Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: “Δεν υπάρχει πρόστιμο για όποιον φεύγει στις 23.00 από το εστιατόριο” [vid]

Άδωνις Γεωργιάδης: “Δεν υπάρχει πρόστιμο για όποιον φεύγει στις 23.00 από το εστιατόριο” [vid]
Άδωνις Γεωργιάδης: Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μίλησε σχετικά με το ζήτημα της απαγόρευσης κυκλοφορίας και το θέμα της εστίασης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε σχετικά με το άνοιγμα της εστίασης και για την ενίσχυση της. Ακόμη, έχει αναφέρει πως είναι αισιόδοξος σχετικά με την πορεία της πανδημίας. Επίσης, έχει αναφέρει ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η ομαλοποίηση της αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, ανέφερε μίλησε για το άνοιγμα της εστίασης και υποστήριξε ότι δε θα τίθεται θέμα προστίμου για όποιον παραμένει σε ένα κατάστημα εστίασης μέχρι τις 11 που ξεκινάει η απαγόρευση κυκλοφορίας. Άδωνις Γεωργιάδης

Άδωνις Γεωργιάδης:  “Δεν θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας για κάποιον που φεύγει από το κατάστημα”

«Το ωράριο για τα εστιατόρια θα είναι μέχρι τις 11 το βράδυ. Δε θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας για κάποιον που φεύγει από το κατάστημα στις 11. Δεν υπάρχει θέμα προστίμου από τη στιγμή που θα ανοίξει η εστίαση», εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης.

Απαντώντας στο αν υπάρχει ενδεχόμενο να ανατραπεί οδικός χάρτης για την επιστροφή στην κανονικότητα, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «Αν η πανδημία δεν ελεγχθεί, προφανώς και μπορεί να ανατραπεί ο οδικός χάρτης. Αν δεν προχωρήσουν οι εμβολιασμοί, προφανώς η πανδημία θα φουντώσει».

Άδωνις Γεωργιάδης:  «Δεν έχουμε ορίσει την αποστολή μηνύματος για την εστίαση»

Σχετικά με την αποστολή μηνύματος ανέφερε ότι «Για την εστίαση δεν έχουμε ακόμα ορίσει μήνυμα, και προσπαθώ να αποφύγω το μήνυμα γιατί έχουμε πρήξει τον κόσμο. Θα το δούμε όμως αυτή τη βδομάδα. Θέλω να βοηθήσω τον κόσμο να μην μπλέκεται με πολλές διαδικασίες», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

«Βλέπω τις εικόνες από τις Εθνικές Οδούς. Θέλω να πω στον κόσμο ένα μεγάλο συγνώμη. Κανείς δεν ήθελε να τους στερήσει την εκδρομή τους στο χωριό ή τη δυνατότητά τους να δουν τους συγγενείς τους. Θέλω να έρθουν στη θέση μας και να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Λένε οι γιατροί ότι αυτή είναι μια τελευταία θυσία για να μην τιναχτεί στον αέρα η τουριστική περίοδος και η χώρα. Κάθε πολίτης αν σκεφτεί το ζήτημα θα καταλάβει ότι δεν έπρεπε να πάρουμε αυτό το μαζικό ρίσκο», ανέφερε κλείνοντας ο υπουργός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments