Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [23/04/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [23/04/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό επιφυλάσσει στα ζώδια αρκετές προκλήσεις σε ό,τι αφορά στις σχέσεις τους

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δημιουργεί ανυπομονησία για την ταχύτητα με την οποία εξελίσσεται μια συγκεκριμένη σχέση. Μπορεί να θέλετε απεγνωσμένα να βρεθείτε στην αγκαλιά αυτού του ατόμου, αλλά η κατάλληλη στιγμή απλά δεν έρχεται. Σταματήστε να αγχώνεστε και θα συμβεί.

Ταύρος

Η αγάπη μπορεί να φαίνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με όλα τα απτά και γήινα πράγματα που συνήθως συσχετίζετε με αυτήν, όπως ένα αισθησιακό χάδι ή ένα όμορφο δώρο. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να βρεθείτε σε μια διαμάχη, καθώς εσείς θέλετε κάτι ενώ το ερωτικό σας ενδιαφέρον κάτι άλλο. Με υπομονή θα μπορέσετε να επιλύσετε το πρόβλημα.

Δίδυμος

Το παρόν πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μια κοινωνική συγκέντρωση θα αποδειχθεί σημείο καμπής στην ερωτική σας ζωή. Το πιθανότερο είναι ότι θα γνωρίσετε ένα χαρισματικό άτομο, του οποίου η στάση ζωής ταιριάζει με την δική σας. Σας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι επιτέλους βρήκατε κάποιον/α που σας ενθουσιάζει τόσο με την εμφάνισή του όσο και με τον χαρακτήρα του.

Καρκίνος

Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει πολύ επίδειξη και όχι αρκετά ειλικρινές συναίσθημα στην ερωτική σας ζωή. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό βάζει στον δρόμο σας κάποιον/α που καυχιέται για την εμφάνιση και τις ικανότητές του/της, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Μην ασχοληθείτε άλλο μαζί του/της. Κάποιος/α καλύτερος/η είναι στο δρόμο.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει πάθος στην ζωή σας αν και δεν είστε και πολύ σίγουροι αν αυτή είναι πραγματικά η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε πώς αισθάνεστε. Το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι, γνωρίζει ότι ενδιαφέρεστε, αλλά δεν αντιλαμβάνεται πόσο. Ίσως θα ήταν καλύτερα να πάρετε τα πράγματα χαλαρά και να γνωριστείτε καλύτερα πρώτα, πριν εκφράσετε τον έρωτά σας.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι εάν ψάχνετε το άλλο σας μισό, μπορεί να το συναντήσετε σε κάποια καλλιτεχνική συγκέντρωση ή δημιουργική δραστηριότητα. Θα προσελκύσετε αμέσως ο ένας την προσοχή του άλλου, ακόμη και αν τα λέτε μέσω internet. Καιρό είχατε να επικοινωνήσετε τόσο εύκολα και αβίαστα με κάποιον/α.

Ζυγός

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μαζί του την ευκαιρία για μια ρομαντική μέρα δίπλα στη θάλασσα, ή οπουδήποτε αλλού αισθάνεστε άνετα να εκδηλώσετε τον έρωτά σας. Θα διαπιστώσετε ότι είστε και οι δύο σε θέση να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας και να συσχετιστείτε με πολλά διαφορετικά επίπεδα.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει ένα άγγιγμα πάθους στη ζωή σας. Εάν μόλις γνωρίσατε κάποιο ενδιαφέρον άτομο, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να μάθετε περισσότερα για αυτό. Περάστε λίγο χρόνο μαζί του. Όσο ενθουσιασμένοι και αν είστε προσπαθήστε να μην γίνετε πολύ πιεστικοί.

Τοξότης

Αν κάποιο άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε σας το παίζει δύσκολο, μάλλον πρόκειται για παιχνίδι. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό αποκαλύπτει ότι απλώς δεν μπορεί να σας αφήσει να τον/την κατακτήσετε πολύ γρήγορα, καθώς αυτό θα κάνει κακό στην εικόνα του/της. Τώρα που καταλαβαίνετε το πρόβλημά του/της, έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε μια λύση.

Αιγόκερως

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μια πρόσκληση σε γεύμα από κάποιο ξεχωριστό άτομο. Αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος που σας αρέσει να περνάτε τον χρόνο σας: να τρώτε και να πίνετε με την παρέα κάποιου/κάποιας που δεν είναι μόνο ωραίος/α αλλά και ενδιαφέρων/ενδιαφέρουσα. Απολαύστε το γεύμα σας.

Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας φέρνει σε επαφή με κάποιον/α που μοιράζεται τα ιδανικά και την αισθητική σας. Κάποιον/α που είναι σε θέση να κάνει μια έντονη συζήτηση μαζί σας χωρίς να είναι παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό του/της. Κάποιον/α που εκτιμά την αγάπη σας προς οτιδήποτε ασυνήθιστο.

Ιχθύς

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να οργανώσετε μια μικρή συγκέντρωση και να φέρετε σε επαφή τους πιο κοντινούς ανθρώπους της ζωής σας. Η σημερινή μέρα μπορεί να μην ευνοεί το πάθος και τον έρωτα, αλλά μπορεί να διαπιστώσετε ότι θα γοητευθείτε από την ηρεμία και την στάση ενός ατόμου, το οποίο σίγουρα θα θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments