Ελλάδα

Ναύπλιο: Πλημμύρισε από κόσμο η παραλία Καραθώνας

Ναύπλιο: Πλημμύρισε από κόσμο η παραλία Καραθώνας
Ναύπλιο: Οι κάτοικοι της περιοχής εκμεταλλεύτηκαν τις υψηλές θερμοκρασίες και οι παραλίες γέμισαν από κόσμο.

Με τον καιρό να θυμίζει καλοκαίρι, πολλοί ήταν εκείνοι που έτρεξαν να χαρούν την ηλιόλουστη μέρα τους στις παραλίες του Ναυπλίου. Λίγο το άνοιγμα της εστίασης, λίγο η αργία της Πρωτομαγιάς που μεταφέρθηκε για σήμερα

Το άνοιγμα της εστίασης και η αργία της Πρωτομαγιάς, που μεταφέρθηκε για σήμερα, οδήγησε τους κατοίκους του Ναυπλίου στην παραλία Καραθώνας, η οποία πλημμύρισε από κόσμο και θύμισε εποχές καλοκαιριού.

Η θερμοκρασία στον κάμπο της Αργολίδας, σύμφωνα με την ΕΜΥ, άγγιξε τους 30 βαθμούς, στο Άργος τους 29,5 και στο Κρανίδι τους 28,3 βαθμούς Κελσίου.

Η τοπική ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr εξασφάλισε τις παρακάτω φωτογραφίες:

Οι παραλίες της Αττικής γέμισαν από κόσμο

Οι παραλίες της Αττικής «βούλιαξαν» από κόσμο χθες, Δευτέρα του Πάσχα, ημέρα που άνοιξε και η εστίαση μετά από σχεδόν έξι μήνες. Το lockdown εχει αρχίσει να χαλαρώνει, ενώ τις αμέσως επόμενες μέρες θα υπάρχει και περαιτέρω άνοιγμα.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, οι παραλίες γέμισαν από κόσμο που έχει κουραστεί με τα περιοριστικά μέτρα λόγω του κορωνοϊού. Η σημερινή αργία σε συνδυασμό με τον «μίνι καύσωνα» ώθησαν τους Αθηναίους να μετακινηθούν προς τις κοντινότερες παραλίες όπου, όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, δεν… έπεφτε καρφίτσα.

Οι Αθηναίοι ξεχύθηκαν στους δρόμους τη Μεγάλη Εβδομάδα – Παρατηρήθηκε 89% αύξηση της κυκλοφορίας

Οι Αθηναίοι αψήφησαν τον κορωνοϊό και ξεχύθηκαν στους δρόμους τη Μεγάλη Εβδομάδα, με την αύξηση της κυκλοφορίας να αγγίζει το 89% για το ίδιο διάστημα σε σχέση με πέρυσι.

Τα στοιχεία κατέγραψε το Κέντρο Διαχείρισης της Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής και αφορά 12 κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής.

Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη αύξηση καταγράφηκε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, η οποία ξεπέρασε το 170%, στη Βασιλίσσης Σοφίας, όπου έφτασε το 115%, στην Αρδηττού σε ποσοστό 97%, αλλά και στις Λεωφόρους Κηφισού και Μεσογείων που ή αύξηση ξεπέρασε το 70%.

Παράλληλα ο μέσος ωριαίος αριθμός οχημάτων σε κεντρικές οδικές λεωφόρους όπως στη Λεωφόρο Κηφισού στα ρεύματα προς Λαμία και Πειραιά ανήρθε στα 5.887 σε σύγκριση με τις αντίστοιχες περσινές μέρες που ήταν 3.347 οχήματα, ενώ στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στα ρεύματα προς Πειραιά και Γλυφάδα, ο φετινός μέσος ωριαίος αριθμός οχημάτων κυμάνθηκε από 2.225 έως 3040 σε σχέση με πέρσι που δεν ξεπέρασε τα 1220 οχήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments