Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [04/05/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [04/05/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δίνει την ευκαιρία στα ζώδια να είναι πιο τολμηροί και εφευρετικοί σε ό,τι αφορά την ερωτική τους ζωή.

Κριός

Χρειάζεστε όλο το χιούμορ και την αποφασιστικότητά σας, αν θέλετε να γοητεύσετε κάποιον/α σήμερα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει το θάρρος να κάνετε μια τολμηρή κίνηση, αλλά πιθανώς όχι προτού να περάσετε λίγο χρόνο αγωνιώντας για το αν κάνετε το σωστό ή όχι. Θάρρος και όλα θα πάνε καλά.

Ταύρος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι θα πρέπει να δράσετε γρήγορα εάν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα, κάποιον/α καθώς ο χρόνος τελειώνει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δείξετε αποφασιστικότητα, να φορέσετε τα πιο σέξι ρούχα σας και να του/της τηλεφωνήσετε για να κανονίσετε μέρος και ώρα συνάντησης.

Δίδυμος

Η κοινωνική σας ζωή είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αυτή την εβδομάδα. , Οι άνθρωποι γύρω σας έχουν μια ασυνήθιστα γενναιόδωρη διάθεση, και επίσης έχουν την τάση να μιλούν και να εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Μια συγκεκριμένη γνωριμία βέβαια θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει λίγο πιο δυνατά. Μην χάσετε την ευκαιρία να του/της ζητήσετε να συναντηθείτε ξανά σύντομα. Δεν θα το μετανιώσετε.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να είστε πιο τολμηροί και εφευρετικοί σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Δεν θα καταφέρετε τίποτα, αν συνεχίσετε να κρύβεστε στο καβούκι σας και να αρνιέστε να μιλήσετε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Καλύτερα να μετανιώσετε για κάτι που κάνατε , παρά για κάτι που δεν κάνατε.

Λέων

Οι συναντήσεις που θα κάνετε σήμερα σας δίνουν πολλές ευκαιρίες και επιλογές. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι όσο περισσότερο βγαίνετε και συναναστρέφεστε με κόσμο. Τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο. Κάποιον/α που θα φέρει και πάλι το χαμόγελο στο πρόσωπό σας . Τι περιμένετε λοιπόν;

Παρθένος

Πάρτε ένα ρίσκο στον έρωτα σήμερα και αξιοποιήστε τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας. Αν κάποιος/α σας ζητάει επίμονα να βγείτε ραντεβού αλλά εσείς βαριόσασταν μέχρι τώρα, αλλάξτε γνώμη και δεχτείτε. Βγείτε εκεί έξω, ξεχάστε όλα σας τα προβλήματα και τα άγχη και απλά διασκεδάστε με την καρδιά σας.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει την ευκαιρία να αλλάξετε την εικόνα σας και να βγείτε ένα συναρπαστικό ραντεβού με κάποιο άτομο που εκτιμά την εκκεντρική σας εμφάνιση. Κάντε ένα αντισυμβατικό χτένισμα, φορέστε ρούχα που θα κάνουν όλα τα βλέμματα να καρφωθούν επάνω σας και πάνω από όλα, διασκεδάστε με την καρδιά σας.

Σκορπιός

Σήμερα ανακαλύπτετε ότι υπάρχει χημεία ανάμεσα σε εσάς και κάποιο άτομο με το οποίο μέχρι τώρα βλεπόσασταν πλατωνικά. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι σχέση σας μπορεί να περάσει σε μια άλλη φάση. Διαπιστώνετε πόσο ταιριάζετε παρά τις ιδιοτροπίες σας και αυτό θα σας κάνει να αγαπήσετε ακόμη περισσότερο ο ένας τον άλλον.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αφήσετε στην άκρη τις σκέψεις, τις ιδέες ή τα ιδανικά που μπορεί να έχετε για κάποιο συγκεκριμένο άτομο και να σας φέρει απευθείας σε επαφή μαζί του/της. Μπορεί να προκύψει μια ξαφνική συνάντηση, που θα σας πιάσει απροετοίμαστους. Μπορεί το άτομο αυτό να μην είναι όπως το φανταζόσασταν αλλά τον/την βρίσκετε πολύ γοητευτικό/ή ούτως ή άλλως.

Αιγόκερως

Μια απροσδόκητη συνάντηση σήμερα θα σας δώσει τροφή για σκέψη. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να φύγετε μακριά, αντί να αποδεχτείτε να βγείτε ραντεβού με αυτό το άτομο, απλώς και μόνο επειδή σας φαίνεται ότι όλα γίνονται πολύ γρήγορα και ξαφνικά. Καλό θα ήταν να ακούσετε το ένστικτό σας και να πάρετε ένα ρίσκο. Δεν θα το μετανιώσετε.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να δείτε ότι η ζωή τελικά είναι γεμάτη εκπλήξεις, ακόμη και για κάποιον τόσο αντισυμβατικό όσο εσείς. Το ραντεβού σας με κάποιο καινούργιο άτομο αποδεικνύεται μια υπέροχη συναρπαστική εμπειρία. Δεν είναι μόνο αφάνταστα ελκυστικό αλλά και απίστευτα πνευματώδης. Μήπως είναι αυτός/ή που ψάχνατε;

Ιχθύς

Μπορεί να νιώθετε ότι το άτομο που έχετε επιλέξει να είναι δίπλα σας είναι αρκετά διαφορετικό και κάπως απρόβλεπτο. Σας αρέσει πολύ αλλά ανησυχείτε για τον ασταθή χαρακτήρα του/της. Ωστόσο, σύντομα θα διαπιστώσετε ότι παρόλη την τρέλα του/της, κρύβει μια πολύ τρυφερή πλευρά. Θα τα πάτε μια χαρά οι δυο σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments