Video

Survivor spoiler 10/5: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία

Survivor spoiler 10/5: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία
Survivor spoiler 10/5: Ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία και ποιος παίκτης θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο ριάλιτι επιβίωσης;

Μετά τη χθεσινή νίκη τον Μπλε στο Survivor με 10-9 σκορ στο flag race έναντι των Κόκκινων και την όμορφη εκδρομή στο πάρκο με τα δελφίνια όπου απόλαυσαν παιχνίδι στο νερό με τα αξιαγάπητα θαλάσσια θηλαστικά, στο αποψινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε το πρώτο αγώνισμα ομαδικής ασυλίας για αυτή την εβδομάδα.

Η ομάδα που θα χάσει θα βρεθεί σε δύσκολη θέση μιας και όλοι οι παίκτες είναι δυνατοί και το παιχνίδι φθάνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία όπου θα γίνει ατομικό! Την προηγούμενη εβδομάδα η μπλε ομάδα έχασε και στους δύο αγώνες ασυλίας και υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Παύλος Γαλακτερός, ο Νίκος Μπάρτζης και ο James Καφετζής με τον πρώτο να φεύγει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης.

Είναι γνωστό πως πάντα στα αγωνίσματα ασυλίας οι Κόκκινοι εμφανίζονται τελείως διαφορετικοί και πολύ συγκεντρωμένοι στο στόχο τους. Ποιος είναι αυτός; Να μη χάσουν άλλο παίκτη. Από τη μεριά τους, οι Μπλε δείχνουν ότι έχουν το πάνω χέρι και το μομέντουμ και θέλουν να κάνουν τα πάντα για να πάρουν ξανά την ασυλία.

Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers για το σημερινό επεισόδιο του survivor, η ομάδα που θα χάσει είναι η μπλε. Οι διαρροές αναφέρουν επίσης πως ο πρώτος παίκτης προς αποχώρηση είναι ο Τζέιμς Καφετζής και την ατομική ασυλία κέρδισε ο Νίκος Μπάρτης.

Ηλίας Μπόγδανος: Φεύγει οικειοθελώς από το Survivor

Την αποχώρησή του από το φετινό Survivor φαίνεται πως επιθυμεί ο Ηλίας Μπόγδανος, χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστός ο λόγος. Χαμός έγινε και στο Twitter με το φιλί του παίχτη με τον Τριαντάφυλλο.

Ηλίας Μπόγδανος: Θέλει να αποχωρήσει – Η παραγωγή πιέζει να μείνει

Την είδηση ότι ο Ηλίας Μπόγδανος θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor επιβεβαίωσε στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Το διάβασα στο ίντερνετ, αλλά το επιβεβαίωσα κι εγώ με κάποιον. Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει αιτηθεί να αποχωρήσει οικειοθελώς. Δεν ξέρω τι έχει γίνει, αλλά πιέζει την παραγωγή να φύγει και η παραγωγή προσπαθεί να τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι γιατί είναι ένα από τα φαβορί», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πρόσθεσε επίσης ότι «εγώ το επιβεβαίωσα από πολύ έγκυρη πηγή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments