Video

Survivor-Παππάς: Η σύντροφός του για το μήνυμα που της έδωσε η Ελευθερίου

Survivor-Παππάς: Η σύντροφός του για το μήνυμα που της έδωσε η Ελευθερίου
Survivor-Παππάς: Αποκαλυπτική ήταν η σύντροφός του σχετικά με το μήνυμα που της παρέδωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να αποχώρησε από το Survivor, αλλά η σύντροφός του έχει ήδη λάβει ένα μήνυμά του εκ μέρους της Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία είχε έρθει αρκετά κοντά με τον γνωστό ηθοποιό κατά τη διάρκεια της συμβίωσής τους τόσο στην ομάδα των Διάσημων αρχικά και μετέπειτα στην Μπλε και Κόκκινη ομάδα. Η αποχώρηση του Αλέξη Παππά χαροποίησε αρκετό κόσμο, ανάμεσα σε αυτούς και ο Νίκος Μουτσινάς.

Μια από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει μια εντυπωσιακή γυναίκα που τον περιμένει. Ο λόγος για την Alessia Demetz, με την οποία διατηρεί δεσμό εδώ και λίγο καιρό.

Λίγο μετά την αποκάλυψή της για το πως γνωρίστηκε με τον πρώην πρωταγωνιστή της δημοφιλούς σειράς «8 λέξεις» προχώρησε σε ακόμα μια δήλωση, αμέσως μετά την αποχώρηση του. Η καλλονή σύντροφός του μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων δήλωσε πως έλαβε ένα μήνυμα του Αλέξη δια χειρός Ελευθερίας Ελευθερίου.

«Η Ελευθερία Ελευθερίου μου είπε ότι ο Αλέξης έχει ένα μήνυμα για εμένα. Ότι με σκεφτόταν… Νομίζω ότι αυτή η ιστορία αγάπης θα γίνει πραγματικότητα» αποκάλυψε η σύντροφος του Παππά.

Survivor spoiler 22/04: Τα ποσοστά της ψηφοφορίας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor και ένα νέο spoiler για σήμερα 22/04 προμηνύει πολλά ακόμα. Ο Αλέξης Παππάς ήταν ο παίκτης που αποχώρησε στο επεισόδιο της Τετάρτης, με την Μπλε ομάδα να πανηγυρίζει. Ο ηθοποιός ήταν υποψήφιος με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο και ο κόσμος επέλεξε αυτόν για να αποχωρήσει από το Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, ο κολλητός του Παππά στο παιχνίδι, ο Τριαντάφυλλος, έπαθε σοκ με το άκουσμα του ονόματος του ηθοποιού, καθώς θεωρούσε δεδομένο ότι θα παραμείνει στο Survior και θα φύγει ο ίδιος. Την ίδια ώρα, οι παίκτες της Μπλε ομάδας ενθουσιάστηκαν με την εξέλιξη αυτή.

Τα ποσοστά της ψηφοφορίας του Survivor

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας διαμορφώθηκαν ως εξής:

Γιώργος Ασημακόπουλος: 55% Τριαντάφυλλος: 33% Αλέξης Παππάς: 12%.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments