Ελλάδα

Τροχαίο στην Κηφισίας: Καραμπόλα με έναν τραυματία

Τροχαίο στην Κηφισίας: Καραμπόλα με έναν τραυματία
Τροχαίο στην Κηφισίας: Στο σημείο βρέθηκα αστυνομικοί για να λάβουν μέτρα για τα ΙΧ που διέρχονταν από το σημείο.

Καραμπόλα με τραυματία έναν δικυκλιστή συνέβη το πρωί της Πέμπτης (22/4) στη λεωφόρο Κηφισίας. Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και στη Θεσσαλονίκη.

Τι συνέβη στην Κηφισίας:

Σύμφωνα με τις πληροφορίες  ένα άτομο που επέβαινε σε δίκυκλο τραυματίστηκε συνέπεια καραμπόλας που σημειώθηκε το πρωί στο ύψος της γέφυρας Κατεχάκη. Το τροχαίο έγινε όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ένα όχημα ελαχιστοποίησε την ταχύτητά του και οι οδηγοί των οχημάτων που ακολουθούσαν δεν κατάφεραν να αποφύγουν τη σύγκρουση.

Το τελευταίο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο είναι ένα δίκυκλο μεσαίου κυβισμού, το οποίο προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αναβάτης του. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου μετέφερε τον οδηγό στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, για την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Από το τροχαίο δημιουργήθηκε ουρά χιλιομέτρων, με τους άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ να ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Κίνηση και στον Κηφισό:

Την ίδια ώρα, απίστευτη είναι και η κίνηση και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού. Το μποτιλιάρισμα στην κάθοδο να ξεκινά από το ύψος της Μεταμόρφωσης και φτάνει μέχρι τα ΚΤΕΛ. Επίσης, οι οδηγοί που κινούνται με τα οχήματά τους στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού από το Περιστέρι μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια θα συναντήσουν ουρά. Η κίνηση αυτή σημειώνεται ότι δεν οφείλεται σε κάποιο ατύχημα ή έργα αλλά στον αυξημένο αριθμό οχημάτων. Για να δείτε την κίνηση live, πατήστε εδώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments