Αθλητισμός

Ολυμπιακός πρωτάθλημα: Σηκώνει την κούπα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός πρωτάθλημα: Σηκώνει την κούπα κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός πρωτάθλημα: Στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής των Play Off της Super League αποφασίστηκε να γίνει η απονομή του 46ου πρωταθλήματος στους «ερυθρόλευκους».

Την ημέρα που θα σηκώσει και επίσημα το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του έμαθε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι έχουν κατακτήσει εδώ και αρκετό καιρό το φετινό πρωτάθλημα της Super League, θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής των Play Off. Εκείνη την ημέρα, οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, φυσικά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η απόφαση της Super League αναφέρει:

«Η απονομή του τροπαίου του Πρωταθλητή αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 του Πρωταθλήματος Super League Interwetten θα πραγματοποιηθεί την 9η αγωνιστική των Playoffs, στις 12 Μαΐου 2021».

Τέλος η σεζόν για Αβραάμ Παπαδόπουλο

Ωστόσο στην ειδησεογραφία της Παρασκευής 23/4 για τον Ολυμπιακό ήρθε και μια δυσάρεστη είδηση. Ο εκ των αρχηγών των Πειραιωτών, Αβραάμ Παπαδόπουλος, δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ολυμπιακός πρωτάθλημα: Τέλος η σεζόν για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο

Ολυμπιακός πρωτάθλημα: Τέλος η σεζόν για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα μείνει εκτός αγώνων για το επόμενο διάστημα, μιας και ο τραυματισμός που αποκόμμισε από την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη Τετάρτη, ήταν αρκετά σοβαρός.

Ο Αβραάμ έχει υποστεί θλάση στον μακρό προσαγωγό του δεξιού ισχύου και έτσι δεν θα προλάβει να αγωνιστεί ξανά φέτος. Ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται κάτι περισσότερο από ένα μήνα. Να θυμίσουμε ότι ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο 22ο λεπτό του αγώναν με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» όταν και αισθάνθηκε ενοχλήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments