Διεθνή

Netflix Πάσχα: Τι να δείτε μέσα στις διακοπές

Netflix Πάσχα: Τι να δείτε μέσα στις διακοπές
Netflix Πάσχα: Το Πάσχα πέρα από το θρησκευτικό κομμάτι είναι ημέρες όπου όλοι οι εργαζόμενοι μπορούν να περάσουν οικογενειακές στιγμές.

Για το Πάσχα έχουν ήδη επιλεγεί από το Netflix 5 κορυφαίες σειρές. Αξίζει να αναφερθεί πως πολύ σύντομα θα βρίσκεται στις οθόνες η δεύτερη σεζόν του Bridgerton. Ακόμη, από ότι φαίνεται έρχεται μία νέα αλλαγή στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Πιο συγκεκριμένα, αυτό το Πάσχα μπορεί να μην πηγαίνουμε στο χωριό όπως είχαμε συνηθίσει, αλλά σίγουρα μπορούμε να «ταξιδέψουμε» βλέποντας μερικές από τις καλύτερες σειρές του Netflix. Στο πλαίσιο την νέας πολιτικής του Netflix πολλοί χρήστες που δεν πληρώνουν συνδρομή, αλλά κάνουν streaming μέσω του προφίλ κάποιου φίλου τους μπορεί να δουν το παρακάτω μήνυμα: «Αν δεν μένετε μαζί με τον κάτοχο του λογαριασμού, χρειάζεστε δικό σας λογαριασμό για να συνεχίσετε να παρακολουθείτε».

Το Αίμα του Δία (Blood of Zeus)

Στην αρχαία Ελλάδα, ένας κοινός θνητός ανακαλύπτει πως είναι στην πραγματικότητα γιος του Δία. Η αποστολή του; Να σώσει τον κόσμο από μια στρατιά δαιμόνων.

Giri / Haji – Καθήκον / Ενοχή

Καθώς ένας εμφύλιος στη γιακούζα απειλεί το Τόκιο, ένας αστυνομικός ταξιδεύει μέχρι το Λονδίνο, αναζητώντας τον δολοφόνο του αδερφού του.

Feel Good

Μια κωμικός από τον Καναδά, με προβλήματα εξάρτησης, βιώνει μια παθιασμένη, χαοτική σχέση με την κοπέλα της.

Η κωμικός Μέι Μάρτιν συνδημιουργεί και πρωταγωνιστεί σε αυτήν την τρυφερή σειρά για τις προσωπικές της εμπειρίες.

Οι Τρελές (Crazyhead)

Σε αυτή την κωμική σειρά τρόμου, η 20χρονη Έιμι, που δουλεύει σε μπόουλινγκ, και η συνομήλικη αντισυμβατική Ρακέλ δείχνουν την αξία τους, ενώ παλεύουν ταυτόχρονα με τους δικούς τους «δαίμονες».

Μάστερ στο Τίποτα (Master of None)

Μια ετερόκλητη παρέα φίλων διαχειρίζονται προβλήματα σε σχέση με τον έρωτα την καριέρα τους, αλλά και την θέση τους στην κοινωνία.

Ο Αζίζ Ανσάρι, η Λίνα Γουέιθ κι ο Άλαν Γιανγκ κέρδισαν Emmy Καλύτερου Σεναρίου γι’ αυτήν τη δραματική κομεντί.

Πάρε τον Μάνατζέρ μου (Call my agent)

Σε ένα μεγάλο γραφείο ταλέντων του Παρισιού, οι μάνατζερ παλεύουν να ευχαριστήσουν τους πελάτες τους και να σώσουν την επιχείρηση μετά από μια αναπάντεχη κρίση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments