Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδας ποδόσφαιρο: Ορίστηκαν οι ρεβάνς των ημιτελικών

Κύπελλο Ελλάδας ποδόσφαιρο: Ορίστηκαν οι ρεβάνς των ημιτελικών
Κύπελλο Ελλάδας ποδόσφαιρο: Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν οι επαναληπτικοί αγώνες των «4» της διοργάνωσης.

Ορίστηκαν οι δύο επαναληπτικοί αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη.

Πιο αναλυτικά, ο επαναληπτικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθεί τη Μ. Τετάρτη 28/4, με τη σέντρα να δίνεται στις 19:00. Να θυμίσουμε ότι το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων είχε ολοκληρωθεί 1-1.

Ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Πέμπτη 29/4 με τη σέντρα να δίνεται και σε αυτό το ματς στις 19:00. Η πρώτη αναμέτρηση είχε ολοκληρωθεί 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου

Όσον αφορά τώρα τον τελικό της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας, να θυμίσουμε ότι στο ξεκίνημα της σεζόν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε ορίσει την αναμέτρηση να διεξαχθεί το Σάββατο 23 Μαϊου, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα γνωστό το γήπεδο όπου θα δοθεί ο δεύτερος και τελευταίος φετινός τίτλος της χρονιάς για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments