Lifestyle

Άση Μπήλιου: Αποχαιρέτησε το κοινό δακρυσμένη

Άση Μπήλιου: Αποχαιρέτησε το κοινό δακρυσμένη
Άση Μπήλιου: Τίτλοι τέλους για τη γνωστή αστρολόγο που αποχαιρέτησε το κοινό συγκινημένη. «Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ζόρικα».

Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Stars System» και η Άση Μπίλιου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό της, ευχαριστώντας τους συνεργάτες, τους οποίους ανέφερε ονομαστικά, δείχνοντας τη βαθιά εκτίμηση που τρέφει για όλους όσοι είναι πίσω από τις κάμερες, τους «αφανείς ήρωες». Βέβαια θα συνεχίζει να μας ενημερώνει με τις προβλέψεις για τα ζώδια.

Η γνωστή αστρολόγος ήταν αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά, ενώ κατά τη διάρκεια του επιλόγου της δάκρυσε λέγοντας με συγκινητικό τρόπο το «αντίο» της. Ωστόσο δεν θα λείψει από τις οθόνες καθώς θα εμφανίζεται στο πλαίσιο της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», ενώ υπενθύμισε πως θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το κοινό μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

«Εμείς εννοείται θα τα λέμε από τη Φωλιά των Κου Κου κάθε πρωί στις 10. Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ζόρικα. Πάντα προσπαθώ να αποφύγω τη συγκίνηση, αλλά πάντα έρχεται. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς. Γιατί αν δεν υπήρχατε εσείς δεν θα υπήρχε αυτή η εκπομπή. Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Θα τα πούμε, ξέρετε εσείς, έχουμε πολλούς τρόπους», είπε χαρακτηριστικά κλείνοντας η δημοφιλής αστρολόγος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments