Video

Lucifer: Δύσκολο να αντισταθείς στις αμαρτίες της 5ης σεζόν

Lucifer: Δύσκολο να αντισταθείς στις αμαρτίες της 5ης σεζόν
Lucifer: Το τρέιλερ του δεύτερου μέρους της σειράς υπόσχεται πολλά!

Το Netflix δημοσίευσε το τρέιλερ του δεύτερου μέρους της 5ης σεζόν του Lucifer! Ο «σατανάς» επιστρέφει στον κόσμο των θνητών προκειμένου να διορθώσει όλα όσα είχαν πάει στραβά στο πρώτο μέρος. Για τους φανατικούς οπαδούς της σειράς όμως, είναι πλέον κατανοητό πως το φινάλε είναι πλέον αρκετά κοντά…

Όπως βλέπουμε στο βίντεο ο πατέρας του Λούσι, ο Θεός, κατεβαίνει στη Γη και είναι πλέον ώρα να τον γνωρίσουν οι υπόλοιποι. Βέβαια οι μεταξύ τους σχέσεις δεν είναι και οι καλύτερες… 

Από την πλευρά του εκείνος θέλει να αλλάξει καθώς ο πατέρας του θέλει να αποσυρθεί και τον να βάλει στη θέση του. Η 5η σεζόν θα αποτελείται από οκτώ νέα επεισόδια και θα συνεχίσει από τα γεγονότα του περασμένου Αυγούστου.

Lucifer: Επέστρεψε με το β’ μέρος της 5ης σεζόν

Η σειρά εστιάζει στον Lucifer Morningstar, τον Διάβολο, που έχει βαρεθεί και είναι δυστυχισμένος ως ο Άρχοντας της Κόλασης, και παραιτείται από το θρόνο του και εγκαταλείπει το βασίλειό του για το Λος Άντζελες. Ο Lucifer έχει ένα κλαμπ στο Λος Άντζελες, που ονομάζεται “Lux”, με τη βοήθεια της δαιμονικής συμμάχου του Mazikeen.

Ο Lucifer εμπλέκεται με την Αστυνομία, όταν ξεκινάει να βοηθήσει την  Ντετέκτιβ Χλόη Ντέκερ σε μια αστυνομική υπόθεση. Γοητεύεται από την Decker, όταν αυτή φαίνεται να είναι απρόσβλητη από τις δυνάμεις του. Η μητέρα του Lucifer αργότερα δραπετεύει από την Κόλαση, και η τιμωρία του Lucifer γι’ αυτήν είναι να μείνει στη Γη, και έτσι η ουράνια οικογένειά του αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments