Ελλάδα

Γιώργος Καραϊβάζ: Στάσιμη η υπόθεση

Γιώργος Καραϊβάζ: Στάσιμη η υπόθεση
Γιώργος Καραϊβάζ: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του δημοσιογράφου. Δεν έχουν καταλήξει σε πρόσωπα οι αρχές.

Σαράντα ημέρες πέρασαν από το συμβόλαιο θανάτου που πλήρωσε με την ίδια του την ζωή ο αστυνομικός ρεπόρτερ, Γιώργος Καραϊβάζ και οι έρευνες της ελληνικής αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δολοφόνων του, χωρίς ωστόσο να έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Σήμερα τελέστηκε σε κλίμα οδύνης και το μνημόσυνό του.

Γιώργος Καραϊβάζ: Για την υπόθεση μίλησε σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας

Ο δικηγόρος της οικογένειας του δημοσιογράφου, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν με αυτά που έγραφε» και πως «μαζί με τον Γιώργο πέθανε και η δημοσιογραφία. Δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία για τους δράστες. Η αστυνομία συλλέγει πληροφορίες. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να μπορούν να οδηγήσουν σε σύλληψη. Ο Γιώργος δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν από τα κείμενά του. Μαζί με τον Γιώργο δολοφονήθηκε και η δημοσιογραφία». Γιώργος Καραϊβάζ

Εν τω μεταξύ το μνημόσυνο των 40 ημερών από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στις 9 Απριλίου έξω από το σπίτι του στον Άλιμο τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Χθες το απόγευμα, στενοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στον τόπο όπου άφησε την τελευταία του πνοή στον Άλιμο για να βρεθούν στο τρισάγιο στη μνήμη του.

Γιώργος Καραϊβάζ: Το χρονικό της επίθεσης στο σπίτι του

Ο δημοσιογράφος επέστρεφε από τη δουλειά του όταν δέχθηκε 10 σφαίρες στην ενέδρα θανάτου που του έστησαν. Όταν οι δύο επιβαίνοντες στο μηχανάκι πέρασαν από δίπλα του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον πυροβόλησαν σχεδόν εξ επαφής με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα, έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του. Από ό, τι φαίνεται οι δράστες της επίθεσης χρησιμοποίησαν σιγαστήρα.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ υπήρξε ένας από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες με μακρά πορεία στη δημοσιογραφία και πολλές επιτυχίες. Για πολλά χρόνια δούλευε στον Ant1, ενώ αυτή την περίοδο εργαζόταν ως αστυνομικός συντάκτης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR. Ήδη, έχουν σπεύσει στο σημείο της δολοφονίας αξιωματικοί της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής έτσι ώστε να συλλέξουν στοιχεία για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ γίνονται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments