Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [24/04/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [24/04/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα αποβάλουν τις όποιες ανασφάλειες και θα δουν πιο καθαρά τη σχέση τους.

Κριός

Επικρατεί μια αίσθηση σοβαρότητας αυτή τη στιγμή στο δεσμό σου. Όμως υπάρχει για κάποιο λόγο. Σε βοηθά να δημιουργήσεις ισχυρότερα θεμέλια ώστε να μπορέσεις να αντικαταστήσεις όλα όσα έχουν γίνει ασταθή. Όλα αυτά μοιάζουν περισσότερο με δουλειά παρά με ευχαρίστηση. Όμως οι προσπάθειες που καταβάλλεις τώρα, είναι μέρος της δημιουργίας ενός πιο άνετου και εμπνευσμένου μέλλοντος για σένα.

Ταύρος

Ο συναισθηματικός σου κόσμος, είναι ένα ασφαλές κι άνετο καταφύγιο που σε βοηθάει να χαλαρώσεις από το άγχος και τις ανασφάλειες που δημιουργούνται σε άλλους τομείς της ζωής σου. Παρά το γεγονός πως θέλεις να μιλήσεις στο ταίρι σου για όλα όσα αντιμετωπίζεις στη δουλειά ή την οικογένειά σου, οι σιωπηλές, ήρεμες στιγμές μαζί του, είναι πολύ πιο αναζωογονητικές. Άφησε τη δουλειά στο κατώφλι και αγκάλιασε την αγάπη που σε περιμένει.

Δίδυμος

Θα είσαι αποφασισμένη να πεις τα πράγματα με τ’ όνομά τους, στον εραστή σου. Σκέψου όμως αν υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα να εκτιμήσει την επιθετικότητα ή την αντιπαράθεση που θα δημιουργηθεί. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αναρωτηθείς πριν ξεκινήσεις μια συγκεκριμένη συζήτηση ή ανταλλαγή. Δεν κερδίζεις τίποτα εκφράζοντας σε κάποιον τις απόψεις σου, με απρόσεκτα λόγια.

Καρκίνος

Μια στιγμιαία αναδρομή στο ρομαντικό σου παρελθόν, πρέπει να θεωρηθεί ακριβώς αυτό – μια φευγαλέα στιγμή κι αμέσως μετά, να στραφείς μπροστά στο μέλλον. Μην κολλάς σε παλιές ερωτικές ιστορίες. Είναι φυσικό να προβληματίζεσαι κάπου κάπου αλλά το σωστό είναι να πατάς σταθερά στη Γη για να πετύχεις την παθιασμένη πρόοδο… εδώ και τώρα.

Λέων

Τα λάθη είναι πολύτιμα και όλοι κάνουμε αρκετά. Τα λάθη είναι εμπειρίες… κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να βάλεις καλά στο μυαλό σου τώρα. Αυτό που πιστεύεις πως είναι λάθος ίσως σου προσφέρει κάποια σοφία, που θα εκμεταλλευτείς στο μέλλον. Λάθη κάνουν όλοι… ιδιαίτερα όταν ρισκάρουν για κάτι. Μην κατηγορείς τον εαυτό σου.

Παρθένος

Αν αντιμετωπίσεις με ειλικρίνεια τους αυξημένους περισπασμούς στην προσωπική σου ζωή, θα ωφεληθείς ιδιαίτερα στα ερωτικά σου. Οι περισπασμοί που προκύπτουν συνεχώς έξω από τη συναισθηματική σου σφαίρα μπορεί να σε έχουν κάνει να πιστέψεις πως ο έρωτας και η οικειότητα, είναι πολυτέλειες που δεν αντέχουν στο χρόνο! Ξέρεις όμως, πως δεν υπάρχει αλήθεια σ’ αυτήν τη δήλωση. Ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου.

Ζυγός

Οι συναισθηματικές σου διακυμάνσεις, θα σε κάνουν να επικεντρωθείς στα αρνητικά ή απαισιόδοξα αποτελέσματα της ερωτικής σου ζωής. Θα προσπαθήσεις να συμπληρώσεις τα κενά που λείπουν στη σχέση σου. Ωστόσο, η ικανότητά σου να το κάνεις με ακρίβεια, δεν έχει καμία σημασία. Αν θέλεις απαντήσεις για να καθησυχάσεις την καρδιά σου και να μειώσεις το άγχος σου, τότε ξέρεις ποιον να ρωτήσεις. 

Σκορπιός

Έχεις επιλογές σχετικά με τα θέματα που συζητάς με το σύντροφό σου. Μπορεί όμως να υποτιμήσεις την επιρροή που έχεις σε τυχόν ανταλλαγές. Ο τρόπος που αντιδράς, μπορεί να υπαγορεύσει αν η συζήτηση θα ενταθεί ή θα οδηγηθεί σε πολύ πιο ευχάριστες, σέξι περιοχές. Αν είναι εφικτό, διάλεξε το δεύτερο!

Τοξότης

Μην προσπαθείς με προθυμία να αποκλίνεις από το τρέχον, παθιασμένο μονοπάτι σου. Μπορεί να νιώθεις ιδιαίτερα ρομαντική ή πιστεύεις πως η πρόοδος της σχέσης σου, δεν συμβαίνει με την ταχύτητα που θέλεις. Μπορεί ακόμη, να επιδιώξεις κάποιες αλλαγές για να δεις τι μπορεί να σε κάνει να νιώσεις διαφορετικά. Όμως οι διαταραχές που θα προκαλέσεις, είναι απίθανο να σε κάνουν να νιώσεις την παραμικρή ικανοποίηση. Γι’ αυτό συνέχισε το δρόμο σου… και κάνε περισσότερη υπομονή.

Αιγόκερως

Μπορεί να δημιουργηθεί ένα ζήτημα που αφορά το χώρο ανάμεσά σε σένα και το ταίρι. Σίγουρα δεν είναι ένδειξη πως είναι απαραίτητη η απομάκρυνση… για να φουντώσει ο έρωτάς σας. Μπορεί να διαπιστώσεις με το ταίρι σου, πως το να κάνετε αυτό που θέλετε για λίγο, μπορεί να ξαναζωντανέψει μια συγκεκριμένη σπίθα. Ίσως μάλιστα γίνει ο καταλύτης για μια συνεργασία στο άμεσο μέλλον.

Υδροχόος

Η μοίρα έχει τη δική της ατζέντα όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν τον έρωτα. Αν κάτι πρόκειται να συμβεί, θα προκύψουν περισσότερες από μία ευκαιρίες για να πραγματοποιηθεί. Βρίσκεσαι σε μία κατάσταση τώρα, που θα δεις σαν ευλογία, μία δεύτερη ευκαιρία. Άνοιξε το μυαλό σου και άρπαξέ τη με τα δύο σου χέρια. Δες το σαν τρόπο που το σύμπαν, σου δίνει αυτό που χρειάζεσαι.

Ιχθύς

Υπάρχει ένα υγιές επίπεδο πίεσης και επείγοντος στα ερωτικά σου. Όταν όμως η πίεση δημιουργεί άγχος και ο χαρακτήρας του επείγοντος γίνεται ανυπομονησία, τότε είναι που οι σέξι σπινθήρες παίρνουν φωτιά. Μέχρι τις 11 Ιουνίου, έχεις την ενέργεια του παθιασμένου Άρη που ενεργοποιεί ιδιαίτερα την ερωτική σου ζωή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να μάθεις να ξεχωρίζεις πότε το πάθος ξεπερνάει τη διαχωριστική γραμμή… και γίνεται αντιπαλότητα ή επιθετικότητα. 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments