Ελλάδα

Θεσσαλονίκη κορωνοπάρτι: Συλλήψεις και πρόστιμα

Θεσσαλονίκη κορωνοπάρτι: Συλλήψεις και πρόστιμα
Θεσσαλονίκη κορωνοπάρτι: Σε Θέρμη και Κολχικό πραγματοποιήθηκαν δύο πάρτι τα ξημερώματα της Κυριακής με τις αρχές να προβαίνουν σε συλλήψεις.

Από ότι φαίνεται τα κορωνοπάρτι δεν σταματούν ούτε το Πάσχα, καθώς στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν δύο τα ξημερώματα της Κυριακής. Να θυμίσουμε πως ένα από τα ζητήματα των τελευταίων ημερών ήταν τα πάρτι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη και στην πλατεία Βαρνάβα

Πιο συγκεκριμένα, στην Θέρμη και στο Κολχικό, πραγματοποιήθηκαν πασχαλινά κορωνοπάρτι, με τις αρχές να προβαίνουν σε συλλήψεις.

Τα κορωνοπάρτι

Συγκεκριμένα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμης, συνέλαβαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή του Πλαγιαρίου, 24χρονο, ο οποίος σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του διοργάνωσε κοινωνική εκδήλωση, με τη συμμετοχή επτά ακόμη ατόμων, παραβιάζοντας τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς της Covid -19. Επιπλέον, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ σε βάρος του συλληφθέντα και διοικητικά πρόστιμα ύψους 300 ευρώ στους συμμετέχοντες.

Σήμερα τα ξημερώματα, στην περιοχή του του Κολχικού συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά 23χρονος, ο οποίος διοργάνωσε συνάθροιση, με τη συμμετοχή δεκατριών ακόμη ατόμων. Ο 23χρονος συνελήφθη για παράβαση των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς μεταδοτικής ασθένειας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ. Οι συμμετέχοντες θα καταβάλουν διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ ο καθένας.

Πως γίνονται τα κορωνοπάρτι

Το πως διοργανώνονται τα κορωνοπάρτι αποκάλυψε στην κάμερα του Star ο γνωστός μουσικός παραγωγός και Dj, Roni Iron, ο οποίος ανέφερε πως του είχε γίνει και εκείνου πρόταση να παίξει μουσική σε πάρτυ με χιλιάδες άτομα, την οποία και αρνήθηκε.

«Μου είχαν πει να παίξω εδώ στο Ναύπλιο, να κάναμε ένα πάρτι εδώ σε μια πλατεία στο κέντρο του Ναυπλίου να βάζαμε ηχεία 6. Μου είπαν “έλα ρε Ρόνι να στήσεις ένα πάρτι εδώ, να κάνουμε αυτό που γίνεται στην Αθήνα” και τους είπα “όχι, είμαι κατά”. Δεν πήγα γιατί φοβάμαι» περιέγραψε ο γνωστός Dj στο Star. Όπως αναφέρει και ο ίδιος, κάποιοι επιτήδειοι βρίσκουν και στήνουν μπίζνες με πάρτι. «Υπάρχουν DJ που δεν τους ξέρει η μάνα τους και σου λέει θα κάνουμε ένα πάρτι να μας μάθει ο κόσμος» εξηγεί. Tα πάρτι στις πλατείες διοργανώνονται ως εξής: νοικιάζουν μηχανήματα σε χαμηλές τιμές, αφού ειδικά αυτήν την περίοδο δεν έχει δουλειά.

«Άρα εκεί που το booth έκανε 500 ευρώ, τώρα το δίνει με 200. Έτσι, νοικιάζεις δυο σιντιέρες , μια κονσόλα, βρίσκεις μια τοποθεσία και παίζεις μουσική» προσθέτει. Στήνουν μια εκδήλωση στο fb και τα στέλνουν στα κατάλληλα άτομα που θα τη στείλουν στους επόμενους και πάει λέγοντας…» Θεσσαλονίκη κορωνοπάρτι

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments