Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [22/04/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [22/04/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί τα ζώδια έτσι ώστε να λύσουν τα όποια ζητήματα αφορούν τη σχέση τους.

Κριός

Οι σχέσεις έχουν να κάνουν με ένα ατελείωτο πάρε-δώσε. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τι δίνετε και τι λαμβάνετε σε αντάλλαγμα. Αν αυτό σας ενοχλεί με οποιονδήποτε τρόπο, τότε δεν έχει νόημα να χαμογελάτε γλυκά ενώ μέσα σας σιγοβράζετε, αλλά να μιλήσετε για ό,τι σας απασχολεί. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το ζήτημα στην ρίζα του.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε περισσότερο το ζήτημα της ισορροπίας στις σχέσεις σας. Τόσο εσείς όσο και το ερωτικό σας ενδιαφέρον έχετε ανάγκες και θα το συνειδητοποιήσετε σε όλη του την έκταση σήμερα. Θα παρατηρήσετε επίσης πώς τις περισσότερες φορές συμβιβάζεστε για να διατηρήσετε το καλό κλίμα.

Δίδυμος

Μερικές φορές, για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον του αντικειμένου του πόθου μας, θα πρέπει να «πουλήσουμε» τον εαυτό μας έτσι ώστε να τον/την κάνουμε να επικεντρωθεί στα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά μας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να γίνετε ο διαφημιστής τους εαυτού σας, όταν θα γνωρίσετε ένα ξεχωριστό άτομο που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μαζί του την επίγνωση ότι η τρέχουσα σχέση σας έχει διανύσει μεγάλη απόσταση. Τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας συνειδητοποιείτε ξαφνικά ότι για να το έχετε μια επιτυχημένη σχέση, χρειάζεται δουλειά. Σήμερα, ωστόσο, μπορείτε να απολαύσετε την πιο χαλαρή και ρομαντική πλευρά του δεσμού σας και να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη ανάμεσά σας.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δεν σας κάνει απλά να φαίνεστε υπέροχοι αλλά σας δίνει το πλεονέκτημα να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Αυτός/ή έχει ήδη γοητευθεί από την εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά θα πρέπει να δει ότι έχετε μια αυστηρή αντίληψη για την αισθητική.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας βάζει σε μια πιο σοβαρή διάθεση. Ίσως δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να διοργανώσετε ένα αυτοσχέδιο πάρτι ή να πείτε σε αυτό το ξεχωριστό άτομο πώς αισθάνεστε, καθώς τα λόγια σας μπορεί να στερούνται από την χαρά της ζωής και από αυθορμητισμό. Ίσως θα ήταν καλύτερο να διαβάσετε λίγη ψυχολογία – θα σας φανεί πιο χρήσιμο στην παρούσα φάση.

Ζυγός

Ένας αέρας μελαγχολίας μπορεί να απειλήσει την εικόνα σας και να σας κάνει να φαίνεστε πολύ σοβαροί. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αρχίζετε να βλέπετε όλα τα σφάλματα και τις αποτυχίες στην τρέχουσα σχέση σας και όχι τα θετικά. Ίσως θα πρέπει να επανεξετάσετε την κατάσταση και να σκεφτείτε όλες τις καλές στιγμές που απολαμβάνετε μαζί.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι έχετε πολλά να σκεφτείτε. Επειδή είστε αυτός που είστε, θέλετε να φτάσετε άμεσα στην ρίζα των προβλημάτων και είστε έτοιμο να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την αγαπημένο/η σας. Μην είστε άκαμπτοι, γιατί δεν πρόκειται να καταφέρετε τίποτα. Δοκιμάστε να δείτε με λίγο χιούμορ την κατάσταση. Έτσι θα έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Ερωτοσκόπιο

Τοξότης

Αν και συνήθως εστιάζετε στην ευρύτερη εικόνα και βρίσκεστε το βαθύτερο νόημα σε κάθε περίπτωση, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να επικεντρωθείτε σε μια συγκεκριμένη λεπτομέρεια που συνεχώς εμφανίζεται μπροστά σας. Μπορεί να αφορά ένα χαρακτηριστικό της τρέχουσας σχέσης σας, το οποίο πιστεύετε ότι προκαλεί προβλήματα. Μην το σκέφτεστε υπερβολικά. Προσπαθήστε να το δείτε στις σωστές του αναλογίες.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να αναλάβετε άμεση δράση στην σχέση σας, που ξεχνάτε να αναρωτηθείτε μήπως υπάρχει κάποιος εναλλακτικός – και ίσως πιο κατάλληλος- τρόπος για να αντιδράσετε. Μπορεί να έχετε “αποφασίσει”, αλλά δεν να μην έχετε συζητήσει τίποτα συγκεκριμένο με τον/την σύντροφό σας. Πριν προχωρήσετε περισσότερο, καθίστε και κάντε μια συζήτηση μαζί του/της για το πώς θα πρέπει να προχωρήσετε.

Υδροχόος

Η σχέση σας μπορεί να φαίνεται ότι περνάει μια δύσκολη φάση τώρα. Στην πραγματικότητα έχετε και οι δύο μια απαισιόδοξη διάθεση, που σας κάνει να υποθέτετε το χειρότερο και βλέπετε μόνο τα άσχημα στην σχέση σας. Προσπαθήστε να μην παίρνετε τα πράγματα πολύ στα σοβαρά και δοκιμάστε να χαμογελάσετε. Αύριο όλα θα είναι καλύτερα.

Ιχθύς

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας παίρνετε την σχέση σας πολύ σοβαρά. Όλα αυτά είναι καλά, καθώς τον τελευταίο καιρό είχαν προκύψει κάποια θέματα που πρέπει να συζητηθούν με ειλικρίνεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχάσετε την διασκέδαση. Συζητήστε όσα σας απασχολούν και στη συνέχεια αποφορτιστείτε, κάνοντας κάτι που αρέσει εξίσου και στους δύο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments