξέρω. Έχουμε συνεργαστεί όταν έκανα τα backstage των “8 Λέξεων“. Τον ξέρω καλά. Ο συγκάτοικος του Αλέξη Παππά στην Κύπρο, όταν έκανε τα γυρίσματα για τις “8 Λέξεις”, γνωστός ηθοποιός, δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του. Δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του από τη συνεργασία που είχαν», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Μπάκας.

Και συνέχισε: «Δεν ήταν γυναίκα στη μέση. Ήταν κάτι πάρα πολύ χοντρό αυτό που συνέβη. Μετά αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο ο συγκάτοικος. Και έχει ακόμα νεύρα και δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του γιατί ενώ αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο, ο Αλέξης Παππάς δεν γύρισε να του ζητήσει ούτε μια “συγγνώμη”».

Το περιστατικό στο J2US

Ενώ, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό με τη Χριστίνα Σάλτη στο Just the 2 of us: «Τη Χριστίνα που συνεργάστηκε μαζί του στο J2US τη ρωτήσατε; Δεν σας είπε άσχημα λόγια αλλά δεν σας είπε και καλά. Εγώ τους έζησα backstage. Ο Παππάς είναι τόσο ερωτευμένος με το γυαλί που ξέρει από πριν τι θα πει. Σε ένα από τα live δεν τα πήγαν καλά. Η Χριστίνα πλησίασε την κάμερα προκειμένου να ξεσπάσει και ο Παππάς την τράβηξε. Φεύγοντας τους είδα με τα μάτια μου που είχαν μια έντονη λογομαχία με τη Χριστίνα να διαμαρτύρεται που δεν την άφησε να τα πει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments