Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [24/04/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [24/04/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί την επικοινωνία των ζωδίων στη σχέση τους, αλλά και σε νέες γνωριμίες

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει τις κοινωνικές επαφές και σας βοηθά να εμπλακείτε σε νέες δραστηριότητες με ανθρώπους που είναι πολύ διαφορετικοί από αυτούς με τους οποίους συνήθως συναναστρέφεστε. Είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση είτε όχι, αυτή η διαδικασία θα σας κάνει καλό, καθώς θα σας κάνει να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και να έρθετε σε επαφή με νέες ιδέες.

Ταύρος

Ο έρωτας σήμερα παίρνει μια πιο αφηρημένη υπόσταση. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα θελήσετε να κάνετε κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σας ή έστω να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τα πιο λεπτά σημεία της σχέσης σας. Αυτή τη στιγμή δεν σας ενδιαφέρει τόσο να ζήσετε στιγμές πάθους αλλά να καταλάβετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τα πράγματα μεταξύ σας.

Δίδυμος

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Θα έρθετε σε επαφή με νέες ιδέες που σχετίζονται όχι μόνο με τη μόδα, την εικόνα και την εμφάνιση, αλλά και με την κοσμοθεωρία σας και την σχέση σας. Όλη αυτή η διαδικασία θα σας βοηθήσει να δείτε με άλλα μάτια κάποιες καταστάσεις και θα ξυπνήσουν την περιέργειά σας. Μπορεί επίσης να μπείτε στον πειρασμό να έρθετε σε επαφή με έναν εντελώς διαφορετικό άτομο, σε σχέση με αυτά που συναναστρέφεστε συνήθως.

Καρκίνος

Συνήθως αισθάνεστε ασφαλείς όταν βρίσκετε με γνώριμους ανθρώπους που σας κάνουν να αισθανθείτε αγάπη, τρυφερότητα και συμπαράσταση. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας προσφέρει μια κάπως διαφορετική εμπειρία. Κάποιο καινούργιο άτομο που γνωρίσατε, είναι πολύ ελκυστικό αλλά θεωρείτε ότι είναι κάπως ρηχό. Μην απελπίζεστε. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τον τρόπο που σκέφτεται και σύντομα μπορεί να αλλάξετε γνώμη.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις κοινωνικές συγκεντρώσεις. Σας δίνει επίσης την ευκαιρία να κινηθείτε σε κύκλους με άτομα που έχουν πολύ διαφορετικές ιδέες από τη δική σας. Αυτό μπορεί να σας ενθαρρύνει να συναναστραφείτε με κάποιον/α που δεν είναι ο συνηθισμένος τύπος σας – κάποιον/α μοναδικό/ή, με αυτοπεποίθηση και με πολύ πρωτότυπες απόψεις.

Παρθένος

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε μερικά πράγματα στον τρόπο που συσχετίζεστε με κάποιο άτομο. Αν είστε φίλοι, μπορεί να ανακαλύψετε ότι τρέφετε βαθύτερα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον αλλά διστάζετε να τα εκφράσετε. Αν και αρχικά μπορεί να δυσκολευτείτε να μιλήσετε για αυτό, τελικά θα χαρείτε που μπορέσατε να ειλικρινείς μεταξύ σας.

Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει κάποιο άτομο στην ζωή σας που πιστεύει ότι σας καταλαβαίνει και επιζητά διακαώ μια ένδειξη ενδιαφέροντος από την πλευρά σας. Αυτή θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας υπέροχης σχέσης μόνο που εσείς επιθυμείτε μια πιο χαλαρή προσέγγιση. Προσπαθήστε να το συζητήσετε μαζί του/της.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενισχύει την συναισθηματική σας κατάσταση. Παρόλο που εσείς και ο/η πιθανός/ή ερωτικός/ή σας σύντροφος ξέρετε τι παίζει μεταξύ σας, δεν γνωρίζετε ακόμη αρκετά καλά ο ένας τον άλλο για να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Αξιοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για να γνωριστείτε καλύτερα και να κάνετε κάτι διασκεδαστικό μαζί. Όλα θα ξεκαθαρίσουν από εδώ και πέρα.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να βγείτε έξω από το σπίτι σας και να κάνετε κάτι δραστήριο ή περιπετειώδες. Σίγουρα δεν θα γνωρίσετε κάποιον/α αξιόλογο/η αν κάθεστε όλη μέρα στο σπίτι και βουλιάζετε στον καναπέ. Ένας άλλος πιθανός τόπος συνάντησης θα μπορούσε να είναι σε μια συγκέντρωση ή μια εκδήλωση φιλοσοφικού ή πνευματικού περιεχομένου.

Αιγόκερως

Σας διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα ενώ ασχολείστε με οικονομικά ζητήματα ή συνεργάζεστε με ένα καινούργιο άτομο. Σας έχει χτυπήσει ο έρωτας κατακούτελα αλλά ταυτόχρονα αισθάνεστε υποχρεωμένοι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κρατήσετε μια επαγγελματική και σοβαρή στάση. Θα προσπαθήσετε να βρείτε έναν λόγο για να επικοινωνήσετε ξανά με αυτό το άτομο. Το πιθανότερο είναι ότι θα τα καταφέρετε. Ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί από εδώ και πείρα;

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας παροτρύνει να πάτε μια βόλτα στα μαγαζιά για να αλλάξετε την γκαρνταρόμπα σας, μια επίσκεψη στο κομμωτήριο για μια ανανέωση ή στο κοντινότερο πάρκο για να ξεκινήσετε γυμναστική. Κάποιος/α σας έχει επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό, που είστε έτοιμοι να κάνετε κάποια πράγματα ου θεωρούσατε ρηχά μέχρι τώρα, καθώς ήσασταν επικεντρωμένοι σε πιο πνευματικά ζητήματα.

Ιχθύς

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι κάποιος/α σας τραβάει σαν την πεταλούδα στη φωτιά και δεν έχετε καμία διάθεση να απομακρυνθείτε. Παρόλο που γενικά προτιμάτε μια πιο διακριτική και χαλαρή προσέγγιση, βρίσκετε τη χημεία ανάμεσά σας ακαταμάχητη. Δώστε του/της μια ευκαιρία. Δεν θα το μετανιώσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments