Αθλητισμός

Premier League: Με κόσμο οι δύο τελευταίες αγωνιστικές

Premier League: Με κόσμο οι δύο τελευταίες αγωνιστικές
Premier League: Με κόσμο οι δύο τελευταίες αγωνιστικές στο αγγλικό πρωτάθλημα, όπου οι ομάδες θα αποχαιρετήσουν τη φετινή σεζόν με την παρουσία φιλάθλων.

Με παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθούν οι δυο τελευταίες αγωνιστικές της Premier League, έπειτα από απόφαση της διοργανώτριας αρχής του αγγλικού πρωταθλήματος που θα επιστρέψει την παρουσία ενός περιορισμένου αριθμού φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας, υπό την προϋπόθεση της οριστικής απόφασης της βρετανικής κυβέρνησης για την έναρξη του τρίτου σταδίου επιστροφής στην κανονικότητα. Με κόσμο θα διεξαχθεί και ο φετινός τελικός του Champions League, στις 29 Μαΐου, στο στάδιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης.

Το αργότερο μέχρι τις 10/5 θα ανακοινωθούν οι τελικές αποφάσεις, όπου και αναμένεται να διευκρινιστεί και ο αριθμός θεατών που θα πάρουν εισιτήρια. Η Premier League έχει ήδη μεταθέσει την 37η αγωνιστική για το διήμερο 18-19/5, με δεδομένο την τρίτη φάση χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων που θα αρχίσει τη Δευτέρα 17/5. Τα παιχνίδια της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής θα διεξαχθούν την Κυριακή 23/5, με κοινή ώρα έναρξης στις 6 μ.μ. ώρα Ελλάδας. Παράλληλα, η Premier League προσάρμοσε το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών με τέτοιο τρόπο, ώστε και οι 20 σύλλογοι της κατηγορίας να δώσουν από ένα εντός έδρας παιχνίδι, παρουσία φιλάθλων.

Με κόσμο και ο τελικός του Champions Leauge

Ο φετινός τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη και παρά την δύσκολη κατάσταση της πανδημίας στην Τουρκία, η ΟΥΕΦΑ άναψε το πράσινο φως για παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες του «Ατατούρκ». Μάλιστα, αναμένεται να εκδώσει 4.000 εισιτήρια. Πάντως, Ρωσία και Τουρκία συμφώνησαν για την παραγωγή του εμβολίου Sputnik V.

Σύμφωνα με τους «TIMES», η ΟΥΕΦΑ συμφώνησε να μοιράσει από 4.000 εισιτήρια στις δύο φιναλίστ, για τους φιλάθλους της, ενώ ευελπιστεί να γεμίσει το γήπεδο μέχρι και με 25.000 θεατές. Το «Ατατούρκ» έχει χωρητικότητα75.415 θεατών και η ΟΥΕΦΑ θεωρεί ότι μπορεί στον τελικό να χρησιμοποιηθεί μέχρι και το 1/3. Οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τους αρμόδιους στην Τουρκία ώστε να παρακολουθούν την πορεία της κατάστασης με το σενάριο για κόσμο πάντως να συγκεντρώνει πλέον μεγάλες πιθανότητες.

Σήμερα διεξάγεται ο δεύτερος αγώνας του ζευγαριού Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης, στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τις δυο ομάδες να έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς από το πρώτο ματς στο «Μπερναμπέου» και το 1-1 να έδωσε στους Λονδρέζους ένα ελαφρύ προβάδισμα με το εκτός έδρας γκολ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments