Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [01/05/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [01/05/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό, δε δημιουργεί τις ευνοϊκότερες συνθήκες για την ερωτική ζωή των ζωδίων.

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό επιβραδύνει τη διαδικασία γνωριμίας με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Για κάποιο λόγο αισθάνεστε μαγκωμένοι. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς έτσι θα έχετε την ευκαιρία να εμπεδώσετε καλύτερα το πώς πραγματικά αισθάνεστε και να εδραιώσετε τη σχέση σας. Μην παίρνετε τα πράγματα πολύ στα σοβαρά.

Ταύρος

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να πάρετε μια σοβαρή απόφαση σήμερα. Αφορά την ενίσχυση του δεσμού σας ή ακόμη και την επισημοποίηση του. Αν και θα έχετε πολλά να συζητήσετε, ίσως θελήσετε επίσης να το γιορτάσετε με κάποιο τρόπο αργότερα με την παρουσία λίγων καλών φίλων.

Δίδυμος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φαίνεται να δημιουργεί περιττά εμπόδια στην σχέση σας. Κάποια επείγοντα ζητήματα και καθημερινά καθήκοντα σας εμπόδισαν να συναντηθείτε και το ίδιο μπορεί να συμβεί και σήμερα. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να αφιερώσετε χρόνο για να οργανώσετε κάτι μόνο για τους δυο σας, όπως ένα υπέροχο γεύμα ή μια εκδρομή.

Καρκίνος

Δεν έχετε ιδιαίτερη όρεξη για γιορτές σήμερα. Αν και είστε ικανοποιημένοι με την τρέχουσα σχέση σας, -αλλά κόμη και αν δεν είστε- θα σας ωφελήσει να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας κάνοντας όλα αυτά τα πράγματα που δεν είχατε την ευκαιρία να κάνετε. Θα ήταν επίσης χρήσιμο να σκεφτείτε το θα θέλατε να κάνετε στο άμεσο μέλλον.

Λέων

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δε δημιουργεί τις ευνοϊκότερες συνθήκες για την ερωτική σας ζωή. Οι άνθρωποι γύρω σας γενικά δεν έχουν καλή διάθεση. Εάν πρόκειται να βγείτε ραντεβού, μην περιμένετε να περάσετε καλά. Μπορεί να υπάρχουν λόγοι για τους οποίους η συζήτηση μεταξύ σας δεν θα κυλάει. Μην το αφήσετε να σας σταματήσει. Σε λίγες μέρες η κατάσταση θα εξομαλυνθεί.

Παρθένος

Οι συζητήσεις με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα δεν θα κινούνται γύρω από θέματα πρακτικής φύσεως. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ανάβει μια σπίθα και η συζήτησή σας ξαφνικά θα πάρει αναπάντεχη τροπή, καθώς μπορεί να θίξετε πολλά και συναρπαστικά θέματα. Μπορεί μάλιστα να αποφασίσετε να ακολουθήσετε έναν νέο κύκλο σπουδών με βάση όσα θα μάθετε σήμερα.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό βάζει εμπόδια στην επικοινωνία σας με τον/την σύντροφό σας. Δεν θα μπορείτε να κρύψετε τίποτα από τον/την αγαπημένο/η σας, καθώς είναι λες και διαβάζει την σκέψη σας. Το αποτέλεσμα είναι ότι μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από το πουθενά. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό κάνει συναρπαστικές τις συζητήσεις σας με το άλλο σας μισό. Μπορεί να μην έχετε συνειδητοποιήσει πόσο συναρπαστικός μπορεί να γίνει ο λόγος και πόσο μπορεί να σας βοηθήσει στην βελτίωση της ερωτικής σας ζωής. Μπορείτε μάλιστα να διαβάσετε μαζί λίγη ποίηση ή ένα ερωτικό μυθιστόρημα για να πάρετε ιδέες.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να θέλετε να βάλετε απέναντί σας τον/την σύντροφό σας και να του κάνετε κήρυγμα. Ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε αν θέλετε να συνεχίσετε τη σχέση σας. Το γεγονός ότι έχετε πάντα τόσα πολλά να πείτε θα μπορούσε να σημαίνει ότι δεν του/της δίνετε την ευκαιρία να μιλήσει, κάτι που θα μπορούσε να είναι πραγματικά απογοητευτικό.

Αιγόκερως

Αν οι συζητήσεις με τον/την αγαπημένο/η σας ακολουθούν την ίδια πεπατημένη, τότε το τρέχον πλανητικό κλίμα σας ευνοεί καθώς σας οδηγεί σε νέους κύκλους και ενδιαφέροντα. Μπορείτε να γνωρίσετε μερικά συναρπαστικά άτομα που θα σας εντυπωσιάσουν με τις γνώσεις τους και την στάση ζωής τους και θα εμπνεύσουν και τους δυο σας να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια ανατροπή στις συζητήσεις σας στην ερωτική σας ζωή. Φαίνεται πως η σχέση σας με τον/την σύντροφό σας οδηγείται σε μια νέα φάση, καθώς η οικειότητα ανάμεσά σας ολοένα και μεγαλώνει. Οργανώστε μια κοινή δραστηριότητα για να το γιορτάσετε.

Ιχθύς

Μην αφήσετε τη σημερινή μέρα να περάσει χωρίς να κάνετε κάτι συναρπαστικό με τον/την σύντροφό σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κανονίσετε ένα ρομαντικό δείπνο, ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο ή να χαλαρώσετε με απαλή μουσική. Πείτε τι αγαπάτε ο ένας στον άλλον, αναζωπυρώστε την φλόγα του έρωτά σας και δημιουργήστε ένα κλίμα ζεστασιάς και οικειότητας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments