Ελλάδα

Άσχημα τα νέα για το OPEN

Άσχημα τα νέα για το OPEN
OPEN: Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για τη συνεργασία του με το Ανοιχτό Κανάλι. Τι διευκρίνισε για τις συμπαραγωγές με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Το OPEN και ο Νίκος Κοκλώνης, εκτός συνταρακτικού απροόπτου θα σταματήσουν τη συνεργασία τους. Το δήλωσε ο ίδιος ο παρουσιαστής – επιχειρηματίας που θυμίζουμε ότι είχε περάσει μια σοβαρή περιπέτεια υγείας για την οποία μίλησε πρόσφατα. Επίσης, πριν από μερικές μέρες είχε μιλήσει μετά την καταγγελία που έκανε εναντίον της Τέτας Καμπουρέλη στο Τμήμα Εκβιαστών, εξηγώντας τι ακριβώς έχει συμβεί.

Για τη συνεργασία του με το Ανοιχτό Κανάλι, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στο Happy Day όπου ήταν σήμερα καλεσμένος. Μετά από ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει από το Open.«Το κανάλι δεν συμβαδίζει με αυτά που έχω εγώ στο μυαλό μου», είπε ο τηλεπαρουσιαστής.

«Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό όταν η σεζόν τρέχει και έχω συμπαραγωγές, δηλαδή, και το Ευτυχείτε και το Έλα χαμογέλα, να πω κάτι, ότι παίρνω διαζύγιο από το Open, μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Αν ρωτάς τον Νίκο Κοκλώνη θεωρώ ότι κατά 99,9% έχω φύγει από το Open», σημείωσε αρχικε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ βάζω τα προσωπικά σε δεύτερη μοίρα όταν κάνω μπίζνες. Νομίζω ότι έχει αλλάξει η στρατηγική, το πρόγραμμα και γενικότερα το κανάλι και δεν συμβαδίζει με αυτά που έχω εγώ στο μυαλό μου. Οπότε, πολύ φιλικά είπα σε μένα να σταματήσω τη συνεργασία. Τώρα, αν έρθει ο ιδιοκτήτης και μου πει κάτι άλλο, δεν ξέρω τι θα γίνει. Σε αυτή τη φάση έχω πάρει την απόφαση να φύγω από το Open».

Έπειτα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε αν έχει βρει ήδη την επόμενη του τηλεοπτική στέγη. Ο Νίκος Κοκλώνης είπε συγκεκριμένα: «κοντά στον Σεπτέμβριο θα βγει στον αέρα, το λέω σε σένα. Τώρα αν ρωτάς, πού, πώς, γιατί, θα το πούμε μαζί όταν έρθει η ώρα».

Λίγα λόγια για τον Νίκο Κοκλώνη

Ο Νίκος Κοκλώνης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 4 Αυγούστου 1983. Είναι Έλληνας επιχειρηματίας, παραγωγός και τηλεπαρουσιαστής. Είναι ιδρυτής της εταιρείας τηλεοπτικών παραγωγών Barking Well Media και εκδότης του περιοδικού ΟΚ! στην Ελλάδα, καθώς και της ενημερωτικής ιστοσελίδας Znews, ενώ παλαιότερα υπήρξε ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας AirFastTickets.

OPEN: Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για τη συνεργασία του με το Ανοιχτό Κανάλι.

OPEN: Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για τη συνεργασία του με το Ανοιχτό Κανάλι

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments