Video

Survivor Spoiler 9/5: Οι νικητές του αγωνίσματος

Survivor Spoiler 9/5: Οι νικητές του αγωνίσματος
Survivor Spoiler 9/5: Για ένα σπουδαίο έπαθλο θα αγωνιστούν οι ομάδες του Survivor αυτήν την Κυριακή.

Το αυριανό (9/5) spoiler του Survivor αποκαλύπτει τη νικήτρια ομάδα του επάθλου. Υπενθυμίζεται πως τελευταίος αποχώρησε από το Survivor ο Παύλος Γαλακτερός, κερδίζοντας και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Survivor Spoiler 9/5: Τι είδαμε στο τρέιλερ

Οι παίκτες των δυο ομάδων να πρέπει να περάσουν ένα συνηθισμένο στίβο και στο τέλος να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή σε ένα αρκετά δύσκολο στόχο, αφού θα πρέπει να τοποθετήσουν μπαλάκια μέσα σε τρύπες. Το έπαθλο του αγωνίσματος θα είναι μια έξοδος στην Πόυντα Κάνα που θα περιέχει φαγητό, αλλά και περιήγηση σε πάρκο με δελφίνια.

Η Ελένη Χαμπέρη έρχεται σε ανοιχτή σύγκρουση με την Καρολίνα με αφορμή τον Τζέιμς ενώ σύμφωνα με δικές πληροφορίες του youweekly, οι δύο κοπέλες τσακώθηκαν πολύ έντονα μόλις έφυγαν οι κάμερες από την παραλία.

Η μπλε ομάδα του Survivor 2021 είναι χωρισμένη στα δυο και πολλοί από τους παίκτες προσπαθούν να συνέλθουν από την αποχώρηση του Γαλακτερού. Την περασμένη εβδομάδα έχασαν όλους τους αγώνες, εκτός από αυτόν της επικοινωνίας και πλέον θέλουν να κάνουν την ανατροπή για να πάρουν έπαθλα και ασυλίες. Από την άλλη οι κόκκινοι με ανεβασμένη ψυχολογία έρχονται με φόρα από την εβδομάδα-θρίαμβο που πέρασε και θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν ένα ακόμη μεγάλο έπαθλο.

Survivor Spoiler 9/5: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο

Οι δύο ομάδες πλέον, έχουν δυναμώσει πολύ. Οι αποχωρήσεις έχουν ξεδιαλύνει το τοπίο και οι προβλέψεις γίνονται δυσκολότερες. Οι καιρικές συνθήκες δεν θα ευνοήσουν τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο. Οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν την ομάδα των μπλε να είναι και οι νικητές στο έπαθλο φαγητού της Κυριακής και να απολαμβάνουν το κολύμπι με τα δελφίνια αλλά και το πλούσιο έπαθλο φαγητού.

Η ομάδα του Τζέιμς Καφετζή θα εκμεταλλευτεί το ψυχολογικό boost που πήρε από την επικοινωνία με τα οικεία τους πρόσωπα και έτσι θα φροντίσουν να απολαύσουν ακόμα ένα φαντασμαγορικό έπαθλο. Μένει μόνο να το διαπιστώσουμε και στο αυριανό επεισόδιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments