Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [02/05/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [02/05/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει και ευνοεί ιδιαίτερα τον ρομαντισμό. Είναι η κατάλληλη στιγμή για τα ζώδια για να προσκαλέσετε τον/την σύντροφό τους στο αγαπημένο τους μέρος και να αναβιώσουν τις πρώτες μέρες της σχέσης τους.

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να νιώθετε εντάξει το ένα λεπτό και χάλια το επόμενο. Η ερωτική σας ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματά της και δεν ξέρετε αν η σχέση σας προχωράει ή όχι. Έτσι ακανόνιστα που είναι τα πράγματα, ίσως θα ήταν καλό να κάνετε ένα διάλειμμα ο ένας από τον άλλο για λίγο και να κάνετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε ανανεωμένοι.

Ταύρος

Αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε τα συναισθήματά σας για να σας δείξουν αν η πορεία της τρέχουσας σχέσης σας είναι επιτυχημένη ή όχι. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι προσπαθείτε να καταλάβετε τι πήγε στραβά, επειδή δεν έχετε καμία διάθεση να συμβιβαστείτε και θα προτιμούσατε να μείνετε μόνοι. Η κατάσταση θα σταθεροποιηθεί πολύ σύντομα.

Δίδυμος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι ο Έρωτας θα σας χτυπήσει ξαφνικά με τα βέλη του από εκεί που δεν το περιμένετε. Είναι επίσης πιθανό ότι για πρώτη φορά δεν θα γοητευθείτε από την εξωτερική εμφάνιση του συγκεκριμένου ατόμου αλλά από την προσωπικότητά του και την μοναδική στάση ζωής του.

Καρκίνος

Εάν πρόκειται να βγείτε ένα ραντεβού σήμερα, τότε ετοιμαστείτε για το απροσδόκητο. Όποια και αν είναι η εντύπωση, οι ιδέες, οι ελπίδες ή τα όνειρα που έχετε για το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα διαψευστούν πανηγυρικά. Θα εκπλαγείτε τόσο που δεν θα έχετε καν όρεξη να παίξετε παιχνίδια.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δίνει σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας μια μοναδική ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στην σχέση σας. Δεν θα θέλετε να πάτε στα ίδια μέρη, να είστε με τους ίδιους ανθρώπους ή να κάνετε τα ίδια πράγματα. Θα αναζητάτε ενθουσιασμό και περιπέτεια. Αυτό είναι πολύ καλό και για τους δύο αυτήν τη στιγμή, καθώς θα ενισχύσει δραματικά τη σχέση σας.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα ευνοεί ιδιαίτερα τον ρομαντισμό. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να φερθείτε στον/στην σύντροφό σας με φροντίδα και τρυφερότητα. Μαγειρέψτε του/της το αγαπημένο του/της φαγητό και πείτε του/της πόσα σημαίνει για εσάς. Ακόμα κι αν έχετε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό, έχετε ακόμη την ευκαιρία να αναστρέψετε την κατάσταση.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει τον ρομαντισμό. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να προσκαλέσετε τον/την σύντροφό σας στο αγαπημένο σας μέρος και να αναβιώσετε τις πρώτες μέρες της σχέσης σας. Χρησιμοποιήστε αρωματικά κεριά, αρωματικά έλαια και χαλαρωτική μουσική. Μαγειρέψτε παρέα, χαλαρώστε και πάνω από όλα διασκεδάστε και γελάστε όπως παλιά.

Σκορπιός

Αν σήμερα βγείτε ένα ραντεβού, να είστε προετοιμασμένοι για τα καλύτερα χάρη στο σημερινό πλανητικό σκηνικό. Μην γίνεστε δύσπιστοι αν το άτομο αυτό εμφανιστεί με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και ένα μπουκάλι σαμπάνια. Μερικοί άνθρωποι είναι πραγματικά τόσο καλοί, απλά επειδή έτσι είναι ο χαρακτήρας τους. Χαλαρώστε, αφεθείτε και απολαύστε το ραντεβού σας.

Τοξότης

Είστε υποστηρικτές του αληθινού έρωτα, με τα προβλήματα και τις χαρές του παρά για τον τύπο που αναφέρεται στα ποιήματα και στα παραμύθια. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να το αλλάξει αυτό, καθώς θα έχετε την διάθεση για κεριά, σαμπάνιες και ερωτόλογα. Κάντε μια πρόποση στον έρωτά σας και απολαύστε τον χρόνο σας μαζί.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε πόσο γλυκά και τρυφερά αισθάνεται κάποιο κοντινό σας πρόσωπο για σας. Ακόμα κι αν μέχρι τώρα δυσκολευόσασταν να τον/την εμπιστευτείτε, σήμερα θα ανακαλύψετε ότι ένα-ένα τα εμπόδια αρχίζουν να πέφτουν. Βλέπετε κάτι στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται που σας δείχνει ότι ενδιαφέρεται πραγματικά.

Υδροχόος

Μην εκπλαγείτε αν σήμερα λάβετε ένα μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι ακόμα κι αν ο/η αγαπημένος/η σας δεν συνηθίζει τις ρομαντικές χειρονομίες, σήμερα θα εκπλήξει τόσο εσάς όσο και τον εαυτό του. Υπάρχει μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που φαίνεται να τον/την ενθαρρύνει να εκφραστεί με υπέροχους τρόπους. Ανταποκριθείτε ανάλογα.

Ιχθύς

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να τονώσετε την σχέση σας. Σας ενθαρρύνει να θυμηθείτε όλες τις αξέχαστε στιγμές που έχετε περάσει με τον/την σύντροφό σας. Δημιουργήστε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο σπίτι και περάστε το βράδυ απολαμβάνοντας ο ένας την συντροφιά του άλλου ή βγείτε για μια ρομαντική βόλτα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments