Αθλητισμός

Παναθηναϊκός ποδόσφαιρο: Με Χατζηγιοβάνη και Χουάνκαρ κόντρα στον Αστέρα

Παναθηναϊκός ποδόσφαιρο: Με Χατζηγιοβάνη και Χουάνκαρ κόντρα στον Αστέρα
Παναθηναϊκός ποδόσφαιρο: Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την 7η αγωνιστική των play off της Superleague και το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας και δύο απουσίες λιγότερες στο Κορωπί.

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής των play off της Super League συνεχίζει ο Παναθηναϊκός. Οι «Πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, με τον Λάζλο Μπόλονι να είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει να μειώνονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ποδοσφαιριστές του και έτσι να έχει περισσότερες επιλογές για το ματς με τους Αρκάδες.

Χατζηγιοβάνης και Χουάνκαρ προπονούνται πλέον κανονικά και έχουν ήδη τεθεί στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά το Πάσχα. Ο Ρουμάνος τεχνικός του Τριφυλλιού περιμένει πλέον και τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ενώ εκτός βρίσκεται και ο Βέλεθ.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Μειώνονται τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό ενόψει του αγώνα της προσεχούς Τετάρτης με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Στην προπόνηση της Μεγάλης Παρασκευής ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και ο Χουάνκαρ επανήλθαν στον πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας, ενώ σε φάση επανένταξης είναι ο Φεντερίκο Μακέντα ο οποίος έκανε ατομικό και ο Μπαρτ Σένκεφελντ που ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Βέλεθ και το δικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Κουρμπέλης.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής, τακτική και παιχνίδι τεσσάρων ομάδων.

Θετικός ο Μολό για ανανέωση

Παράλληλα στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν και την επόμενη μέρα. Η οποία φαίνεται να έχει στα πλάνα της τον Γιοάν Μολό. Ο Γάλλος εξτρέμ που καθιερώθηκε ως μπακ νιώθει καλά στην Αθήνα και έχει δεθεί με την ομάδα, συνεπώς παρουσιάστηκε θετικός όταν ο συμπατριώτης του, Πιέρ Ντρεοσί, του μετέφερε την επιθυμία της ΠΑΕ για μονοετές συμβόλαιο. Ο τελευταίος προσδιόρισε σε γενικές γραμμές το οικονομικό πλαίσιο, αλλά τα πράγματα θα γίνουν πιο συγκεκριμένα στην επαφή που θα υπάρξει σύντομα με τον ατζέντη του 31χρνου άσου.

Εφόσον ανανεώσει ο Μολό πιθανότατα δεν θα προορίζεται ως πρώτη επιλογή δεξιού μπακ, αφού η αρχική σκέψη είναι εφόσον αποχωρήσει ο Σάντσες να αποκτηθεί ένας κλασικός δεξιός μπακ ποιότητας. Πάντως στο «τριφύλλι» κρίνουν πως ο Γάλλος, που μετρά φέτος συνολικά 21 εμφανίσεις, μπορεί να αποτελεί μια εξαιρετική έξτρα λύση για το δεξί άκρο της άμυνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments