Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [20/04/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [20/04/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενισχύει το πάθος και τα έντονα συναισθήματα στις σχέσεις των ζωδίων.

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι ίσως χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις αλληλεπιδράσεις σας σήμερα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγήσετε κάποια πράγματα και να ψυχρανθείτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι ιδιαίτερα ευμετάβλητη σήμερα και ίσως θα ήταν καλύτερα να μείνετε λίγο μόνοι σας και να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας.

Ταύρος

Εάν ελπίζατε σε μια ήσυχη μέρα, ατυχήσατε. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να ενεργοποιήσει ένα συμβάν ή ένα γεγονός που θα μπορούσε να αλλάξει την ισορροπία της σχέσης σας. Ωστόσο, παρόλο που κάτι τέτοιο θα σας πιάσει εξ απήνης, μπορεί να ανακαλύψετε ότι στην πραγματικότητα θα βελτιώσει το κλίμα ανάμεσά σας.

Δίδυμος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι μάλλον αντιδράτε υπερβολικά στις πληροφορίες που λαμβάνετε χωρίς να αφιερώσετε χρόνο για να ελέγξετε εάν είναι αληθείς ή όχι. Είστε αρκετά ευερέθιστοι σήμερα και αυτό θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια έντονη κατάσταση. Εάν εσείς και το ταίρι σας θέλετε να διατηρήσετε το καλό κλίμα στην σχέση σας, καλό θα ήταν να σκεφτείτε πριν μιλήσετε.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να χάσετε την ψυχραιμία σας. Όσο και αν προσπαθήσετε να κρατηθείτε και να κρύψετε τα συναισθήματά σας, αργά ή γρήγορα θα εκτονωθείτε. Ωστόσο, αυτό μπορεί να έχει θετικό αποτέλεσμα στο τέλος, ειδικά εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας δεν επικοινωνείτε σωστά. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και θα μπορέσετε και οι δύο να χαμογελάσετε ξανά.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μετανιώνετε όταν συνειδητοποιείτε ότι ξεσπάσατε λόγω μιας φήμης που υπονοεί ότι έχετε σχέσεις με κάποιο ακατάλληλο άτομο. Καλό θα ήταν να ελέγξετε την πηγή των πληροφοριών προτού θυμώσετε με το λάθος άτομο. Μιλήστε απευθείας στον/στην υπεύθυνο/η.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή στη σχέση σας. Εάν μια παρεξήγηση με τον/την σύντροφό σας έχει προκαλέσει προβλήματα στην επικοινωνία σας, πάρτε κουράγιο. Εάν μπορέσετε να κάτσετε και να συζητήσετε ειλικρινά για το πώς αισθάνεστε, θα ανακαλύψετε ότι η σχέση σας δυναμώνει. Και οι δύο νοιάζεστε βαθιά ο ένας για τον άλλον, οπότε μην φοβάστε να το δείξετε.

Ζυγός

Παρόλο που μπορεί να προσπαθήσετε να κρατήσετε τα παθιασμένα συναισθήματά σας υπό έλεγχο και να τα αποκαλύψετε σταδιακά, δεν θα είναι δυνατόν, ειδικά με το τρέχον πλανητικό σκηνικό. Εδώ και αρκετό καιρό σιγοβράζει η επιθυμία σας για ένα συγκεκριμένο άτομο και όταν σήμερα προκύπτει η ευκαιρία να το προσεγγίσετε δεν θα μπορείτε να συγκρατηθείτε.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενισχύει το πάθος. Δεν μπορείτε πλέον να προσποιηθείτε ότι σας φτάνει να ψιθυρίζετε γλυκόλογα ο ένας στον άλλον και να πηγαίνετε βόλτες χεράκι-χεράκι. Συνειδητοποιείτε ότι υπάρχει μια πολύ ισχυρή σύνδεση μεταξύ σας που δεν μπορείτε πλέον να αγνοήσετε.

Τοξότης

Αν κάποιος προσπαθεί να σας πείσει να βγείτε ραντεβού μαζί του, τότε το τρέχον πλανητικό σκηνικό θα σας βάλει στον πειρασμό να ενδώσετε. Το πιθανότερο είναι ότι θα είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία και για τους δύο και θα θελήσετε να ανακαλύψετε περισσότερα ο ένας για τον άλλον.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενισχύει σε σημαντικό βαθμό τα συναισθήματά σας, έτσι ώστε όταν η προσοχή σας πέσει σε ένα γοητευτικό άτομο, να είναι αδύνατον να συγκρατήσετε τον εαυτό σας. Ευτυχώς, μάλλον δεν θα χρειαστεί, καθώς το πιθανότερο είναι ότι σας βρίσκει εξίσου ελκυστικούς. Ποιος ξέρει πώς μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενισχύει την ένταση και το πάθος ανάμεσα σε εσάς και ένα συγκεκριμένο άτομο. Η σκέψη και η λογική απλά δεν έχουν θέση σε αυτό και κανένας προγραμματισμός δεν θα μπορούσε να σας προετοιμάσει για την ένταση της κατάστασης. Πρόκειται για ένα άτομο το οποίο θα θελήσετε να έχετε κοντά στην ζωή σας.

Ιχθύς

Είναι περίεργο το πώς κάποιες φορές ο/η σύντροφός σας κάνει ορισμένα πράγματα που δεν έχουν καμία επίδραση σε σας, και άλλες φορές τα ίδια πράγματα μπορούν να σας επηρεάσουν πολύ βαθιά. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει εξαιρετικά ευαίσθητους και μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτό φέρνει στην επιφάνεια μερικά έντονα συναισθήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Ωστόσο, αυτή είναι μια πολύ θετική στιγμή για να το κάνετε, καθώς και οι δύο θα ωφεληθείτε πολύ.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments