Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [07/05/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [07/05/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό οδηγεί τα ζώδια σε ένα ισχυρό συμπέρασμα που τους επιτρέπει να λάβουν μια απόφαση για την σχέση τους. 

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό τυλίγει εσάς και τον/την σύντροφό σας με μια απτή αίσθηση οικειότητας και με την ανάγκη να μοιραστείτε τα αληθινά σας συναισθήματα μεταξύ σας. Ταιριάζετε καλά μαζί επειδή υπάρχει κάτι σε αυτόν/αυτήν που δεν μπορείτε να τιθασεύσετε και αυτό σας κάνει να τον/την αγαπάτε ακόμη περισσότερο.

Ταύρος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας ευνοεί ιδιαίτερα τον έρωτα και τον ρομαντισμό. Ξέρετε ότι κάποιος/α τρέφει θερμά συναισθήματα για εσάς, αλλά δεν έχετε καταφέρει να κατακτήσετε πλήρως την καρδιά του/της. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι ιδιαίτερο – μια υπέροχη συγκινητική χειρονομία που θα τον/την διαβεβαιώσει για τα βαθύτερα συναισθήματα που έχετε απέναντί του/της. Είστε ένα βήμα πιο κοντά για να τον/την κατακτήσετε.

Δίδυμος

Η κοινωνική σας ζωή κρύβει εκπλήξεις σήμερα. Η ικανότητά σας να φλερτάρετε με τα κατάλληλα άτομα, υποδεικνύει ότι θα γνωρίσετε κάποιον/α πολύ συναρπαστικό/ή. Αυτό που θα τον/τη προσελκύσει είναι ο αυθορμητισμός σας και η ανεπιτήδευτη στάση σας. Έχετε πολλά να εξερευνήσετε μαζί και να ανακαλύψετε ο ένας για τον άλλον.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει το απαραίτητο θάρρος να πάτε και να μιλήσετε σε κάποιον που μέχρι τώρα θαυμάζατε μόνο από μακριά. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε πιο ανοιχτοί και ειλικρινείς, εάν ελπίζετε να τον/την προσεγγίσετε, καθώς δεν είναι το είδος του ατόμου που θα σας παρατηρήσει να κινείστε στον χώρο και θα προσπαθήσει να κερδίσει την προσοχή σας.

Λέων

Όλα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή με τη βοήθεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να βγείτε έξω και να συναναστραφείτε με κόσμο εάν ψάχνετε το άλλο σας μισό. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συναντήσετε άτομα με τα οποία κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος. Εάν έχετε ήδη σχέση, τότε θα ανακαλύψετε ξανά τη ζεστασιά και την ένταση των πρώτων ημερών της γνωριμίας σας με τον/την σύντροφό σας.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα πάρετε ιδέες από την ανάγνωση βιβλίων και δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό. Μια ερωτική νουβέλα ή ένα ρομαντικό μυθιστόρημα εποχής μπορεί να λειτουργήσει ως εκπαιδευτικό βοήθημα σε όλα τα είδη καταστάσεων στην σχέση σας. Θα μπορούσατε να μάθετε αρκετά πράγματα.

Ζυγός

Μην ανησυχείτε αν αισθάνεστε κάπως αλλά έχετε κανονίσει ένα ραντεβού σήμερα το απόγευμα. Η ενέργεια της ημέρας υποδηλώνει ότι αν και το κλίμα μπορεί να είναι κάπως βαρύ, αυτό ίσως να μην είναι τόσο κακό. Μην αφήσετε τη διάθεσή σας να σας εμποδίσει να βγείτε έξω και να απολαύσετε το βράδυ σας. Και οι δυο σας θα ανακαλύψετε ότι έχετε αρκετά πράγματα που θα μπορούσατε να συζητήσετε και μάλιστα βρίσκετε πολλά κοινά σημεία.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας οδηγεί σε ένα ισχυρό συμπέρασμα που σας επιτρέπει να λάβετε μια απόφαση για την σχέση σας. Εάν αισθάνεστε ότι δεν ξέρετε πού στέκεστε, τότε πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα – για τη δική σας ηρεμία. Δηλώστε ποια είναι τα όρια σας, ει μπορείτε να ανεχτείτε και τι όχι, ώστε να ξέρει και ο/η σύντροφός σας πού στέκεται.

Τοξότης

Δεν είναι κακό να κάνετε πότε-πότε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι σήμερα θα ήταν μια καλή στιγμή για να το προγραμματίσετε, καθώς τον τελευταίο καιρό οι ευθύνες της καθημερινότητας και τα πρακτικά θέματα έχουν μονοπωλήσει τον χρόνο και την ενέργειά σας. Αφιερώστε χρόνο για να επικοινωνήσετε ουσιαστικά μεταξύ σας.

Αιγόκερως

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας το ενδεχόμενο να πάτε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Αναμφίβολα θα έχετε πολλά πράγματα που πρέπει να συζητήσετε, αλλά ο χρόνος είναι ιδανικός, αφού αισθάνεστε ηρεμία και ασφάλεια. Είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να μάθετε τι σκέφτεται και τι νιώθει κι εκείνος/η.

Υδροχόος

Μπορείτε να αξιοποιήσετε την ενέργεια της σημερινής μέρας για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας σε κάποιο ξεχωριστό άτομο. Πολύ συχνά δυσκολεύεστε να βρείτε τα κατάλληλα λόγια για να εξωτερικεύσετε αυτά που νιώθετε και σκέφτεστε και αυτό προκαλεί μια σύγχυση στο άλλο άτομο. Μπορεί να πιστεύει ότι δεν σας ενδιαφέρει. Βάλτε τέλος στα σενάρια που κάνει με το μυαλό του. Θα του δώσετε μεγάλη χαρά.

Ιχθύς

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια πιο σοβαρή νότα στο ραντεβού θα βγείτε το απόγευμα, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον, σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να αποκτήσετε οικειότητα μεταξύ σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο χαλαροί ο ένας με τον άλλον, και πιο ασφαλείς να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments