Διεθνή

Γκιγκς: Κατηγορείται για επίθεση σε βάρος δύο γυναικών

Γκιγκς: Κατηγορείται για επίθεση σε βάρος δύο γυναικών
Γκιγκς: Ο παλαίμαχος άσσος του ποδοσφαίρου και νυν προπονητής κατηγορείται για επίθεση σε βάρος δύο γυναικών. Έτσι, η εθνική Ουαλίας τον αντικατέστησε από προπονητή της.

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ο Ράιαν Γκιγκς. Ο παλαίμαχος άσσος των γηπέδων κατηγορείται για επίθεση σε δύο γυναίκες και θα κληθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του  στο δικαστήριο του Σάλφορντ την επόμενη Τετάρτη, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές του Μάντσεστερ.

Πιο συγκεκριμένα ο Ουαλός πρώην ποδοσφαιριστής κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης σε μια 30χρονη γυναίκα και επίθεση εναντίον μιας 20χρονης σύμφωνα με την ανακοίνωση της Υπηρεσίας Εισαγγελίας του Κρόουν. Με βάσει αυτές τις εξελίξεις η Ομοσπονδία της Ουαλίας πήρε την απόφαση να απομακρύνει από τον πάγκ της εθνικής ομάδας της χώρα και να την οδηγήσει στο προσεχές Euro με τον Ρόμπερτ Πέιτζ.

Υπενθυμίζεται, πως τον Νοέμβριο του περασμένου έτους τα βρετανικά Μέσα είχαν συγκλονιστεί όταν η πρώην σύντροφος του Κέιτ Γκρέβιλ, είχε καταγγείλει πως υπέστη ξυλοδαρμό από τον Γκιγκς, ενώ τον είχε κατηγορήσει για ελεγκτική και κακοποιητική συμπεριφορά καθ’ όλη την διάρκεια της σχέσης τους. Μάλιστα, η αστυνομία είχε συλλάβει τον 46χρονο, αφήνοντας τον ελεύθερο με εγγύηση, ενώ η 30χρονη γυναίκα έφερε μώλωπες στο σώμα της που όμως δεν απαιτούσαν νοσηλεία. 

Έπειτα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η Ομοσπονδία της Ουαλίας πήρε την απόφαση να οδηγήσει την εθνική ομάδα στο προσεχές Euro με τον Ρόμπερτ Πέιτζ, που εκτελεί χρέη υπηρεσιακού τεχνικού τους τελευταίους μήνες και όχι με τον Ράιαν Γκιγκς που βρίσκεται σε… άδεια.

Ο Γκιγκς είχε σχέση με τη γυναίκα του αδερφού του

Ο αδερφός του Γκιγκς ήταν κι αυτός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε χαμηλότερο επίπεδο. Όπως είχε αποκαλύψει σε podcast όταν ήταν παντρεμένος η γυναίκα του είχε παράλληλα κρυφό δεσμό με τον αδερφό του, Ρίαν Γκιγκς για οκτώ χρόνια, ενώ τον είχε απατήσει με ακόμα 10 ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Αναφορικά με τον αδελφό του και την προδοσία με τη πρώην του, ο Ρόντρι Γκιγκς επεσήμανε ότι ο πρώην άσος της Μάντσεστερ ακόμα δεν του έχει ζητήσει συγγνώμη. «Ο Ράιαν κανονικά θα άξιζε όλες τις τιμές εξαιτίας της καριέρας του. Όμως αυτή του η πράξη κατέστρεψε την κληρονομιά του», σημειώνει ο αδελφός του 47χρονου σήμερα προπονητή. Όπως αναφέρει, εάν την εποχή που έμαθε για τη σχέση τον πετύχαινε κάπου στον δρόμο και ήταν στο αμάξι του, μπορεί να τον πατούσε. «Μου πήρε σχεδόν 5 χρόνια να το ξεπεράσω. Μιλάω για αυτό, κυρίως για να ενοχλήσω κόσμο, κι έτσι το θέμα επανέρχεται. Είχαν οκτώ χρόνια να σκεφτούν τις επιπτώσεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments