Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [05/05/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [05/05/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ευνοεί ιδιαιτέρως τις ερωτικές σχέσεις των ζωδίων.

Κριός 

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι δεν θα έχετε διάθεση για ρομαντικές αγκαλιές αλλά για σοβαρές συζητήσεις με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Αυτές μπορεί να σας οδηγήσουν σε συναρπαστικές κατευθύνσεις και ίσως σε κάποιο κοινό μελλοντικό εγχείρημα. Είναι όμορφο που μπορείτε να σχετίζεστε σε πολλά επίπεδα, πέραν του ερωτικού.

Ταύρος

Μην μένετε σιωπηλοί σήμερα, γιατί η συζήτηση είναι το κλειδί για νέες ερωτικές εμπειρίες. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει μια χρυσή ευκαιρία να ξεκινήσετε έναν απολαυστικό διάλογο με το άτομο των ονείρων σας. Αλλά να ξέρετε ότι μπορεί να πρέπει να αναλάβετε την πρωτοβουλία να ξεκινήσετε πρώτος τη συζήτηση και να την καθοδηγήσει προς διάφορα ενδιαφέροντα θέματα.

Δίδυμος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μέσω της συζήτησης θα φτάσετε σε νέα επίπεδα πάθους στην πιο πρόσφατη ερωτική σας σχέση. Και δεν εννοούμε μια ρηχή συζήτηση γύρω από τα τελευταία κουτσομπολιά, αλλά μια βαθιά, ουσιαστική και αυθόρμητη συνομιλία που θα είναι γεμάτη με σημάδια της αγάπης που τρέφετε ο ένας για τον άλλον. Ακόμα και οι σιωπές σας θα είναι πολλά υποσχόμενες.

Καρκίνος

Παρόλο που μπορεί να μην υπάρχουν ενδείξεις συναισθήματος ή τρυφερότητας ανάμεσα σε εσάς και το άτομο με το οποίο βγαίνετε το πρώτο σας ραντεβού σήμερα το απόγευμα, το τρέχον πλανητικό σκηνικό το κάνει πολύ ξεχωριστό. Αισθάνεστε ενθουσιασμένοι με τα θέματα συζήτησης που θίγετε και από ο γεγονός ότι συμφωνείτε σχεδόν σε όλα.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι με την δύναμη της πειθούς θα καταφέρετε να κερδίσετε μια πρόσκληση σε ραντεβού με το άτομο των ονείρων σας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις σωστές λέξεις και αρκετά κομπλιμέντα. Χρησιμοποιήστε και την γλώσσα του σώματος για να του/της δείξετε ότι τον/την βρίσκετε ακαταμάχητο/η.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να δείξετε περισσότερη τρυφερότητα σε κάποιο άτομο που θα θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα, αλλά για κάποιους λόγους σας αποφεύγει. Φαίνεται ότι και αυτός/ή τρέφει παρόμοια συναισθήματα για εσάς αλλά προσπαθεί να το παίξει χαλαρός/ή. Και οι δύο θα επωφεληθήκατε από το να είστε πιο ανοιχτοί, ειλικρινείς και αυθόρμητοι μεταξύ σας.

Ζυγός

Το μόνο που χρειάζεται είναι να δείξετε λίγη περισσότερη ζεστασιά στις αλληλεπιδράσεις σας με κάποιο πρόσωπο προκειμένου να έρθετε πιο κοντά και να αποκτήσετε οικειότητα μεταξύ σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε το επόμενο βήμα. Μην σκέφτεστε πώς θα πρέπει να είναι η ιδανική ερωτική σχέση απλά ξεκινήστε και μάθετε από την εμπειρία.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι η σχέση σας με έναν/μία πιθανό/ή ερωτικό/ή σύντροφο είναι λιγότερο περίπλοκη από ό, τι νομίζετε. Προσπαθείτε να μάθετε ποια είναι τα κίνητρά του/της και γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι στο παρελθόν. Καλύτερα να μην σκέφτεστε τέτοια πράγματα. Απολαύστε απλώς ο ένας την συντροφιά του άλλου.

Τοξότης

Το αποψινό σας ραντεβού μπορεί να είναι μια αποκάλυψη με περισσότερους τρόπους από έναν. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε με το πιθανό ερωτικό σας ενδιαφέρον για κάτι που τον/την ενδιαφέρει πάρα πολύ. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημείο καμπής, όχι μόνο για την σχέση σας αλλά και γενικά για την ζωή σας.

Αιγόκερως

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει τη δυνατότητα να αποκοπείτε αλλά και να είστε παράλληλα μαζί με ένα συγκεκριμένο άτομο που βρίσκετε αρκετά συναρπαστικό. Από τη μία θέλετε να μάθετε τι του/της αρέσει και από την άλλη τον/την παρατηρείτε προσεκτικά για να δείτε αν είναι όντως το κελεπούρι που νομίζετε. Όπου και αν καταλήξετε, τουλάχιστον περνάτε καλά μαζί.

Υδροχόος

Διαπιστώνετε ότι νιώθετε ισχυρή έλξη για κάποιον/α που γνωρίζετε ελάχιστα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την διορατικότητα που χρειάζεστε και σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι σε κάποιο επίπεδο γνωρίζετε ήδη ο ένας τον άλλον πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να εξοικειωθείτε απόλυτα μεταξύ σας.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς με κάποιον/α που γνωρίσατε πρόσφατα. Δεν έχει νόημα να κρύβετε τον εαυτό σας, τις ιδέες σας ή τις απόψεις σας πίσω από ένα πέπλο σύγχυσης ή ψευδαίσθησης. Καλό θα είναι να λέτε ευθέως τι εννοείτε και να είστε ειλικρινείς και περήφανοι για αυτό που σκέφτεστε.

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments