Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [07/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [07/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα νιώθουν γενικά μια ασφάλεια στα ερωτικά. Αυτό το συναίσθημα έχει μια ευχάριστη και δελεαστική επίδραση στον συναισθηματικό τους κόσμο. 

Κριός

Μια ώθηση της αυτοπεποίθησής σου, θα ωφελήσει εξαιρετικά την ερωτική σου ζωή τώρα. Μπορεί συνήθως να προκαλείς ορισμένες αμφιβολίες ή αναστολές… αλλά έχεις παραιτηθεί τελευταία από αυτή τη στάση. Τώρα, θα πάρεις μια γεύση από τα πράγματα που έρχονται. Ο πιο σίγουρος, ανοιχτόμυαλος και δεκτικός εαυτός σου, θα θεωρηθεί πολύ πιο σέξι, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. 

Ταύρος

Πιθανότατα δεν θεωρείς δεδομένα τα συναισθήματα άνεσης και ασφάλειας σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Μπορεί όμως μια ώθηση της αυτοπεποίθησής σου να βοηθήσει ώστε να λάμψουν οι αυθεντικές σου ιδιότητες. Η δημιουργία ή η ενίσχυση του δεσμού σου φαίνεται ευκολότερη τώρα και δεν μοιάζει με υποχρεωτική δουλειά. Φέρνεις ένα θετικό κλίμα στο δεσμό σου κι αυτό φαίνεται! 

Δίδυμος

Η επιθυμία να είσαι διαφορετική ή να κάνεις κάτι διαφορετικό στη σχέση σου θα ενταθεί. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, πρέπει να συνδυάσεις προνοητικότητα και φαντασία για να εξελιχθεί η ερωτική σου ζωή. Η απομάκρυνση από εμπνευσμένα μοτίβα, μπορεί να μην είναι επιλογή. Όμως με το ταίρι σου, μπορείτε να δημιουργήσετε μια συναρπαστική και περιπετειώδη ατζέντα. 

Καρκίνος

Θα νιώσεις ένα κύμα ζεστασιάς σήμερα από τον αγαπημένο σου. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι νιώθεις καθησυχασμένη, επειδή έδωσε σημασία στις απόψεις σου. Μπορεί επίσης να οφείλεται στην ισορροπημένη προσπάθεια που καταβάλλεις για τη δημιουργία και τη διατήρηση της αρμονίας. Ανακαλύπτοντας πως αυτός που αγαπάς είναι τόσο αφοσιωμένος σε σένα, σε κάνει να τον ερωτευτείς ακόμη περισσότερο. 

Λέων

Όταν αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι στην κορυφή του κόσμου, όχι μόνο φαίνεται αλλά το νιώθουν και όλοι γύρω σου. Εκπέμπεις ζεστασιά και νιώθεις καλύτερα μέσα σου. Νιώθεις γενικά ασφαλής στον κόσμο σου. Αυτό το συναίσθημα θα έχει μια ευχάριστη και δελεαστική επίδραση στον συναισθηματικό σου κόσμο. Ετοιμάσου να απολαύσεις τη ζεστασιά που εκπέμπει σε σένα. 

Παρθένος

Μια ιστορία που ξεδιπλώνεται στο δεσμό σου, θα απορροφήσει τις σκέψεις σου – για να μην αναφέρω και άλλους πόρους. Θα προσπαθήσεις όμως να δημιουργήσεις μια τέλεια εικόνα και δε θ’ αφήσεις χώρο για αυθορμητισμό ή για πιθανές αλλαγές σ’ ένα σχέδιο. Πρέπει όμως να μάθεις, πως η μεγαλύτερη εικόνα είναι αυτή που χρειάζεται περιστασιακή προσοχή κι όχι τα λεπτομερή στοιχεία της.

Ζυγός

Αν είσαι ελεύθερη κι έχεις συναισθήματα για κάποιον, μην αφήσεις τις αμφιβολίες ή τις αναστολές, να εμποδίσουν την παθιασμένη σου πρόοδο. Δεν χρειάζεται να κάνεις όλες τις συναισθηματικές σου αποκαλύψεις ταυτόχρονα. Ωστόσο, είναι ωφελιμότερο από το να διατηρείς τα συναισθήματά σου στην σφαίρα της φαντασίας. Αν είσαι σε σχέση, μια τολμηρή ή τρελή πρόταση που κάνεις στο ταίρι σου, θα έχει πικάντικά οφέλη! 

Σκορπιός

Αν είσαι ελεύθερη μια συζήτηση που πιστεύεις πως είναι χυδαία ή αυστηρά εκνευριστική μπορεί να καταλήξει πολύ ενδιαφέρουσα. Ίσως υπάρχει μια σπίθα ανάμεσά σε σένα και το συνομιλητή σου, που πίστευες πως δεν υπήρχε ποτέ. Αν είσαι σε σχέση, με το ταίρι σου θα αποκαλύψετε σύντομα κάποια εκπληκτικά νέα. Θα ξέρετε πότε θα κάνετε την «μεγάλη αποκάλυψη».

Τοξότης

Η έλξη και η γοητεία ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου θα αυξηθεί σημαντικά, ενισχύοντας ένα διανοητικό κλίμα. Είναι απόλυτα φυσικό να εμπλακείτε σε μια συζήτηση με το ταίρι σου που θα διαρκέσει όλη νύχτα. Η ισορροπία ανάμεσα στο να μιλάτε και να ακούγεστε μεταξύ σας, το κάνουν εφικτό.

Αιγόκερως

Θα ξαναθυμηθείς, πώς αναδύεται η αλήθεια. Αν και το σύμπαν δεν προτείνει καμία εξαπάτηση, κάτι που σκόπιμα είναι κρυφό ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, φαίνεται πως φανερώνεται. Αυτή η εξέλιξη πιθανότατα προσπάθησε να εκδηλωθεί αρκετές φορές τελευταία. Όμως είναι πιθανό να συμβεί τώρα…. επειδή είναι η σωστή στιγμή.

Υδροχόος

Ο ενθουσιασμός στα ερωτικά σου δεν είναι απερίσκεπτος ή ανεύθυνος. Πόσο μάλλον να οδηγεί σε απογοήτευση. Έχεις δίκιο να εστιάζεις λιγότερο σε αυτό που έχεις να χάσεις και περισσότερο σε αυτό που έχεις να κερδίσεις, ρισκάροντας στο όνομα της αγάπης. Ό, τι κι αν κάνεις… έχει την έγκριση του σύμπαντος! 

Ιχθύς

Η ισορροπία και η αρμονία στην ερωτική σου ζωή, ίσως βασίζεται περισσότερο στη νοοτροπία σου. Αν εστιάζεις μόνο στις ελλείψεις ή δημιουργείς μεγάλες λίστες βελτιώσεων, μην περιμένεις να δεις αρμονία, με οποιονδήποτε τρόπο. Αν όμως ψάχνεις να βρεις πού υπάρχει αφθονία, τότε θα προσκαλέσεις περισσότερα από αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι. Αυτήν τη στιγμή, πρέπει να πιστέψεις πως τα ερωτικά σου, συνδέονται πραγματικά με το μυαλό σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments