Ελλάδα

Μεταμόρφωση: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία

Μεταμόρφωση: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία
Μεταμόρφωση: Βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερες ασφαλείας αποτυπώνει τη δολοφονική επίθεση που συνέβη αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Σοκάρει η στιγμή της δολοφονίας του 58χρονου πυγμάχου στην Μεταμόρφωση που έγινε το βράδυ του Σαββατου. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αστυνομίας επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Μεταμόρφωση: Το βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας

Το video ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA δείχνει τη στιγμή που ο 58χρονος πυγμάχος πέφτει νεκρός από τα πυρά των εκτελεστών του μπροστά από την καντίνα στη Μεταμόρφωση. Η δολοφονία έγινε λίγο μετά τις 22:30, όταν ο 58χρονος έφτασε έξω από το μαγαζί και σταμάτησε με το μηχανάκι του. Τότε, από το αντίθετο ρεύμα έφτασε στο σημείο όπου βρισκόταν ένα άλλο μηχανάκι και ο συνεπιβάτης τράβηξε το όπλο του και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές, μια στο θώρακα και δυο στο κεφάλι. Αμέσως οι δράστες διέφυγαν προς τη λεωφόρο Τατοΐου.

Μεταμόρφωση: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η ΕΛΑΣ

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ΕΛΑΣ την δολοφονία 58χρονου άνδρα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το θύμα, που ήταν παλιός πυγμάχος, βρισκόταν έξω από καντίνα στην οδό Ιφιγένειας. Ξαφνικά σταμάτησε δίπλα του μια μηχανή με δύο άτομα και ο συνεπιβάτης πυροβόλησε εναντίον του με αποτέλεσμα ο 58χρονος να πέσει νεκρός. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα του μια μηχανή με δύο άτομα και ο συνεπιβάτης πυροβόλησε εναντίον του με αποτέλεσμα ο 58χρονος να πέσει νεκρός.

Μεταμόρφωση

Μεταμόρφωση: Το σημείο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος Μ.Κ., που έπεσε νεκρός έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση είχε το παρατσούκλι «Κεφάλας». Υπήρξε πρωταθλητής πυγμαχίας σε ιστορικό αθλητικό σύλλογο, ενώ η τριβή του με τα κυκλώματα της αθηναϊκής νύχτας φέρεται να ξεκίνησε πριν από τριάντα χρόνια. Ο «Κεφάλας» είχε ανοίξει το δικό του νυχτερινό μαγαζί στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν απέδωσε η επιχειρηματική του κίνηση. Το όνομα του πρώην πυγμάχου, είχε εμπλακεί σε δικογραφία με κυκλώματα εκβιαστών και προστασίας καταστημάτων καθώς στη Δίωξη Εκβιαστών ήταν γνωστός για συμμετοχή σε ομάδες νονών στη βορειοδυτική Αττική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments